Elektrische stationwagen

Duurzaam met alle ruimte die je gewend bent

Bekijk onze iV modellen

Onze elektrische stationwagens

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Een stationwagen is namelijk een model dat meer ruimte biedt vergeleken met het standaard model. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.

Voordelen elektrisch

 • Minder onderhoud
 • Opvallend door stilte
 • Standaard rijden in een automaat
 • Meer ruimte door compacte techniek
 • Beter voor het milieu

Onze modellen

Octavia Combi iV

De Octavia Combi is beschikbaar als zowel plug-in hybride en mild-hybride. Met de plug-in hybride kan je elektrisch rijden met een actieradius tot wel 60 kilometer volgens WLTP.  Met een laadruimte van maximaal 1.700 liter is de Octavia Combi de ruimste in zijn klasse. Optioneel inclusief slimme features zoals LED Matrix koplampen, draadloze telefoonoplader en het nieuwste infotainmentsysteem.
Bekijk meer
OCTAVIA COMBI iV

Superb Combi iV

Met de Superb Combi iV presenteert Škoda haar eerste plug-in hybride met een elektrische actieradius van wel 55 kilometer. Aan ruimte is geen gebrek, de Superb Combi iV heeft namelijk een laadvolume tot wel 1.950 liter. Gecombineerd met de verbrandingsmotor komt je totale actieradius neer op 850 kilometer. Zo maak je optimaal gebruik van ruimte, comfort en de voordelen van een plug-in hybride.
Bekijk meer
SUPERB COMBI iV

Enyaq iV

Wil je een volledig elektrische auto? Met een snellaadfunctie, trekgewicht van 1.000 kg* en een ruime actieradius presteert de Enyaq iV qua functionaliteit en uiterlijk op topniveau. De look van je Enyaq iV bepaal je zelf, je kan namelijk kiezen uit verschillende interieur designs. Kies voor cognac lederen bekleding of ga voor tijdloos grijs en zwart. Jij bepaalt hoe je in je Enyaq iV rijdt!


Bekijk meer
ENYAQ iV
OCTAVIA COMBI iV
SUPERB COMBI iV
ENYAQ iV


Kies jouw elektrische stationwagen

Tijdelijk niet leverbaar

Octavia iV

Onze ideale gezinsauto

Vanaf 36.690

Octavia iV

Eigenschappen van de Octavia iV
 • Verbruik 1.1L /100 km
 • Trekgewicht tot 1.500 kg
 • Maximumsnelheid tot 225 km/u
 • 22 % bijtelling
 • Acceleratie 0-100: tot 7,3 seconden
 • Lengte 4.689 mm
 • Laadruimte tot 1.700 liter
 • 4 jaar standaard garantie
Tijdelijk niet leverbaar

Superb iV

Onze premium stationwagen

Vanaf 41.490

Superb iV

Eigenschappen van de Superb iV
 • Verbruik: 1.2L /100 km
 • Trekgewicht tot 1.600 kg
 • Maximumsnelheid tot 224 km/u
 • 22 % bijtelling
 • Acceleratie 0-100: tot 7,8 seconden
 • Lengte 4.862 mm
 • Laadruimte tot 1.700 liter
 • 4 jaar standaard garantie

Hoe zit het met het opladen van mijn auto?

Met je elektrische auto voor het huis wil je natuurlijk zo snel mogelijk de weg op. Misschien vraag je je nu nog af wat een elektrische laadpaal kost, of hoe de laadpas werkt. Geen zorgen, dat snappen we. Tijdens het bestellen helpen we je daarom om alles in één klap te regelen, voor zowel zakelijk- als privégebruik. Maak een afspraak bij de Škoda dealer bij jou in de buurt. 

Hoe ga jij jouw elektrische stationwagen rijden?

Een nieuwe auto rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Kijk je al uit naar een nieuwe Škoda?
Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe wil jij hem aanschaffen?


Private Lease

Een elektrische stationwagen is uitermate geschikt voor Private Lease. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen.

Jouw Škoda leasen

Financieren

Het Škoda Privé Plan maakt het mogelijk weg te rijden in een Škoda voor een vast en laag bedrag per maand. Hierdoor heb je voordelen op je maandlasten. 

Meer informatie

Kopen

Wil je volledig eigenaar worden van je nieuwe elektrische stationwagen? Schaf hem direct aan bij je dealer en rijd weg in je eigen auto. Stel nu jouw perfecte elektrische stationwagen samen in de Car Configurator.

Stel samen

Een nieuwe auto rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Kijk je al uit naar een nieuwe Škoda?
Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe wil jij hem aanschaffen?


Financial Lease

Als je kiest voor deze vorm van leasen, dan wordt de auto uiteindelijk jouw economische eigendom. De leasemaatschappij neemt de verantwoordelijk voor de financiën. De zakelijke kosten die je voor deze leaseauto maakt en ook de BTW die je aan de leasemaatschappij betaald, zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Meer informatie

Operational Lease

Wanneer je kiest voor operational lease, kies je voor zorgeloos rijden. Je gaat namelijk een overeenkomst aan met de leasemaatschappij zodat je gebruik mag maken van een auto zonder deze als eigendom te hebben. Hierdoor heb je geen lasten als reparatiekosten en waardeverlies.


Meer informatie

Zakelijk kopen

Als je op zoek bent naar een auto voor je onderneming, dan kan het voordelig zijn om je Škoda op de zaak te kopen. Je mag dan de jaarlijkse afschrijvingskosten en gebruikskosten als aftrekpost gebruiken. Wil je echter meer dan 500 kilometer privé rijden met die auto, dan moet je bijtelling betalen.

Meer informatie