De ŠKODA Superb: stijlvol voor elke (werk)dag

De ŠKODA Superb is een multitalent. Door de week is hij de stijlvolle zakenpartner en in het weekeinde en op vakantie geniet je met je gezin van alle ruimte en luxe. Let eens op het design: de elegante lijn heeft op diverse punten extra dynamische details gekregen.
Vergroten
 • De Superb Champs-Élysées

  Alles aan de Superb is super. Hij is ruim, compleet en je rijdt hem ook met maar 20% bijtelling. Tijdelijk komt daar een prijsvoordeel van wel € 8.700,- bij. Super, toch?

 • De lounge

  Dit is een (werk)plek om jaloers op te zijn: volop been- en hoofdruimte, een overzichtelijk dashboard, mooie materialen. In één woord: weldadig.
 • Het licht gezien

  Zien en gezien worden – daar draait het om. De LED-dagrijverlichting maakt de Superb op markante wijze zichtbaar voor iedereen. De Bi-Xenon koplampen zorgen onder alle omstandigheden voor optimale uitlichting van de weg.
 • Wis je dat?

  De Superb heeft een regensensor. Zodra hij neerslag ‘ziet’, zet hij de Aero-wissers in werking. De sensor houdt ook rekening met de intensiteit van de neerslag. Hoe harder het regent, des te meer wisbewegingen – volautomatisch.
 • In alle openheid

  Uniek: de Superb heeft een Twindoor-achterklep. De vijfde deur is in zijn geheel te openen, maar je kunt ook alleen het kofferdeksel gebruiken. Zo hebben de achterpassagiers bijvoorbeeld geen last van koude wind.
 • Multitasken

  Deze armsteun is multifunctioneel. Om te beginnen is het de ideale rustplaats voor je armen. Daarbij zijn er bekerhouders geïntegreerd én je kunt er kleine voorwerpen in kwijt.
 • Kan altijd

  De Superb is een van de zeldzame auto’s die bij elke gelegenheid op zijn plaats is. Door de week waardeer je zijn representativiteit, in het weekeinde het ruimteaanbod en comfort voor de familie. En wat te denken van een filmpremière?
 • Pure weldaad

  Groots comfort is een kwestie van attente details. Stoelverwarming achterin: héérlijk! Temperatuurweergave achter: handig! 12Volt-aansluiting: wie kan nog zonder?
 • Royaal!

  Veel ruimer wordt een bagagecompartiment niet. De Superb biedt naast een buitengewoon ruim interieur ook een ongekend laadvolume. Als extra is een verhoogde vloer leverbaar met daaronder een verborgen laadruimte.

In de pers

De vakpers heeft zich natuurlijk ook over de Superb gebogen. Hier lees je wat experts van de auto vinden. Ook diverse testrijders zijn met de Superb op pad geweest voor een praktijktest. In deze video’s delen ze hun bevindingen.

Testrijder voor een dag:

Testrijder 1

Wat een zee van ruimte en wat een uitstraling!

Testrijder voor een dag:

Testrijder 2

Dit wordt de volgende!

Veiligheid

Voor de veiligheid

Veiligheid voor jou en de inzittenden heeft bij ŠKODA de allerhoogste prioriteit. Daarom is de Superb er met geavanceerde veiligheidssystemen.

Slim samenspel

De grote airbags van de Superb werken samen met de gordels. Bij een ongeval komen de bags tevoorschijn en tegelijkertijd worden de gordels aangespannen – dubbel veilig!

Elk kant is veilig

Voor je maximale veiligheid beschikt de auto over tot wel negen airbags. Bestuurder en passagier kunnen behalve op de voor-airbags, rekenen op zij-airbags voorin, die ontworpen zijn om borst en bekken te beschermen bij een aanrijding van opzij.


Motoren en Milieu

Zuinige TDI en TSI motoren

Het Start-Stop systeem schakelt de motor automatisch uit bijvoorbeeld voor een rood verkeerslicht. Door het koppelingspedaal in te trappen slaat de motor direct weer aan.

€ 8.700,- voordeel én 20% bijtelling

Met o.a. een multifunctioneel 3-spaaks lederen stuurwiel, Columbus navigatiesysteem en stoelverwarming voor is de Superb Champs Élysées extra rijk uitgerust. En dat voor slechts
€ 27.990, dit levert een voordeel op van € 8.700.

Accessoires

Maak jouw Superb persoonlijk

Geef je Superb een sportieve look of kies juist voor comfort. Ga bijvoorbeeld voor de lichtmetalen velgen of de dakdragers. En geef je Superb een eigen karakter.

Multimedia

Het ei van Columbus

Dit grote (6,5 inch) kleur touchscreen is de spil van alle multimediamogelijkheden van het Columbus navigatiesysteem. Columbus wijst de weg, maakt het mogelijk om vele functies te bedienen en toont indien gewenst zelfs TV-beelden.

Geslaagde koppeling

De MDI (Mobile Device Interface) maakt het mogelijk om smartphones en tablets aan het multimediasysteem van de auto te koppelen. Deze apparaten zijn dan te bedienen via bijvoorbeeld het multifunctionele stuurwiel.

Muziek, maestro!

In de Superb waan je je in een concertzaal. Niet alleen door de enorme ruimte, maar ook door de muziekkwaliteit. Het Sound System met 10-kanaals versterker en tien speakers is goed voor een staande ovatie.

Jouw klik met de Superb

Zakelijk door de week, genereus in het weekeinde en op vakantie. Echt een combinatie die je moet beleven. Eén klik volstaat.

Simply Clever

Sesam open u!

Het unieke Twindoor-systeem biedt toegang op maat: slim bedacht én perfect uitgevoerd.

Sta-niet-in-de-weg

Een uitneembare hoedenplank is handig. ŠKODA bedacht dat een slimme opbergplek de perfecte aanvulling zou zijn – standaard op de Superb.

Haak maar aan!

Omdat boodschappentassen kunnen omvallen, heeft de Superb uitklapbare haakjes in de bagageruimte. Zo komen de boodschappen ongeschonden thuis.

Financiering

Financiering van
ŠKODA Bank

De ŠKODA-dealer kan dat direct
voor jou regelen.
Wil je financieren zonder moeite en tegen aantrekkelijke voorwaarden? Dat kan, direct bij de ŠKODA-dealer, via ŠKODA Bank.

De Superb is al te rijden vanaf € 310 per maand

Bereken eenvoudig je persoonlijke maandbedrag via onderstaande knop.

Live chat