ŠKODA-dealers - online en per telefoon bereikbaar - werkplaatsen geopend - lees meer

Stadsauto

Stijlvolle en wendbare stadsauto’s

Kies een model
FABIA Sport Business

Wat is een stadsauto?

Een stadsauto is een auto die relatief klein en wendbaar is, waardoor deze auto het beste tot zijn recht komt in de smalle straten en het drukke verkeer van de stad. De moderne stadsauto’s zijn inmiddels ontwikkeld tot mini allrounders waarmee ze ook goed uit de voeten kunnen buiten de stad. Een stadsauto is daarnaast zeer wendbaar met een kleine draaicirkel, zodat je makkelijk kunt parkeren met weinig ruimte. Een stadsauto is een compacte en kleine auto, waardoor deze niet veel weegt en dus een laag verbruik heeft.

Op zoek naar een stadsauto?

Compact en klein

De transformatie naar elektrische auto’s zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de stadsauto van meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische stadsauto’s enorm populair voor mensen die zich veel begeven in drukke steden.
ŠKODA CITIGOe iV

Elektrische stadsauto

De toekomst van e-mobiliteit draait voor ŠKODA om meer dan alleen de productie van elektrische auto’s. Kleine elektrische auto’s hebben als voordeel dat ze nu over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elektrisch. Hierdoor is de combinatie van stadsauto en elektrisch een groot voordeel!

Zuinig en budgetvriendelijk

Een stadsauto is een prima auto voor een goede prijs. Afhankelijk van de extra’s die je neemt op het standaardmodel kun je nog kiezen voor een luxere uitvoering, maar de stadsauto blijft hiermee een budgetvriendelijke auto. Volledig elektrische auto’s zoals de ŠKODA CITIGO IV.
ŠKODA CITIGOe iV

ŠKODA stadsauto leasen

Een gloednieuwe stadsauto voor een vast bedrag

Private Lease


Kies een ŠKODA model

De beste keuze voor in de stad

CITIGOe iV

SKODA CITIGOe iV

CITIGOe iV

Onze nieuwe elektrische stadsauto
  • Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

FABIA

FABIA

Nieuw design
  • Krachtige looks bij de FABIA HATCHBACK door de nieuwe frisse design elementen en geavanceerde technologie. De FABIA HATCHBACK heeft een flexibele laadruimte tot 1.150 liter, een nieuw front met LED-dagrijverlichting. Compleet uitgerust met nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

SCALA

Private Lease vanaf 299 p/m

SCALA

Compact model
  • In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwe assistentiesystemen.

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een stadsauto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Ideale stadsauto

Helemaal in zijn element in smalle straatjes en druk stadsverkeer. Compact van buiten, ruim van binnen. Inclusief de moderne looks die je van een stadsauto van dit kaliber mag verwachten: met de ŠKODA CITIGOe iV rijd je 100% zeker én in stijl.

Ontdek meer

ŠKODA CITIGOe IV

Een duurzame toekomst

Elektrisch rijden met ŠKODA

Elektrisch rijden Hybride rijden
ŠKODA elektrisch rijden