De 5-persoons
auto’s van Škoda

Grote en compacte vijfzitters

Wat is een 5-persoons auto?

Een 5-persoons auto is een echte gezinsauto maar ook ideaal voor werk, je hebt genoeg ruimte en comfort. Onze compacte modellen zijn erg praktisch en flexibel, perfect voor waar je ook heen gaat. Hierdoor kun je je vlot door de stad bewegen en is parkeren erg gemakkelijk. Lees hieronder alles over onze 5-persoons auto’s.

Voordelen 5-zitter

  •  Slim design, pienter met ruimte
  • Ideaal voor gezin en werk
  •  Lager gebruik door aerodynamisch voordeel
  •  Ruimte en comfort voor passagiers
  •  Slimme assistenten

Op zoek naar een gezinsauto?

Grote en ruime 5-persoons auto's

Škoda staat bekend om zijn ruime auto’s en zo is het niet anders bij de modellen waar je 5 passagiers kunt vervoeren. Dit formaat is ideaal voor werk en gezin, waarbij de ruimte optimaal wordt benut. Deze praktische ruimte is namelijk flexibel en aan te passen op de situatie. Zo geniet je van de meeste ideale formatie in je auto voor iedere situatie.
Bekijk de Superb Combi
Ruime 5-persoons auto

In de stad of buiten de stad?

De plek waar je woont is van invloed op de keuze van de grootte van je auto. Een grote auto is enorm praktisch bij het vervoeren van spullen en je gezin, maar wanneer je veel in de stad moet zijn kan dit problemen opleveren. Je vergroot je flexibiliteit door te kiezen voor een een stadsauto, zodat je je goed door de stad kunt bewegen en gemakkelijk kunt parkeren. Zo is de nieuwe Fabia niet alleen vlot voor in de stad, maar beschikt hij ook nog over trendy looks. .
Bekijk de FABIA Hatchback
5-persoons hatchback

Sportief of praktisch

Kies je voor een sportieve 5-persoons auto waarbij de rijbeleving voorop staat of denk je meer aan een praktische auto die je bij iedere situatie kunt gebruiken? Een sportieve auto is voor veel autorijders een optie. Zo combineer je ruimte van een 5-persoons auto met behoud van rijcomfort en beleving van de auto. Een praktische auto moet bruikbaar zijn voor iedere situatie.
Bekijk de Octavia Combi
5-persoons octavia
Ruime 5-persoons auto
5-persoons hatchback
5-persoons octavia

Daarom een 5-persoons auto

Een auto die past bij je werk

Een auto wordt vaak gebruikt voor het werk. Wellicht dat je de auto wilt gaan gebruiken om bij je huidige of nieuwe werkgever te komen. Zeker met het weer in Nederland is dit handig om goed voor de dag te komen. Denk bij de aanschaf dus goed na of je de auto gaat gebruiken om op het werk te komen en of er eventueel mensen meerijden? Wellicht dat je collega’s met je meerijden tijdens het werk om op een andere locatie te komen. In dit geval zal je auto genoeg zitplaatsen moeten hebben, waardoor een 5-persoons auto een goede keuze

Houd bij de aanschaf van een 5-persoons auto ook rekening met lease mogelijkheden.

Opties voor zakelijk rijden

Opties voor financiering

Om je 5-persoons auto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private lease via Škoda houdt in dat je in een nieuwe Škoda kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor de benzine. Voor de zakelijke 5 persoons auto rijders zijn diverse opties zoals operational lease en financial lease.

Financieringopties

Gezin en uitbreiding

Ben je van plan om een gezinsauto te kopen? Wanneer je een nieuwe gezinsauto wilt kopen, wil je weten waar je op moet letten. Denk hierbij aan de ruimte, veiligheid en comfort. Lees bij ons alle informatie om tot de juiste beslissing te komen voor je gezinsauto.

Bij een kleiner gezin (1 of 2 kinderen) voldoet een 5 persoons auto uitstekend qua ruimte. Een auto met 5 zitplaatsen geeft naast ruimte voor je gezin ook ruimte om spullen te vervoeren tijdens een verhuizing. Neem je toekomstplannen voor een eventuele gezinsuitbreiding ook mee in de keuze voor je auto. Wellicht dat een 7-persoons auto een goede optie voor je is wanneer je een groter gezin hebt.

Bekijk de gezinsauto's

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een 5 persoons auto van Škoda is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Škoda bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden