De auto is dé ideale plek voor een goed gesprek. Ontdek hier waarom

Praktisch, veilig en ruim

De ideale gezinsauto

Kies een model
Ruime Gezinsauto

Op zoek naar een nieuwe gezinsauto?

Wanneer je van plan bent om een nieuwe gezinsauto te kopen, wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van familieauto’s en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bij ons lees je alle informatie die je nodig hebt voor het kopen van de beste gezinsauto voor jouw gezin. Van algemene tips tot de Škoda modellen die passen bij jouw gezinssituatie.

De gezinsauto's van Škoda

Ontdek de verschillende gezinsauto’s van Škoda. Bij Škoda zijn de SUV’s, stationwagens en Combi’s geschikt als gezinsauto. Een SUV geeft een hoop comfort en een natuurlijk gevoel van veiligheid. De ruimtes worden optimaal benut met het slimme interieur.

 
 
 

De Combi lijn zijn de ruimste gezinsauto’s in hun klasse en laten zien dat ruimte en design perfect samengaan. De perfecte combi voor een actieve levensstijl met je vrienden en familie. De ruimtes worden optimaal benut met het Simply Clever interieur en de Slimme assistenten zorgen voor optimale veiligheid.

Waarom een gezinsauto?

Wat is een gezinsauto?

Een gezinsauto is een auto die voldoet aan de eisen van een gezin om je hele familie lokaal of op vakantie te vervoeren. Hierbij is het bijvoorbeeld fijn dat hij ook de hond, sporttas, vrienden en vriendinnen kan vervoeren. De gezinsauto moet ook praktisch zijn in het onderhoud, zuinig rijden en boven alles veilig zijn.
Gezinsauto

Daarom een gezinsauto

Wanneer je kinderen krijgt of al hebt, veranderen de wensen waar je auto aan moet voldoen. Zo zal de auto worden gebruikt voor het naar school brengen, kinderfeestjes, sporten en dagjes uit. Daarnaast is ook de veiligheid nóg belangrijker geworden met je kinderen in de auto. Let hierbij op de volgende onderdelen:

 Ruimte
 Veiligheid
 Zuinigheid
 Comfort
 Slimme Assistenten

Voordelen van een gezinsauto

Extra ruimte dankzij flexibel interieur

 Ideaal voor gezin en werk

 Praktisch in onderhoud

 Voel je veilig dankzij de hoge rijpositie

 Robuust design met sportief rijgedrag

 Hoge restwaarde

Gezinsauto

Škoda gezinsauto leasen

Een gloednieuwe gezinsauto voor een vast bedrag per maand

Private Lease

Veiligheid staat voorop

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe gezinsauto, is de veiligheid van de auto nóg belangrijker geworden. Je wilt je gezin zo goed mogelijk beschermen bij eventuele ongelukken. Zo is vanaf 2013 de norm om kinderen onder de 15 maanden in een achteruitkijkend kinderzitje te vervoeren. De airbags van voren zijn daarnaast ook handmatig uit te schakelen voor extra veiligheid. Het Isofix frame zorgt voor een veilige en stevige montage van de kinderzitjes. Met één klik is het zitje daarmee optimaal bevestigd. Let daarnaast op extra’s zoals centrale deurvergrendeling, ABS en ESP. Alle ŠKODA modellen zijn beoordeeld met de hoogste mate van veiligheid binnen de NCAP-veiligheidsbeoordeling voor alle inzittenden en omstanders.

Kinderzitjes

Zuinige gezinsauto’s

Met je kinderen ben je vaak onderweg. Even naar de voetbalwedstrijden, de kinderen uit zwemles halen én de boodschappen halen op zaterdag. We spelen chauffeur voor onze kinderen. Voor al deze ritten is het handig om een zuinige auto te hebben, zodat je je kinderen overal naartoe kunt brengen op een zuinige manier. Dit scheelt in de kosten en voor het milieu. Wat uiteindelijk het meest voordelig is, hangt helemaal af van je rijgedrag. Echt zuinig rijden doe je elektrisch. Bekijk daarom ook onze hybride en elektrische gezinsauto's.

Elektrisch en hybride rijden

Comfort voor je gezin

Niet alleen de bagageruimte is cruciaal qua ruimte, ook voor de bestuurder en passagiers is ruimte van belang. Een ruime auto vergroot het rijcomfort namelijk. Binnen onze modellen is er voor elk gezin, en voor iedere automobilist, een ideale auto. Zo is de Škoda Octavia Combi de ruimste in zijn klasse en die alle ruimte biedt voor bestuurder en passagiers. En je kunt kiezen uit veel comfort- en veiligheidsverhogende extra’s.

5 persoons auto's 7 persoons auto

Kies je een 5 of 7 persoons auto?

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een gezinsauto van Škoda is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Škoda bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden


Altijd genoeg ruimte in je gezinsauto


Een duurzame toekomst

Elektrisch rijden met Škoda

Elektrisch rijden Hybride rijden
ENYAQ COUPÉ