5-Persoons auto

5 persoons auto ŠKODA

De ideale auto voor voor iedere situatie

Een fraai design, praktische gebruiksmogelijkheden en sportiviteit. Deze elementen komen allemaal terug bij een 5-persoons auto. Een 5-persoons auto is dan ook de meest voorkomende auto. Een 5-persoons auto is een auto die ruimte biedt aan meerdere mensen, maar ook betaalbaar. Daarnaast zijn ze stoer en luxe, krachtig en zuinig. Ben je op zoek naar een auto waar je 2 kinderzitjes met isofix op de achterbank kwijt kan? Denk dan aan de SUPERB of onze SUV’s.

Welke 5-persoons auto voor jou het beste past, hangt compleet af van je persoonlijke situatie. Denk hierbij aan je werk, woonsituatie en het gezin. En wellicht zoek je een auto met een sportief karakter of juist een praktische auto die je kunt aanpassen aan iedere situatie. Wij helpen je graag om een 5-persoons auto te kiezen die perfect bij je past.

Een auto die past bij je werk

Auto 5 zitplaatsen ŠKODA

Een auto wordt vaak gebruikt voor het werk. Wellicht dat je de auto wilt gaan gebruiken om bij je huidige of nieuwe werkgever te komen. Zeker met het weer in Nederland is dit handig om goed voor de dag te komen. Denk bij de aanschaf dus goed na of je de auto gaat gebruiken om op het werk te komen en of er eventueel mensen meerijden? Wellicht dat je collega’s met je meerijden tijdens het werk om op een andere locatie te komen. In dit geval zal je auto genoeg zitplaatsen moeten hebben, waardoor een 5-persoons auto een goede keuze.

Houd bij de aanschaf van een 5-persoons auto ook rekening met lease mogelijkheden. Bekijk onze opties voor zakelijk rijden.

Stad of buiten de stad?

Nieuw FABIA

De plek waar je woont is van invloed op de keuze van de grootte van je auto. Een grote auto is enorm praktisch bij het vervoeren van spullen en je gezin, maar wanneer je veel in de stad moet zijn kan dit problemen opleveren. Je vergroot je flexibiliteit door te kiezen voor een een stadsauto, zodat je je goed door de stad kunt bewegen en gemakkelijk kunt parkeren. Zo is de nieuwe FABIA niet alleen vlot voor in de stad, maar beschikt hij ook nog over trendy looks.

Wanneer je buiten de stad woont, zul je de auto ook vaak gebruiken voor sport, school van de kinderen en je werk. Dit zijn vaak korte ritjes, maar kunnen per jaar veel extra kilometers opleveren. Door te kiezen voor een zuinige auto kun je per jaar veel besparen, zonder dat dit ten koste gaat van het gemak. Een multitalent voor woon en werk is de OCTAVIA HATCHBACK.

Gezin en uitbreiding

Auto 5 zitplaatsen ŠKODA

Ben je van plan om een gezinsauto te kopen? Wanneer je een nieuwe gezinsauto wilt kopen, wil je weten waar je op moet letten. Denk hierbij aan de ruimte, veiligheid en comfort. Lees bij ons alle informatie om tot de juiste beslissing te komen voor je gezinsauto.

Bij een kleiner gezin (1 of 2 kinderen) voldoet een 5 persoons auto uitstekend qua ruimte. Een auto met 5 zitplaatsen geeft naast ruimte voor je gezin ook ruimte om spullen te vervoeren tijdens een verhuizing. Neem je toekomstplannen voor een eventuele gezinsuitbreiding ook mee in de keuze voor je auto. Wellicht dat een 7-persoons auto een goede optie voor je is wanneer je een groter gezin hebt.

Sportief of praktisch?

Auto 5 zitplaatsen ŠKODA

Kies je voor een sportieve 5-persoons auto waarbij de rijbeleving voorop staat of denk je meer aan een praktische auto die je bij iedere situatie kunt gebruiken? Een sportieve auto is voor veel autorijders een optie. Zo combineer je ruimte van een 5-persoons auto met behoud van rijcomfort en beleving van de auto.

Een praktische auto moet bruikbaar zijn voor iedere situatie. Hier is niet alleen alleen de bagageruimte cruciaal, maar ook de ruimte voor de bestuurders en passagiers. Een ruime auto vergroot namelijk het rijcomfort. Binnen onze modellen is er voor elk gezin, en voor iedere automobilist, een ideale auto. Zo is de OCTAVIA COMBI de ruimste in zijn klasse en die alle ruimte biedt voor bestuurder en passagiers. En je kunt kiezen uit veel comfort- en veiligheidsverhogende extra’s.

De 5-persoons auto’s van ŠKODA

Ontdek de verschillende 5-persoons auto’s van ŠKODA. Bij ŠKODA zijn de SUV’s, Hatchbacks en Combi’s geschikt als 5-zitters.