De auto is dé ideale plek voor een goed gesprek. Ontdek hier waarom

VISION E

Elektrische SUV van de toekomst

Inschrijven nieuwsbrief
Hero VisionE
Maximale actieradius 500 km 2 Elektromotoren genereren 225 kW (306 pk)

Ontdek de VISION E

Maak kennis met de VISION E, onze eerste volledig elektrische SUV conceptauto. De VISION E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Wat wij laten zien is niet alleen een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto.

VisionE

Elektrische SUV's

SUV’s zijn enorm populair, maar de toekomst voor SUV’s is elektrisch. De vraag naar hybride en elektrische SUV’s wordt steeds groter vanuit zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Een reden voor deze groeiende interesse is de positieve impact die een elektrische auto op het milieu heeft, nu ook gecombineerd kan worden met gunstige financiële voordelen voor jou. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, vallen elektrisch aangedreven SUV’s vooral op door hun stilte. En ook al klinken ze anders, ze rijden precies hetzelfde. Bovendien zijn de elektrische auto’s eenvoudig te besturen, omdat schakelen niet meer nodig is. Daarnaast heb je in een elektrische auto meer ruimte voor bagage en inzittenden door de compacte techniek. Meer weten over elektrisch rijden? 

Ontdek de elektromotor

De eerste beelden

5 speerpunten voor elektrisch rijden

Er zijn 5 speerpunten in de plannen van ŠKODA voor elektrisch rijden. Elektrisch rijden – of e-mobiliteit – gaat een steeds grotere rol spelen in de auto-industrie waarbij ŠKODA aan de hand van vijf thema’s een optimale rijervaring wil garanderen.

Aantrekkelijk ontwerp

Door het weglaten van de middentunnel, ontstaan er veel kansen voor nieuwe aantrekkelijke ontwerpen met de ruimte die hierdoor ontstaat. Bekijk onze conceptmodellen om kennis te maken met de toekomst
Elektrische SUV

Connectiviteit

Je ŠKODA zal altijd verbonden zijn met internet en geavanceerde assistentiesystemen. Deze connectiviteit zorgt voor een verhoging in rijveiligheid en rijcomfort.
Elektrische SUV

Praktische actieradius

De actieradius van je elektrische auto is een belangrijk speerpunt voor de gebruiker en voor ŠKODA. Daarom werkt ŠKODA aan modellen met een forse accu die de auto een lange adem geven.
Elektrische SUV

Rijplezier

De eerste prioriteit bij ŠKODA is altijd rijplezier. Zo trekken de elektrische auto’s vliegensvlug op doordat de maximale trekkracht gelijk beschikbaar is.
Elektrische SUV

Waar voor je geld

ŠKODA wil klanten waar voor hun geld bieden. De modellen van ŠKODA staan bekend om hun riante ruimte en talloze Simply Clever-oplossingen. Dat gaat ook op de voor de elektrische auto’s.
Elektrische SUV
Elektrische SUV
Elektrische SUV
Elektrische SUV
Elektrische SUV
Elektrische SUV

Slimme assistenten

Automatische piloot

De autopilot-functie zorgt ervoor dat de VISION E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij zelfstandig in staat inhaalmanoeuvres uit te voeren.

Maximaal bereik

De VISION E is voorzien van krachtige lithium-ion batterijen die zeer snel geladen kunnen worden. Gecombineerd met een intelligente dynamo met regeneratief remsysteem wordt een bereik tot maximaal 500 kilometer gehaald.

Sensoren

Verschillende sensoren en tal van camera's monitoren continu de verkeerssituatie. In ŠKODA's toekomstige model behoren zijspiegels tot het verleden, alles wat er rondom de auto gebeurt wordt weergegeven op de displays in de auto.

Autonoom rijden
Maximaal bereik
Sensoren

ŠKODA VISION E in beeld

Mis niets over de VISION E

Schrijf je nu in voor de speciale VISION E nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent deze elektrische SUV.

Inschrijven