De toekomst van Škoda

Een nieuw tijdperk van rijplezier en duurzaamheid

Blijf op de hoogte

Vernieuwing van het Škoda assortiment

Bij Škoda zijn we van plan ons BEV-assortiment (Battery Electric Vehicle) de komende jaren te uitbreiden tot in totaal zes modellen. Naast de Enyaq en de Enyaq Coupé komen er vier nieuwe volledig elektrische voertuigen: een "Small" als elektrische SUV op instapniveau, een "Compact", die officieel Elroq zal heten, een “Combi” stationwagen en een “Space”, de productieversie van het Vision 7S-concept. Daarnaast vernieuwen we de Scala, Kamiq, Kodiaq, Octavia en Superb.

 

Elektrische modellen Benzine / Hybride modellen

De nieuwe generatie elektrische modellen

Onthulling in 2024

Compact | Elroq

Het eerste aankomende BEV-voertuig (Battery Electric Vehicle) zal de "Compact" zijn, die officieel Elroq zal heten. Met een lengte van ongeveer 4,50 meter en een vergelijkbare combinatie van compacte afmetingen en een ruim, zeer praktisch interieur, wordt de Elroq een volledig elektrisch alternatief van de Karoq.

Onthulling in 2025

Small | Škoda Epiq

Het toekomstige instapmodel heeft de naam Škoda Epiq. Het wordt een subcompacte auto en gaat rond de 25.000 euro kosten. Met een lengte van ongeveer 4,10 meter zal het een vergelijkbare bagageruimte bieden als de Scala.


Onthulling in 2025

Nieuwe Enyaq

De Enyaq krijgt een uitgebreide update en neemt de nieuwe moderne designtaal over die voor het eerst werd getoond op de Vision 7S. 


Onthulling in 2025

Nieuwe Enyaq Coupé

Net als de Enyaq krijgt de Enyaq Coupé een uitgebreide update en neemt het de nieuwe en moderne designtaal over die voor het eerst werd getoond op de Vision 7S.


Onthulling in 2026

Combi

Dit ongeveer 4,70 meter lange model wordt de eerste volledig elektrische stationwagen. Met zijn gestroomlijnde ontwerp, ruime interieur en geavanceerde elektrische aandrijving biedt de Combi een combinatie van stijl en functionaliteit.

Onthulling in 2026

Space | Vision 7s

De grootste toekomstige BEV (Battery Electric Vehicle) wordt de "Space", de productieversie van de concept car Vision 7S. Hij wordt ongeveer 4,90 meter lang.


Blijf op de hoogte van onze nieuwe modellen

Inschrijven

Nieuwe modellen met hybride of benzinemotor

Een duurzame toekomst

Elektrisch rijden met Škoda

Elektrisch rijden Hybride rijden
ENYAQ COUPÉ