Winnaars ŠKODA-actie op avontuur.

Uit de meer dan 1.700 inzending op de ŠKODA-actie ‘Kamperen in het Wild’, zijn uiteindelijk de winnaars geselecteerd. Zij mochten een uniek avontuur beleven 
met de ŠKODA Yeti en een Eriba caravan in de wilde natuur van de Oostvaardersplassen of Texel. Inmiddels zijn de winnaars terug en hebben we een impressie gemaakt van hun belevenis.

Om te bekijken

Tijdens ‘Kamperen in het Wild’ is er een camerateam meegegaan om prachtige beelden te maken van deze unieke belevenissen.

Oostvaardersplassen in 't echt

Winnaars Margo en Ton uit Diepenheim zijn zeer in hun nopjes met de  prijs. Als doorgewinterde kampeerders leek wildkamperen hun wel iets. “En in de Oostvaardersplassen nog wel. Een uitgelezen kans om dit geweldige natuurgebied, dat iedereen kent van de film, nu eens in het echt te ontdekken.”

Lees verder en bekijk de foto's

Ontdekkingsreis op Texel

Winnares Arjanne had nog niet eerder gekampeerd en was ook niet eerder op een Waddeneiland geweest. Dat vond vriend Kasper dan ook een hele goede reden om mee te doen aan de deze actie. “Een uitgelezen kans om na tweeënhalf jaar samen te zijn, een ontdekkingsreis te maken op Texel.”

Lees verder en bekijk de foto's


Beoordelingen van Yeti-rijders

"Fijnste auto in 40 jaar"

Arnold

Ik rij 40 jaar auto (en motor). Pakweg 17 auto's gehad, waarvan ongeveer de helft nieuw gekocht. Dit is de fijnste: zit perfect, stuurt heerlijk, motor loopt mooi, zelfs 1.2 trekt goed genoeg. Zowel in de stad als op de grote weg fijn. Variabel interieur. Goed overzicht. Gaaf model auto. Stoere bak. Makkelijk parkeren. Ik weet nu al: mijn volgende is weer een Yeti."Gisteren de 3e Yeti afgeleverd"

Paul Mastenbroek

Via Kor de Groot van Tjeerdsma-Veendam inmiddels de 3e Yeti afgeleverd gekregen. Zoals we gewend zijn van deze zeer goede autodealer was de aflevering weer tip-top. Drie keer voor hetzelfde model kiezen zegt veel over de kwaliteit die wij ervaren (mijn vrouw rijdt er het meeste in) van deze auto. Om onszelf extra te verwennen deze keer voor de elegance uitvoering gekozen. Pracht auto!


"Degelijke, fijne auto"

Wim

Trekt vlot, ook met de caravan in de bergen. Goede toerental/koppel verhouding. De vering zou wat "Franser" mogen, vind ik zelf wat stug. Zuinig; bij enige zelfbeheersing is 1:16 goed te doen. Ligt als een blok op de weg en daagt daardoor uit tot stevig bochtenwerk

Ontdek de Yeti (video)

De ŠKODA Yeti

√ Leverbaar met automaat
√ Trekgewicht tot 1.200 kg
√ Achterstoelen uitneembaar
√ Hoge zitpositie, dus goed zicht
√ Simply Clever details en oplossingen

Nu tijdelijk met € 2.200 voordeel, plus € 600 inruilvoordeel

Yeti trekauto van het jaar 2014 (groepswinnaar SUV-klasse)

Krachtpatser

In de verkiezing trekauto van het jaar 2014 is de Yeti uitverkozen tot de beste in zijn klasse, de ŠKODA Yeti 1.2 TSI heeft gewonnen in de SUV-klasse. Door de onafhankelijke jury werd de Yeti beoordeeld als een SUV met prima rijeigenschappen, voor een schappelijke prijs en met 2.100 kg trekkracht.

Veelgestelde vragen over deze actie

  • Tot wanneer kan ik meedoen?

    De sluitingsdatum voor deze actie is 21 augustus 2015. De overnachting vindt plaats tussen 28 augustus en 6 september 2015. De winnaars krijgen binnen twee weken na het sluiten van de actie bericht. Bekijk hier de actievoorwaarden.

  • Waar kan ik meer lezen over de ŠKODA Yeti?

    Alle informatie over de Yeti kun je vinden op de Yeti modelpagina. Hier zijn onder meer de technische gegevens van dit model terug te vinden. 

  • Waar kan ik meer lezen over de Eriba Touring Caravan?

    Lees op ANWB.nl alles over het reizen met caravans.Staat je vraag er niet bij? Stel hem via de chat.

Onze experts zitten elke dag voor je klaar van 09:00 tot 23:00 uur. Start de chat rechtsonder in je scherm,
of stel je vraag via Facebook.

Beleef de Yeti

De ŠKODA Yeti biedt alle ruimte voor avontuur, ook als er geen
gebaande paden zijn. Met de Yeti kom je nog eens ergens.
Bekijk de ŠKODA Yeti hier of vraag een brochure
aan via onderstaande knop.