SUV modellen

Schrijf je nu in voor de SUV nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte
WLTP Hero ŠKODA KODAIQ

Wat is een SUV?

SUV is een afkorting die staat voor Sports Utility Vehicle. Deze auto’s zijn van oorsprong de terreinwagens. Tegenwoordig zijn SUV’s auto’s met het karakter van een terreinwagen met de luxe uitrusting van een personenauto. Door deze combinatie is de SUV een ideale auto geworden waar rijcomfort, luxe, veiligheid en ruimte samenkomen. SUV’s zijn vaak ruim opgesteld met veel laadruimte en zitplaatsen voor 5 tot 7 personen. Dit maakt de SUV ook geschikt als gezinsauto.

Kodiaq RS

RS uitvoering

De RS uitvoeringen zijn door de sportieve looks echte atleten. Hiermee voorziet de RS niet alleen in alle luxe, maar verziet hij ook je drang naar adrenaline. Daarnaast zorgt een zee aan ruimte dat de RS ook geschikt is als gezinsauto.

Lees meer

ŠKODA KODIAQ Scout

Scout uitvoering

De ŠKODA Scout is een avontuurlijke uitvoering op onze modellen. Deze uitvoering staat garant voor een opvallende offroad-uitrusting, robuuste uitstraling en de nieuwste technieken waardoor hij extreem praktisch is.

Lees meer

ŠKODA KAROQ Sportline

Sportline uitvoering

De ŠKODA Sportline is de sportieve uitvoering op onze modellen. Deze uitvoering staat garant voor een sportief uiterlijk, dynamische uitrusting en de nieuwste technieken voor een optimale ervaring.

Lees meer

Compacte SUV

Kleine en compacte SUV

Wanneer je een kleinere auto zoekt, is een compacte SUV een auto met karakter op alle fronten. Stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket. Zo geniet je van de praktische voordelen van een kleine auto zoals een lagere prijs en flexibiliteit in de stad. De ruimte in de auto wordt optimaal benut met het Simply Clever interieur. Zo ben je voorbereid op iedere situatie met onze betaalbare SUV’s.

Grote SUV

Grote en ruime SUV

Onze grote en ruime SUV’s zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de grote SUV’s. SUV-getrouw geven deze auto’s je dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures. De ruime SUV’s bieden plek voor 5 óf 7 personen, waardoor je plek voor iedereen hebt. Het flexibel in te richten interieur geeft je opties om meer gebruik te maken van je laadruimte voor vakanties of verhuizingen.

Kies jouw SUV

Ga jij voor de veelzijdige KAROQ of voor de grootse KODIAQ?

De nieuwe KAROQ

Veelzijdig en avontuurlijk

Voor een veelzijdige en avontuurlijke SUV biedt de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Het avontuurlijke design wordt gecombineerd met een natuurlijk gevoel van veiligheid en vele praktische opties. Heel herkenbaar ŠKODA. De KAROQ ís ŠKODA.

Lengte 4382 mm
Leeggewicht 1.361 kilo
Laadruimte 1.810 liter
Acceleratie van 0-100 10.7 seconden
Vanaf € 29.720 (Private lease vanaf € 488 p/m)

Ontdek de KAROQ Stel samen

Compacte SUV ŠKODA
Grote SUV ŠKODA

De nieuwe KODIAQ

Robuust en groots

De ŠKODA KODIAQ is niet zomaar een nieuwe auto: het is een compleet nieuw design. De nieuwe ŠKODA KODIAQ is daarom een lust voor het oog. Voor een grote en robuuste SUV biedt de ŠKODA KODIAQ een bron van rust en comfort. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige TSI benzine- of TDI-dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden.

Lengte 4697 mm
Leeggewicht 1.527 kilo
Laadruimte 2.065 liter
Acceleratie van 0-100 10.5 seconden
Vanaf € 31.190

Ontdek de KODIAQ Stel samen

Voordelen van een SUV

De SUV modellen van ŠKODA laten je genieten van een avontuurlijk design, een natuurlijk gevoel van veiligheid en praktisch gebruik van ruimte. Zoek je een auto met een sportief uiterlijk, praktische gebruiksmogelijkheden en de nieuwste technologieën? Dan is de SUV een auto die goed bij je zal passen. Welke SUV voor jou het beste past, hangt compleet af van je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan je werk, woonsituatie en het gezin. En wellicht zoek je een auto met een sportief karakter of juist een praktische auto die je kunt aanpassen aan iedere situatie. De SUV zijn met hun grote bagageruimte en flexibel in te delen interieur ruim genoeg om de kinderen mee te nemen en al je bagage.

De hoge instap is een belangrijk kenmerk van de SUV. Deze hoge instap zorgt ervoor dat je hoger op de weg ligt met beter zicht en overzicht. Een hoge instap is ook praktisch bij het inladen van de boodschappen, vastmaken van een kinderzitje of mensen met rugklachten. Wij helpen je graag om een SUV te kiezen die perfect bij je past.

Mis niets over de SUV modellen van ŠKODA

Schrijf je nu in voor de SUV nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Maak kennis met de SUV van de toekomst

VISION E

Elektrische SUV

Maak kennis met de VISION E, onze eerste volledig elektrische conceptauto. De VISION E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Wat wij laten zien is niet alleen een elektrische SUV, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto.

Ontdek meer

VISION X

Hybride SUV

ŠKODA presenteert het studiemodel VISION X. Met deze hybride conceptcar licht ŠKODA een tipje van de sluier op van een nieuw urban crossover-model, waarmee de SUV line-up wordt uitgebreid. De VISION X heeft namelijk alle karakteristieke eigenschappen van de succesvolle ŠKODA SUV-modellen in zich verenigd.

Ontdek meer