Hatchbacks

Hatchback SKODA Compacte Hatchback Grote Hatchback

Wat is een Hatchback?

Een Hatchback is een ideale auto als je gaat voor flexibiliteit en ruimte. De Hatchback is een auto waarbij het bestuurdersgedeelte via de bagageruimte bereikt kan worden. Bij dit model is het ook mogelijk om de achterbanken in te klappen om zo tijdelijk nog meer ruimte te creëren. Door deze flexibiliteit is de Hatchback een populair model ten opzichte van modellen waar de kofferbak een gescheiden ruimte is. De Hatchback modellen van ŠKODA zijn de ruimste in zijn klassen en zijn echte allrounders. Dit maakt de Hatchback ook zeer geschikt als gezinsauto.

Grote en ruime Hatchbacks

Onze grote en ruime Hatchbacks zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de Hatchbacks. Met een Hatchback van ŠKODA profiteer je zo van de typerende compactheid van de Hatchback en de ruimte van ŠKODA. Hiermee is je auto altijd flexibel om aan te passen aan iedere levensstijl. De Hatchbacks bieden plek voor 5 personen, waardoor de auto voor de meeste gezinnen genoeg zitplek heeft. Het flexibel in te richten interieur geeft je opties om meer gebruik te maken van je laadruimte voor vakanties of verhuizingen.

Grote Hatchback

Voordelen van een Hatchback

Zoek je een auto met een sportief uiterlijk, praktische gebruiksmogelijkheden en de nieuwste technologieën? Dan is de Hatchback een auto die goed bij je zal passen. Welke Hatchback voor jou het beste past, hangt compleet af van je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan je werk, woonsituatie en het gezin. En wellicht zoek je een zuinige auto met praktische mogelijkheden om je aan iedere situatie aan te passen.

Ten opzichte van grotere modellen zoals een SUV of een Stationwagen biedt een Hatchback minder standaard laadruimte, omdat de ruimte op de achterbank en kofferbak meestal kleiner is. De Hatchback biedt echter veel meer praktische ruimte als gevolg van het wegklappen van de achterbank. Dit biedt je opeens veel meer ruimte voor fietsen, een groot aantal koffers en zelfs een kinderwagen.

Bovendien is de Hatchback door een standaard lager gewicht veel zuiniger in zijn gebruik. Wanneer je dit samen neemt met de lagere aanschafprijs, begrijp je waarom de Hatchback een populaire keuze is. Ook de zakelijke rijder ziet de voordelen van een Hatchback in op het gebied van compactheid, flexibiliteit en ruimte. Wij helpen je graag om een Hatchback te kiezen die perfect bij je past.

Kies jou Hatchback model

Ga jij voor de OCTAVIA, FABIA of SUPERB Hatchback?

De FABIA Hatchback.

Compact en sportief

De FABIA is een compacte hatchback met karakter, dankzij de strakke lijnen en sportieve accenten. De FABIA is verrassend ruim door zijn flexibel in te delen ruimte. De FABIA is een moderne auto vol innovaties en geavanceerde rijassistenten. Met het comfort en de Simply Clever features die je van ŠKODA mag verwachten.

Lengte 3.992 mm
Leeggewicht 1.110 kilo
Laadruimte 1.150 liter
Acceleratie van 0-100 10.6 seconde
Vanaf € 14.990 (Private lease vanaf € 229 p/m)

Ontdek de FABIA Ontdek meer

Fabia Hatchback SKODA
Octavia Hatchback SKODA

De OCTAVIA Hatchback

Vorm en functie

De ŠKODA OCTAVIA is een bestseller die synoniem staat voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Met een laadruimte van maximaal 1.580 liter is de OCTAVIA HATCHBACK de ruimste in zijn klasse. Deze mix maakt de OCTAVIA een populaire keuze bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren.

Lengte 4.659 mm
Leeggewicht 1305 kilo
Laadruimte 1.580 liter
Acceleratie van 0-100 10.1 seconde
Vanaf € 23.220 (Private lease vanaf € 404 p/m)

Ontdek de OCTAVIA Stel samen

De SUPERB Hatchback

Stijlvol & luxe

De ŠKODA SUPERB doet zijn naam zeker eer aan. Een auto die een succesvol statement afgeeft op zakelijk en privé gebied. Op een SUPERB manier wordt de stijlvolle belijning gecombineerd met de ruime en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Een ruimtewonder en stijlicoon komen samen in deze hatchback.

Lengte 4.861 mm
Leeggewicht 1415 kilo
Laadruimte 1.760 liter
Acceleratie van 0-100 9.9 seconde
Vanaf € 35.220 (Private lease vanaf € 561 p/m)

Ontdek de SUPERB Stel samen

Superb Hatchback SKODA

Slimme assistenten

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

Adaptive Cruise Control KODIAQ

Area View

Dankzij vier camera’s rondom de KODIAQ is op het beeldscherm zo’n beetje alles rond de auto te zien.

Area View KODIAQ

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.

Smart Light Assist KODIAQ

Traffic Jam Assist

Laat de KODIAQ in files en in langzaam rijdend verkeer tot 60 km/u zelf het werk doen. Hij bedient het stuur, het gaspedaal en de remmen geheel automatisch.

Traffic Jam Assist KODIAQ

Trailer Assist

Parkeren met een aanhanger of caravan was nog nooit zo makkelijk. Trailer Assist neemt de besturing over terwijl de KODIAQ langzaam achteruit rijdt.

Trailer Assist KODIAQ

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning ‘ziet’ via sensoren in de bumpers voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

Blind Spot Detect KODIAQ

Rear Traffic Alert

Deze uitbreiding van Blind Spot Detection ondersteunt je bij het achteruit uitparkeren vanuit een onoverzichtelijke situatie en remt bij gevaar vanzelf.

Rear Traffic Alert KODIAQ

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkenning werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert je onder meer aan snelheidslimieten en inhaalverboden.

Travel Assist KODIAQ

Dynamic Chassis Control

De KODIAQ 4x4 heeft een dynamische regeling van de dempers en besturing, die naar wens instelbaar is via de Drive Mode Select.

Dynamic Chassis Control KODIAQ

Vierwielaandrijving

Dankzij een elektronisch geregelde koppeling schakelen de achterwielen bij als de techniek merkt dat 4x4 nodig is.

Vierwielaandrijving KODIAQ

Offroad stand

Dankzij de speciale offroad-functie in de Drive Mode Select komt de KODIAQ niet alleen in de stad uitstekend uit de voeten, maar ook in serieus terrein.

Offroad stand KODIAQ

Zorgeloos en betaalbaar rijden

Betaalbaar autorijden is voor iedereen aantrekkelijk. Het model hangt af van je persoonlijke smaak, maar je privé- en werksituatie heeft waarschijnlijk invloed op je budget. Denk je in plaats van een Hatchback kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!