Ontdek de ŠKODA Yeti

Op zaterdag trek jij er op uit, op naar het avontuur! Je ontvlucht het drukke stadsleven en gaat kamperen in het wild. Af en toe moet je gewoon even buiten de gebaande paden leven, net als de ŠKODA Yeti. Hij is compact genoeg voor in de stad en daadkrachtig genoeg voor daarbuiten. 

Video en Foto

Vergroten
 • Maximaal voordeel op de Yeti Joy

  Op zoek naar avontuur? Deze Yeti weet het voor jou te vinden, mede dankzij het Amundsen-navigatiesysteem. Met Bluetooth bel je cruciale info door. Zoals het voordeel van € 5.650.

 • Aangepast gedrag

  Met de Yeti kun je voor de dag komen. Altijd en overal. In de stad profiteer je van zijn wendbaarheid en ruimteaanbod. Shop till you drop…
 • Road test

  In deze video zie je de Yeti Outdoor bewegen zoals het hoort. De speerpunten van de auto worden duidelijk naar boven gehaald! Puur avontuur...
 • Avontuurtje

  Dit is ’m: de Yeti in Off Road-uitvoering. Je herkent hem aan robuuste matzwarte carrosserie-elementen. Daarmee is hij klaar voor elk avontuur.
 • 3-2-1…

  De Yeti heeft om te beginnen een riante bagageruimte. De drie zitplaatsen achterin zijn individueel neerklapbaar en zelfs uitneembaar. Daar kun je écht alle kanten mee op.
 • Sleutel tot comfort

  De nieuwe Yeti is er met het Keyless Entry, Start en exit Systeem (KESSY). Je hoeft je sleutel alleen maar op zak te hebben voor
  het ont-/vergrendelen van de deuren. Voor het starten en uitzetten van de motor gebruik je de start/stop knop.

 • De ontdekking van de hemel

  Dit panorama-schuifdak doet zijn naam eer aan. Overdag laat hij de zon en frisse lucht binnen. ’s Nachts, onder een heldere sterrenhemel valt er natuurlijk ook veel te ontdekken.
 • Inparkeerkampioen

  Met de ‘Optical Parking Assistent’ kan de Yeti automatisch achteruit inparkeren – en weer wegrijden. Heel handig in de kleine ruimte!
 • Avontuurlijk maatwerk

  Avonturen zijn heel persoonlijk. Daarom heeft ŠKODA vele accessoires die precies aansluiten bij elke avontuurlijke inslag. Van ski- en fietsdragers via navigatiesysteem tot en met lichtmetalen velgen.

Kamperen in het Wild

Om te bekijken

Overnachten op een prachtig plekje in de natuur. De winnaars van Kamperen in het Wild gingen naar de Oostvaardersplassen en Texel. Bekijk de video met unieke impressies.

Direct wegrijden in een Yeti met korting?

Bekijk dan onze uitgebreide voorraad. Bijkomend voordeel: op deze Yeti zit ook nog eens een korting. Zo kan je snel en extra voordelig op pad.

In de Pers

Uiteraard heeft de vakpers de Yeti flink aan de tand gevoeld. Hoe beoordelen deze auto-experts de rij-eigenschappen? Zijn ze te spreken over het design en uitrusting? En wat vinden zij van de prijs-kwaliteit verhouding? Bekijk hieronder de (video-)verslagen.

Autoweek

"De Yeti 4x4 is buiten de gebaande paden tot dingen in staat die de gemiddelde bestuurder niet eens zal aandurven."

Telegraaf

"Waar de meeste SUV’s, crossovers en offroaders vooral negatieve emoties oproepen bij de medemens, is de Skoda Yeti er altijd eentje geweest met een ronduit sympathiek voorkomen."

ANWB

De Yeti is verkozen tot beste SUV trekauto van het jaar 2014.


Accessoires

Maak jouw Yeti persoonlijk

De ŠKODA Yeti biedt genoeg mogelijkheden om een eigen karakter te creëren. Kies voor een lederen interieur of ga voor de dakdragers voor extra vervoermogelijkheden. Met de Yeti kan je alle kanten op.

Slim van binnen

Alles op zijn plek

Simply Clever
details en oplossingen
verhogen de bruikbaarheid
van de auto aanzienlijk.
Ze vergroten de
vervoersmogelijkheden, 
houden de auto netjes en maken het reizen
aangenamer voor alle passagiers.

Koelkastje voor onderweg

Drankjes blijven heerlijk koel in het dashboardkastje,
omdat het is aangesloten op de airconditioning.

Altijd je drankje binnen handbereik

Het is altijd prettig om op reis drinken bij de hand te hebben.
In de tunnelconsole blijven flesjes en blikjes rechtop staan.

Reizen achterin wordt steeds relaxer

Achter passagiers zullen de opklaptafeltjes met bekerhouders waarderen
die achterop de rugleuningen van de voorstoelen zitten.

