Hatchbacks

Sportief op alle fronten

Bekijk de modellen

Wat is een hatchback?

Een hatchback is een ideale auto als je gaat voor flexibiliteit en ruimte. De hatchback is een auto waarbij het bestuurdersgedeelte via de bagageruimte bereikt kan worden. Bij dit model is het ook mogelijk om de achterbanken in te klappen om zo tijdelijk nog meer ruimte te creëren. Door deze flexibiliteit is de hatchback een populair model ten opzichte van modellen waar de kofferbak een gescheiden ruimte is. De hatchback modellen van Škoda zijn de ruimste in zijn klassen en zijn echte allrounders. Dit maakt de hatchback ook zeer geschikt als gezinsauto.

Voordelen hatchback

  •  Extra ruimte dankzij fleibel interieur
  • Ideaal voor gezin en werk
  •  lichter en dus zuiniger
  •  robuust design met sportief rijgedrag
  • Lagere aanschafwaarde

De hatchback van Škoda

Onze compacte Hatchback

Fabia

Vanaf 23.490 Private Lease vanaf 389 p/m*

Fabia

Fris en sportief design
  • Nieuw design
  • Zitplaatsen: 5
  • Laadruimte: 1.190 liter
  • Trekgewicht: 1000 kg

Rijtesten van experts met onze hatchbacks

FABIA in Autoreview

AutoReview

"We hebben het niet gecheckt, maar het zou ons niks verbazen als het woord 'fabia' in het Tjechisch 'verstandig' betekent. Want ook de vierde generatie Fabia is weer slim, doordacht en nuchter. Waarom zou je nog een Polo willen?"

Lees meer

FABIA in Autorai

AutoRAI

"De compleet nieuwe Škoda Fabia is groter dan ooit. Hij heeft evenveel bagageruimte als de VW Golf en staat op hetzelfde platform als de Audi A1. De LED achterlichten lijken op de fraai ontworpen lichten van de Enyaq."

Lees meer

Oranje Fabia

AutoWeek

"De nieuwe Fabia staat net als de VW Polo op het MQB-A0 platform. Dat levert niet alleen een grote bagageruimte op van 380 liter, maar ook een hele grote achterbank. Mijn knieën komen niet eens in de buurt van de voorstoelen."

Bekijk de video

Hoe ga jij jouw nieuwe hatchback rijden?

Een nieuwe auto rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Kijk je al uit naar een nieuwe Škoda?
Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe wil jij hem aanschaffen?


Private Lease

Een hatchback is uitermate geschikt voor Private Lease. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor de benzine.

Private Leasen

Kopen

Wil je volledig eigenaar worden van je nieuwe hatchback? Schaf hem direct aan bij je dealer en rijd weg in je eigen auto. Stel nu jouw perfecte hatchback samen in de Car Configurator.

Stel samen

Financieren

Het Škoda Privé Plan maakt het mogelijk weg te rijden in een Škoda voor een vast en laag bedrag per maand. Hierdoor heb je voordelen op je maandlasten.
Meer informatie

Een nieuwe auto rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Kijk je al uit naar een nieuwe Škoda?
Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe wil jij hem aanschaffen?


Financial Lease

Als je kiest voor deze vorm van leasen, dan wordt de auto uiteindelijk jouw economische eigendom. De leasemaatschappij neemt de verantwoordelijk voor de financiën. De zakelijke kosten die je voor deze leaseauto maakt en ook de BTW die je aan de leasemaatschappij betaald, zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Meer informatie

Operational Lease

Wanneer je kiest voor operational lease, kies je voor zorgeloos rijden. Je gaat namelijk een overeenkomst aan met de leasemaatschappij zodat je gebruik mag maken van een auto zonder deze als eigendom te hebben. Hierdoor heb je geen lasten als reparatiekosten en waardeverlies.


Meer informatie

Zakelijk kopen

Als je op zoek bent naar een auto voor je onderneming, dan kan het voordelig zijn om je ŠKODA op de zaak te kopen. Je mag dan de jaarlijkse afschrijvingskosten en gebruikskosten als aftrekpost gebruiken. Wil je echter meer dan 500 kilometer privé rijden met die auto, dan moet je bijtelling betalen.

Meer informatie

Op zoek naar een hatchback?

Compacte hatchback

Wanneer je een kleinere auto zoekt met de voordelen van een hatchback kun je kiezen voor een compacte hatchback. Hiermee combineer je de flexibiliteit en ruimte in een meer compacte vorm. Het voordeel van deze compacte uitvoeringen zit hem in de flexibiliteit om de achterbanken in te klappen om zo meer ruimte te creëren op de momenten dat je dit nodig hebt. Zo ben je voorbereid op iedere situatie.
Bekijk de Fabia
ŠKODA FABIA

Grote en ruime hatcback

Onze grote en ruime hatchbacks zijn sterke spelers in zijn klasse. De kenmerken van de hatchback worden optimaal benut in deze ruime klasse door veel praktische ruimte. Dit biedt je opeens veel meer ruimte in je kofferbak voor al je bagage. Daarnaast combineert deze ruime hatchback zijn ruimte met een lager verbruik, waardoor hij samen met de lagere aanschafprijs een zeer populaire keuze is.
Bekijk de Superb

Sportieve hatchback

De sportieve hatchbacks van Škoda combineren karakter en ruimte door zijn strakke lijnen en sportieve accenten. De sportieve modellen zijn verrassend ruim door zijn flexibel in te delen ruimte, waardoor deze uitvoeringen ideaal zijn voor privé en zakelijke rijders. Het sportieve uiterlijk, de dynamische uitrusting en de nieuwste technieken zorgen ervoor dat jij voor een optimale rijervaring gaat.
Bekijk de Octavia
ŠKODA FABIA

Daarom een hatchback

Slimme assistenten

Adaptive Cruise Control

De Adaptive Cruise Control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

Bekijk de video
S

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning ‘ziet’ via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

Bekijk de video
s

Front Assist

Wanneer er gevaar dreigt en je zelf niet tijdig ingrijpt, remt de Front Assistant voor jou. Automatisch, met behulp van radartechnologie.

Bekijk de video
s

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.

Bekijk de video
s

Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

Bekijk de video
s

Navigatiesysteem

Het navigatiesysteem Amundsen, te bedienen via een 6,5" touchscreen, biedt een groot aantal hoogwaardige radiofuncties. De wifi-hotspot is standaard.

Smartlink

Koppel jouw smartphone draadloos via SmartLink (ondersteunt MirrorLink® en Apple CarPlay) aan de FABIA en gebruik de vertrouwde telefoonapps via het scherm van de navigatie.
Bekijk de video

Meer ruimte nodig?

Bekijk onze stationwagens

Bekijk de modellen