ŠKODA KODIAQ: functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm

Met de KODIAQ presenteert ŠKODA zijn allereerste grote SUV. De KODIAQ – zijn naam dankt hij aan de sterke Kodiak-beer – verpakt ruimte en functionaliteit in een robuust design met krachtige looks. Onder zijn 4,7 meter lange uiterlijk verrast de KODIAQ met naar wens vijf of zeven zitplaatsen, de grootste bagageruimte (maximaal 2.065 liter) in deze klasse en tal van innovatieve connectiviteitsoplossing en handige ‘Simply Clever’ features. 

Vanaf maart 2017 staat de stoere KODIAQ bij de Nederlandse ŠKODA-dealers.

Als eerste weten wat de KODIAQ gaat kosten?

Schrijf je in voor de KODIAQ-nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en weet je als eerste de prijs van onze nieuwste ŠKODA.

Krachtig en robuust

Het interieur is modern en elegant, terwijl hij tegelijkertijd voldoet aan de vereisten van een SUV. Met een trekkracht van maximaal 2,5 ton in combinatie met de TDI/DSG/4x4 aandrijflijn.

Stijlvol ontworpen dashboard

Het grote scherm heeft een elegant glazen design met ‘Simply Clever’ bediening: logisch en intuïtief. Alle schakelaars en functies zijn eenvoudig binnen handbereik en wijzen zichzelf.


Verstelbare achterstoelen

De KODIAQ heeft standaard 5 zitplaatsen. Een derde zitrij is als optie verkrijgbaar. De KODIAQ is ŠKODA’s eerste auto met plaats voor maximaal 7 personen.

Tot 2.065 liter bagageruimte

De KODIAQ heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. Standaard bedraagt de inhoud 720 liter. De bagagecapaciteit is uit te breiden tot 2.065 liter (met de achterbank neergeklapt).


Ontdek de KODIAQ van je dromenVerrassend praktisch dankzij tal van ‘Simply Clever’ features

Vergroten
 • Zonder Handen

  De achterklep van de KODIAQ opent automatisch als je een voetbeweging onder de bumper maakt – handig als jij je handen vol hebt.

 • Slaapcomfort Pakket

  Speciale hoofdsteunen op de achterbank maken slapen een stuk comfortabeler, ideaal voor tijdens een lange reis.

 • Altijd Verbonden

  Jouw telefoon is zakelijk en privé onmisbaar. Met SmartLink is hij eenvoudig aan de KODIAQ te koppelen: het telefoondisplay wordt dan weergegeven op het centrale scherm. Met de nieuwe ‘Media Command’ app zijn al je externe apparaten te bedienen. 

 • Paraplu Houder

  In beide voorportieren van de KODIAQ vindt je een paraplu. Zo vallen (zakelijke) afspraken nooit in het water. Door de eigen opbergruimte blijft het interieur ook na gebruik van de paraplu’s droog.

 • Deurbeschermers

  Plastic deurbeschermers op alle vier de deuren zorgen ervoor dat je nooit meer de laklaag van rondom geparkeerde auto’s zal beschadigen. Met name op krappe parkeerplaatsen maakt dit parkeren een stuk zorgelozer.

 • Tow Assist

  Het parkeren van een caravan kan een absolute nachtmerrie zijn, maar met Tow Assist van ŠKODA behoren deze zorgen tot het verleden. Tow Assist maakt langzaam manoeuvreren met een aanhanger kinderspel. Je hoeft alleen maar te beslissen waar de aanhanger naartoe moet en de KODIAQ neemt de controle over totdat jij aangeeft te willen stoppen.

Veelgestelde vragen over de KODIAQ

 • Wat is de prijs van de KODIAQ?

  De prijzen van de KODIAQ zijn nog niet bekend. De bekendmaking hiervan is medio december gepland.

 • Wanneer kan de KODIAQ besteld worden?

  Vanaf december kan de KODIAQ besteld worden. Op datzelfde moment zal de KODIAQ ook samengesteld kunnen worden op ŠKODA.nl

 • Wanneer staat de KODIAQ bij de dealer?

  De KODIAQ is vanaf eind maart te bekijken bij de dealer.
 • Kan ik al eerder een proefrit maken?

  Dit is nog niet bekend. Via de KODIAQ-nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws. Via deze nieuwsbrief zal je ook als eerste op de hoogte worden gesteld als het maken van een proefrit eerder mogelijk is.

 • Hoe word ik op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de KODIAQ?

  Schrijf je in voor de KODIAQ-nieuwsbrief, en je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je hier direct in voor de nieuwsbrief.

Staat je vraag er niet bij? Bekijk alle veelgestelde vragen.

De KODIAQ in actie

Een echte allrounder

De ŠKODA KODIAQ is een echte allrounder: de SUV is zakelijk representatief, maar ook geschikt als gezinsauto en voor vrijetijd – en waagt zich uiteraard met gemak buiten de gebaande paden.

ŠKODA KODIAQ in het nieuws

Autoweek

“SKODA heeft de auto helemaal volgestopt met praktische handigheidjes."

Autovisie

“SKODA staat natuurlijk bekend als het ruime, praktische merk van de Volkswagen groep en achterin de KODIAQ zie je dat terug”

Autoblog.nl

“SKODA probeert altijd de ultieme package te bieden. Zoveel mogelijk voor zo min mogelijk geld. Dat er zo veel mogelijk geboden wordt, dat is wel duidelijk."


Als eerste weten wat de KODIAQ gaat kosten?

Schrijf je in voor de KODIAQ-nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en weet je als eerste de prijs van onze nieuwste ŠKODA.

Waarom KODIAQ?

Stoer en krachtig

Een eerste blik op het uiterlijk van de ŠKODA Kodiaq. De brede radiatorgrille, atletisch gestylde portieren en scherpe achterlichtunits geven ŠKODA's SUV een geheel eigen karakter. Tijdens de wereldpremière - op 1 september in Berlijn - is de Kodiaq onthuld.