Geef licht aan je avontuur

De uitneembare LED verlichting in de bagageruimte is handig in en buiten de auto.

Ontdek zelf deze handige features

Benieuwd welke mogelijkheden de ŠKODA Yeti nog meer biedt? Maak dan een afspraak bij de dealer en test 'm zelf.

Varioflex

Slimme ruimte

Het slimme Varioflex stoelsysteem, dat standaard is op de Yeti en Yeti Outdoor, stelt je in staat om het interieur altijd aan te passen aan de situatie en behoeften. Het bestaat uit drie losse stoelen achterin, waarvan niet alleen de rugleuningen individueel neer zijn te klappen. Ze zijn ook stuk voor stuk eenvoudig uitneembaar. Blijft alleen de middelste stoel thuis, dan kunnen de twee buitenste stoelen naar elkaar toe worden geschoven.

Veiligheid

De ŠKODA Yeti is voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Geavanceerde systemen, waaronder ESC (elektronische stabiliteitscontrole), dragen bij aan de uitstekende wegligging. Daarnaast zijn er diverse passieve veiligheidsitems, die in extreme situaties de inzittenden beschermen.

Grote airbags voorin

De voorinzittenden weten zich beschermd door onder meer airbags in het stuurwiel en dashboard. De passagiersairbag is uit te schakelen als voorin een kinderzitje is geplaatst.

Rijd veilig achterin

De zijairbags achterin beschermen het bekken en de borst bij een aanrijding van opzij.

De stabiele factor: ESC

Om de Yeti ook onder de lastigste omstandigheden onder controle te houden, is er ESC ofwel Electronic Stability Control. Dit is een slim ‘samenwerkingsverband’ van het ABS, ASR en diverse sensoren. Deze systemen herkennen situaties waarbij de wielen grip dreigen te verliezen. Door dan minder aandrijfkracht naar de wielen te sturen of bepaalde wielen af te remmen, voorkomt ESC dat rijden overgaat in glijden. Veilig idee, toch?

Attentie, attentie!

Als je echt ‘in de blokken’ moet, wil je ook graag dat weggebruikers achter je dat zo snel mogelijk zien. Daarom gaan de remlichten van de Yeti knipperen als je bij snelheden vanaf 60 km/h een noodstop uitvoert. Ook gaan de alarmlichten automatisch aan. Zo val je extra goed op en dat is belangrijk op momenten dat het er om gaat! Ook handig: als je na de remactie weer doorrijdt, gaan de alarmlichten automatisch uit.

Vergroten
 • Blik op de snelweg

  In de snelwegmodus (vanaf 90 km/h) werpen de slimme koplampen hun blik vooral ver vooruit. De lichtbundels zijn asymmetrisch - je krijgt het meeste licht precies daar waar het nodig is.

 • Een weidse blik

  Dit zijn de koplampen in buitenwegmodus: intens licht waarmee je perfect vooruit kijkt. Ook de bermen worden goed uitgelicht - niets hoeft je te ontgaan.

 • Dat licht goed!

  De Bi-xenon koplampen zorgen voor perfecte uitlichting van de weg. Doordat ze meedraaien met de stuurbeweging, verlichten ze bovendien de bocht die voor je ligt - goed bedacht en perfect uitgevoerd. De LED-dagrijverlichting zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Ofwel: perfect zien en gezien worden. 

 • Stads licht

  Dit is dé verlichting voor in de stad. De lichtbundels zijn kort en breed - daardoor zie je ook voetgangers tijdig. Deze vorm van verlichting komt in actie bij snelheden tussen de 15-50 km/h.

 • Gebundelde kracht

  Bij kort bochtenwerk en lage snelheden, bijvoorbeeld op kruisingen en parkeerplaatsen, komen ook de mistlampen in actie. Hun lichtbundels draaien mee met de stuurbeweging. Zo kun je ook 'om de hoek kijken'!

Multimedia

Navigatiesysteem Amundsen

Jij verdwalen? Het lukt je niet al zou je het willen, met het moderne Amundsen navigatiesysteem. Dit navigatiesysteem wijst je de weg in heel West-Europa.

Ogen in je rug

Met de Optical Parking Assistant krijg je bij achteruit inparkeren als het ware ogen in je rug. Een camera projecteert de ruimte achter de auto op het beeldscherm van het Amundsen of Columbus navigatiesysteem. Bovendien wordt de rijrichting duidelijk aangegeven – inparkeren was nog nooit zó makkelijk!

Veel luisterplezier

De Swing-radio zorgt voor veel luisterplezier. De radio is geschikt voor ontvangst van verkeersinformatie. Inbegrepen zijn een dubbele antenne en een CD-speler die ook MP3- en WMA-bestanden aankan.

Jouw klik met de nieuwe Yeti

Kies de Yeti zoals jij wilt. Elegant of Stoer. Bekijk 'm in de showroom en maak een ritje in degene die jij het mooist vindt.