ŠKODA-dealers - online en per telefoon bereikbaar - werkplaatsen geopend - lees meer

Hatchbacks

Grote en compacte Hatchbacks van ŠKODA

Hatchback SKODA Compacte Hatchback Grote Hatchback

Wat is een Hatchback?

Een hatchback is een ideale auto als je gaat voor flexibiliteit en ruimte. De hatchback is een auto waarbij het bestuurdersgedeelte via de bagageruimte bereikt kan worden. Bij dit model is het ook mogelijk om de achterbanken in te klappen om zo tijdelijk nog meer ruimte te creëren. Door deze flexibiliteit is de hatchback een populair model ten opzichte van modellen waar de kofferbak een gescheiden ruimte is. De Hatchback modellen van ŠKODA zijn de ruimste in zijn klassen en zijn echte allrounders. Dit maakt de Hatchback ook zeer geschikt als gezinsauto.

Voordelen hatchback

 •  Extra ruimte dankzij fleibel interieur
 • Ideaal voor gezin en werk
 •  lichter en dus zuiniger
 •  robuust design met sportief rijgedrag
 • Lagere aanschafwaarde

Daarom een hatchback

Op zoek naar een hatchback?

Compacte hatchback

Wanneer je een kleinere auto zoekt met de voordelen van een hatchback kun je kiezen voor een compacte hatchback. Hiermee combineer je de flexibiliteit en ruimte in een meer compacte vorm. Het voordeel van deze compacte uitvoeringen zit hem in de flexibiliteit om de achterbanken in te klappen om zo meer ruimte te creëren op de momenten dat je dit nodig hebt. Zo ben je voorbereid op iedere situatie.
Bekijk de FABIA HATCHBACK

Grote en ruime hatcback

Onze grote en ruime hatchbacks zijn sterke spelers in zijn klasse. De kenmerken van de hatchback worden optimaal benut in deze ruime klasse door veel praktische ruimte. Dit biedt je opeens veel meer ruimte in je kofferbak voor al je bagage. Daarnaast combineert deze ruime hatchback zijn ruimte met een lager verbruik, waardoor hij samen met de lagere aanschafprijs een zeer populaire keuze is.
Bekijk de SUPERB HATCHBACK

Sportieve hatchback

De sportieve hatchbacks van ŠKODA combineren karakter en ruimte door zijn strakke lijnen en sportieve accenten. De sportieve modellen zijn verrassend ruim door zijn flexibel in te delen ruimte, waardoor deze uitvoeringen ideaal zijn voor privé en zakelijke rijders. Het sportieve uiterlijk, de dynamische uitrusting en de nieuwste technieken zorgen ervoor dat jij voor een optimale rijervaring gaat.
Bekijk de OCTAVIA HATCHBACK

Zorgeloos en betaalbaar rijden

Betaalbaar autorijden is voor iedereen aantrekkelijk. Het model hangt af van je persoonlijke smaak, maar je privé- en werksituatie heeft waarschijnlijk invloed op je budget. Denk je in plaats van een Hatchback kopen aan particulier leasen, dan biedt ŠKODA jou met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

De hatchbacks van ŠKODA

FABIA HATCHBACK

Vanaf 16.990

FABIA HATCHBACK

Nieuw design
 • Nieuw design
 • Zitplaatsen: 5
 • Laadruimte: 1.150 kg
 • Trekgewicht: 1000 kg

OCTAVIA HATCHBACK

Vanaf 26.990 Private Lease vanaf 379 p/m

OCTAVIA HATCHBACK

Nieuw ontwerp, meer emotie
 • Ruim & geavanceerd
 • Zitplaatsen: 5
 • Laadruimte: 1.565 liter
 • Trekgewicht: 1500 kg

SUPERB HATCHBACK

De nieuwe SUPERB
Vanaf 35.490

SUPERB HATCHBACK

Stoerder, veiliger en meer comfort
 • Luxueus & geavanceerd
 • Zitplaatsen: 5
 • Laadruimte: 1.760 liter
 • Trekgewicht: 1600 kg

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een hatchback van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Slimme assistenten

Adaptieve Cruise Control

De Adaptieve Cruise Control behoudt automatisch een veilige afstand ten opzichte van voorliggers dankzij slimme radartechnologie.

Front Assistant

De radar in de grille detecteert ook voetgangers. Wanneer zich een gevaarlijke situatie voordoet, waarschuwt het systeem ruim op tijd.

Blind Spot Detection

Op basis van afstand en snelheidsverschil signaleert Blind Spot Detection andere weggebruikers die zich in de dode hoek bevinden.

Adaptieve snelheidsregelaar: houd voldoende afstand op je voorganger
Front assist: de radar helpt de zwakste verkeersdeelnemers
Blind Spot Detect: waarschuwt verkeer in de dode hoek