Enyaq

Software update

Genoeg redenen voor een software-update

Natuurlijk wil je dat je Enyaq altijd up-to-date is, zelfs wanneer je al een tijdje in je Enyaq rijdt. En dat kan, dankzij onze Software-updates. Van optimalisaties van de displays tot meer functionaliteiten en een verbeterde prestatie, de software-updates hebben het allemaal. Soms is daar een bezoekje aan je Škoda dealer voor nodig, andere keren installeer je de software gewoon zelf. Wel zo makkelijk. Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van een Enyaq Software-update.

Software update ME3.0

De ME3.0 update is één van de belangrijkste updates voor je Enyaq. Deze update is namelijk de basis voor alle volgende updates. Je Škoda dealer kan de software voor je installeren. Maak een afspraak en jij en je Enyaq kunnen genieten van een hoop nieuwe functies en optimalisaties.
Ga naar de update

Over-the-air-updates

Net als je computer of smartphone beschikt je Škoda over ingebouwde software die volledig in het voertuig is geïntegreerd. Over-the-Air-updates zorgen ervoor dat de software in je Škoda up-to-date blijft via netwerkconnectiviteit. De updates zijn bedoeld om de werking en prestaties van je Škoda te verbeteren en kunnen nieuwe kenmerken of functionaliteiten bevatten.
Bekijk meer

Software update ME3.2

Met de nieuwe Over-the-Air update voor de Enyaq software ME3.2 krijgt je Enyaq de beschikking over extra functionaliteiten en verbeteringen. Voorwaarde voor installatie van deze update is dat je beschikt over de eerdere ME3.0 Software update, waarvoor je je auto naar de dealer hebt moeten brengen. Als de ME3.2 update voor jou beschikbaar is ontvang je automatisch een melding op het infotainment scherm. Jouw dealer kan deze update niet voor je installeren, deze update is alleen 'over the air' mogelijk.