Škoda

Elektrische SUV

Slimmer, schoner en efficiënter

Ontdek de Enyaq iV

Onze elektrische SUV

Het is onze visie om slimmer, schoner en efficiënter te rijden. Daarom biedt Škoda nu ook een elektrisch SUV model. SUV’s zijn enorm populair door de stoere looks en eindeloze gebruiksmogelijkheden. Geniet van het avontuurlijke design, ruimtelijke interieur en een flinke dosis sportiviteit. Onze SUV is geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Lees meer over de voordelen en ontdek onze elektrische SUV.

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

5 speerpunten voor elektrisch rijden

Aantrekkelijk ontwerp

Door het compacte design van de elektrische motor is er meer ruimte beschikbaar voor bagage en inzittenden.
Meer over de Enyaq iV

Connectiviteit

Je Škoda zal altijd verbonden zijn met internet en geavanceerde assistentiesystemen. Deze connectiviteit zorgt voor rijveiligheid en rijcomfort.
Meer over Škoda Connect

Praktische actieradius

De actieradius van je elektrische auto is een belangrijk speerpunt voor de gebruiker en voor Škoda. Daarom werkt Škoda aan modellen met een forse accu die de auto nog langer laat rijden.
Elektrisch laden

Rijplezier

De eerste prioriteit bij Škoda is altijd rijplezier. Zo trekken de elektrische auto’s vliegensvlug op, zijn ze standaard uitgevoerd als automaat en rijden ze ontzettend stil.

Waar voor je geld

Škoda wil klanten waar voor hun geld bieden. De modellen van Škoda staan bekend om hun ruimte en talloze Simply Clever-oplossingen. Dat gaat ook op de voor de elektrische auto’s.

Ontdek de Škoda features

Waarom kiezen voor een elektrische SUV?

De vraag naar elektrische SUV’s is steeds groter aan het worden vanuit zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. De groeiende belangstelling komt vooral voort uit het duurzame karakter. Een elektrische SUV heeft een positieve impact op het milieu door de verminderde CO2-uitstoot. Gecombineerd met de financiële voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt maakt dit deze modellen zo populair. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, blinken elektrisch aangedreven SUV’s uit door geruisloze motor. Ervaar het gemakkelijke besturingssysteem van onze elektrische auto’s, standaard uitgerust als automaat. Bovendien is er door de compacte motor van binnen meer ruimte voor bagage en inzittenden. Wat je ook van plan bent, het past in je elektrische SUV.

Daarom een elektrische SUV

Opties voor financiering

Om je elektrische SUV te financieren biedt Škoda verschillende mogelijkheden. Volledig aan te passen aan jouw wensen en situatie. Kies bijvoorbeeld voor Private Lease via Škoda. Hiermee betaal je, zonder dat de auto jouw eigendom is, een vast maandbedrag. De kosten voor het opladen van de accu betaal je zelf.

Ruim en praktisch

De SUV staat bekend om het gebruikscomfort en het sportieve, ruimtelijke design. De transformatie naar de elektrische compacte motoren zorgt voor nog meer ruimte. Wintersport met het hele gezin of een weekend weg op zakenreis? Geen probleem! Het past in je elektrische SUV.

Zuinig en budgetvriendelijk

Wanneer je van plan bent om een elektrische Škoda SUV aan te schaffen, wil je weten waar je op moet letten bij de koop en wat de mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan de actieradius van de verschillende modellen. Die bepalen hoe lang jij nog kan rijden voordat je een laadpaal nodig hebt.

Onze gehele SUV familie

De SUV familie van Škoda is voorzien van een avontuurlijk design, bevat een natuurlijk gevoel van veiligheid en maakt een praktisch gebruik van ruimte. Onze SUV’s zijn niet voor niets enorm populair! Vol trots presenteren wij onze volledige familie: grote broer Kodiaq, het avontuurlijke boertje Karoq, het stedelijke zusje Kamiq en het groentje... De volledig elektrische Enyaq iV!

Bekijk onze SUV's

Bekijk alle elektrische modellen

Elektrische SUV

Op zoek naar een SUV-model met een stoer design, veel laadruimte, veiligheidsfuncties én die ook nog duurzaam rijdt? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische SUV Coupé

Het stoere design, de ruimte en veiligheid van een SUV model gecombineerd met de sportiviteit van een Coupé én dan ook nog duurzaam? De elektrische Enyaq Coupé is jouw match. Je combineert uitstraling, ruimte en design met de voordelen van elektrisch rijden. Zo is onze elektrische SUV Coupé beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu het comfort van elektrisch rijden.
Elektrische SUV Coupé

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. Škoda maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden, de ruime actieradius en de extra ruimte grote pluspunten.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, met het gezin comfortabel op vakantie kunnen en het liefst ook nog wat spaargeld overhouden. In een Škoda gezinsauto rijd je niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra veel ruimte. En door de ruime actieradius tot 545 km kom je verder, met meer energie.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV
Wat zijn de voordelen van een elektrische SUV?
Wat zijn de voordelen van een elektrische SUV?
De elektrische SUV’s van Škoda beschikken over een tal van voordelen. Namelijk door het compacte design van de elektrische motor is er meer ruimte beschikbaar voor de inzittende. Daarnaast zal je Škoda altijd verbonden zijn met het internet en geavanceerde assistentiesystemen. Deze connectiviteit zorgt voor rijveiligheid en rijcomfort. De SUV’s zijn voorzien van een praktische actieradius, en tot slot krijg je bij een elektrische SUV van Škoda écht waar voor je geld.

Waarom kiezen voor een elektrische SUV?
Waarom kiezen voor een elektrische SUV?
Een elektrische SUV heeft een positieve impact op het milieu door de verminderde CO2-uitstoot. Gecombineerd met de financiële voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt maakt dit deze modellen zo populair. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, blinken elektrisch aangedreven SUV’s uit door de geruisloze motor.
Wat is de actieradius van een elektrische SUV? 
Wat is de actieradius van een elektrische SUV? 
De Enyaq iV heeft een rijbereik tot 565 kilometer en de Enyaq iV Coupé nog iets meer, namelijk tot 573 kilometer. Afhankelijk van een aantal omstandigheden. Om je actieradius te vergroten zijn hier een aantal tips te vinden.
Welke elektrische SUV’s heeft Škoda?
Welke elektrische SUV’s heeft Škoda?
Škoda heeft twee elektrische SUV’s. De Enyaq iV en de Enyaq Coupé iV.