Hatchbacks

Grote en compacte Hatchbacks van ŠKODA

Hatchback SKODA Compacte Hatchback Grote Hatchback

Wat is een Hatchback?

Een Hatchback is een ideale auto als je gaat voor flexibiliteit en ruimte. De Hatchback is een auto waarbij het bestuurdersgedeelte via de bagageruimte bereikt kan worden. Bij dit model is het ook mogelijk om de achterbanken in te klappen om zo tijdelijk nog meer ruimte te creëren. Door deze flexibiliteit is de Hatchback een populair model ten opzichte van modellen waar de kofferbak een gescheiden ruimte is. De Hatchback modellen van ŠKODA zijn de ruimste in zijn klassen en zijn echte allrounders. Dit maakt de Hatchback ook zeer geschikt als gezinsauto.

Grote en ruime Hatchbacks

Onze grote en ruime Hatchbacks zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de Hatchbacks. Met een Hatchback van ŠKODA profiteer je zo van de typerende compactheid van de Hatchback en de ruimte van ŠKODA. Hiermee is je auto altijd flexibel om aan te passen aan iedere levensstijl. De Hatchbacks bieden plek voor 5 personen, waardoor de auto voor de meeste gezinnen genoeg zitplek heeft. Het flexibel in te richten interieur geeft je opties om meer gebruik te maken van je laadruimte voor vakanties of verhuizingen.

Grote Hatchback
ŠKODA FABIA Hatchback

Compacte Hatchback

Wanneer je een kleinere auto zoekt met de voordelen van een hatchback kun je kiezen voor een compacte hatchback. Hiermee combineer je de flexibiliteit en ruimte in een meer compacte vorm. Het voordeel van deze compacte uitvoeringen zit hem in de flexibiliteit om de achterbanken in te klappen om zo meer ruimte te creëren op de momenten dat je dit nodig hebt. Zo ben je voorbereid op iedere situatie.

Bekijk de FABIA

ŠKODA OCTAVIA Hatchback

Sportieve Hatchback

De sportieve hatchbacks van ŠKODA combineren karakter en ruimte door zijn strakke lijnen en sportieve accenten. De sportieve modellen zijn verrassend ruim door zijn flexibel in te delen ruimte, waardoor deze uitvoeringen ideaal zijn voor privé en zakelijke rijders. Het sportieve uiterlijk, de dynamische uitrusting en de nieuwste technieken zorgen ervoor dat jij voor een optimale rijervaring gaat.

Bekijk de OCTAVIA

ŠKODA SUPERB Hatchback

Grote ruime Hatchback

Onze grote en ruime hatchbacks zijn sterke spelers in zijn klasse. De kenmerken van de hatchback worden optimaal benut in deze ruime klasse door veel praktische ruimte. Dit biedt je opeens veel meer ruimte in je kofferbak voor al je bagage. Daarnaast combineert deze ruime hatchback zijn ruimte met een lager verbruik, waardoor hij samen met de lagere aanschafprijs een zeer populaire keuze is.

Bekijk de SUPERB

Voordelen van een Hatchback

Zoek je een auto met een sportief uiterlijk, praktische gebruiksmogelijkheden en de nieuwste technologieën? Dan is de Hatchback een auto die goed bij je zal passen. Welke Hatchback voor jou het beste past, hangt compleet af van je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan je werk, woonsituatie en het gezin. En wellicht zoek je een zuinige auto met praktische mogelijkheden om je aan iedere situatie aan te passen.

Ten opzichte van grotere modellen zoals een SUV of een Stationwagen biedt een Hatchback minder standaard laadruimte, omdat de ruimte op de achterbank en kofferbak meestal kleiner is. De Hatchback biedt echter veel meer praktische ruimte als gevolg van het wegklappen van de achterbank. Dit biedt je opeens veel meer ruimte voor fietsen, een groot aantal koffers en zelfs een kinderwagen.

Bovendien is de Hatchback door een standaard lager gewicht veel zuiniger in zijn gebruik. Wanneer je dit samen neemt met de lagere aanschafprijs, begrijp je waarom de Hatchback een populaire keuze is. Ook de zakelijke rijder ziet de voordelen van een Hatchback in op het gebied van compactheid, flexibiliteit en ruimte. Wij helpen je graag om een Hatchback te kiezen die perfect bij je past.

Kies jouw Hatchback model

Ga jij voor de FABIA, OCTAVIA of SUPERB?


De FABIA Hatchback

Compact en sportief

De FABIA is een compacte hatchback met karakter, dankzij de strakke lijnen en sportieve accenten. De FABIA is verrassend ruim door zijn flexibel in te delen ruimte. De FABIA is een moderne auto vol innovaties en geavanceerde rijassistenten. Met het comfort en de Simply Clever features die je van ŠKODA mag verwachten.

Lengte 3.992 mm
Leeggewicht 1.110 kilo
Laadruimte 1.150 liter
Acceleratie van 0-100 10.6 seconde
Vanaf € 17.090 (Private lease vanaf € 289 p/m)

Ontdek de FABIA Stel samen

Fabia Hatchback SKODA
Octavia Hatchback SKODA

De OCTAVIA Hatchback

Vorm en functie

De ŠKODA OCTAVIA is een bestseller die synoniem staat voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Met een laadruimte van maximaal 1.580 liter is de OCTAVIA HATCHBACK de ruimste in zijn klasse. Deze mix maakt de OCTAVIA een populaire keuze bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren.

Lengte 4.659 mm
Leeggewicht 1305 kilo
Laadruimte 1.580 liter
Acceleratie van 0-100 10.1 seconde
Vanaf € 33.490

Ontdek de OCTAVIA Stel samen


De SUPERB Hatchback

Stijlvol & luxe

De ŠKODA SUPERB doet zijn naam zeker eer aan. Een auto die een succesvol statement afgeeft op zakelijk en privé gebied. Op een SUPERB manier wordt de stijlvolle belijning gecombineerd met de ruime en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Een ruimtewonder en stijlicoon komen samen in deze hatchback.

Lengte 4.861 mm
Leeggewicht 1415 kilo
Laadruimte 1.760 liter
Acceleratie van 0-100 9.9 seconde
Vanaf € 39.590

Ontdek de SUPERB Stel samen

Superb Hatchback SKODA

Slimme assistenten

Adaptieve Cruise Control

De Adaptieve Cruise Control behoudt automatisch een veilige afstand ten opzichte van voorliggers dankzij slimme radartechnologie.

Front Assistant

De radar in de grille detecteert ook voetgangers. Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet, waarschuwt het systeem ruim op tijd.

Blind Spot Detection

Op basis van afstand en snelheidsverschil signaleert Blind Spot Detection andere weggebruikers die zich in de dode hoek bevinden.

Adaptieve snelheidsregelaar: houd voldoende afstand op je voorganger
Front assist: de radar helpt de zwakste verkeersdeelnemers
Blind Spot Detect: waarschuwt verkeer in de dode hoek

Zorgeloos en betaalbaar rijden

Betaalbaar autorijden is voor iedereen aantrekkelijk. Het model hangt af van je persoonlijke smaak, maar je privé- en werksituatie heeft waarschijnlijk invloed op je budget. Denk je in plaats van een Hatchback kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!