VISION E

Elektrische SUV van de toekomst

Inschrijven nieuwsbrief
Hero VisionE
Maximale actieradius 500 km 2 Elektromotoren genereren 225 kW (306 pk)

Ontdek de VISION E

Maak kennis met de VISION E, onze eerste volledig elektrische SUV conceptauto. De VISION E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Wat wij laten zien is niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto.

VisionE

De eerste beelden

Elektrische SUV's

SUV’s zijn enorm populair, maar de toekomst voor SUV’s zijn elektrisch. De vraag naar hybride en elektrische SUV’s wordt steeds groter vanuit de zakelijke en consumentenmarkt. Een reden voor deze groeiende interesse is de positieve impact die een elektrische auto op het milieu heeft nu ook gecombineerd worden met gunstige financiële voordelen voor jou. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, vallen elektrisch aangedreven SUV’s vooral op door hun stilte. En ook al klinken ze anders, ze rijden precies hetzelfde. Bovendien zijn de elektrische auto’s eenvoudig te besturen, omdat gaat schakelen niet meer nodig is. Hiernaast heb je in een elektrische auto meer ruimte voor bagage en inzittenden door de compacte techniek.

Slimme assistenten

Automatische piloot

De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij zelfstandig in staat inhaalmanoeuvres uit te voeren.

Maximaal bereik

De VISION E is voorzien van krachtige lithium-ion batterijen die zeer snel geladen kunnen worden. Gecombineerd met een intelligente dynamo met regeneratief remsysteem wordt een bereik tot maximaal 500 kilometer gehaald.

Sensoren

Verschillende sensoren en tal van camera's monitoren continu de verkeerssituatie. In ŠKODA's toekomstige model behoren zijspiegels tot het verleden, alles wat er rondom de auto gebeurt wordt weergegeven op de displays in de auto.

Autonoom rijden
Maximaal bereik
Sensoren

ŠKODA VISION E in beeld

Mis niets over de VISION E

Schrijf je nu in voor de speciale VISION E nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent deze elektrische SUV.

Inschrijven

Nieuws

Nu.nl review

Nu.nl

"In 2019 brengt Skoda de Superb als plug-in hybride op de markt, maar er zit meer in het vat. "


Lees artikel

Autowereld

Autowereld

"Voor Skoda moet het in 2020 gebeuren, de Vision E is een voorbode van wat er komen gaat."


Lees artikel

Autovisie

Autovisie

"Een van de meest opvallende details is dat de Skoda Vision E geen B-stijl heeft tussen het voor- en achterportier. "


Lees artikel

Bekijk ook onze andere visies op de toekomst

ŠKODA Vision RS

VISION RS

"In de VISION RS komen ŠKODA’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch-gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die ŠKODA voor ogen heeft voor de volgende generatie RS-modellen."

Bekijk nu

VISION X

VISION X

"De strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft hem extra sportieve looks."

Bekijk nu