Onze volledig elektrische SUV

Vanaf € 499 p/m*

Enyaq Private Lease

Stel 'm samen Ontdek de Enyaq
Actieradius tot 400 of 565 km* Snelladen 5-80% 29 of 35 minuten*

Voordeliger wordt het niet: Extra voordeel + Elektrisch rijden subsidie

Vanaf januari 2024 kun je bij de overheid € 2.950 subsidie aanvragen bij het private leasen van een elektrische personenwagen (bekijk voorwaarden). Dit bedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van jouw abonnement. Hierdoor rij je inclusief de aftrek van subsidie al een Enyaq vanaf € 437,54 per maand!* (**SEPP subsidie beschikbaar bij Private Lease voor de eerste 48 maanden. Voor eventuele extra maanden in contract geldt het tarief van € 499 p/m*.)

Basistarief Enyaq € 499 p/m*
Subsidie elektrische personenwagen € 61,46 p/m**
Maandtarief Enyaq € 437,54 p/m**
Private Lease samenstellen

Een slimme keuze

1. Heldere voorwaarden
Met het keurmerk Private Lease heb je een eerlijk en transparant contract

2. Inclusief onderhoud bij de merkdealer
Zo sta je nooit voor verrassingen

3. Goed verzekerd
Verzekering met all-risk dekking, ook voor inzittenden

Bekijk alle voordelen

Ontdek elektrisch rijden met Private Lease

Private Lease actie

Enyaq

Rijden vanaf € 437,54 p/m* in combinatie met SEPP subsidie**

Private Lease vanaf 499 p/m*

Enyaq

  • Actieradius WLTP: 390 km*
  • AC laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
  • Snelladen van 5-80%: 35 of 29 minuten*
  • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
  • Standaard met Navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)

Over de subsidieregeling

De Rijksoverheid wil elektrisch autorijden voor meer particulieren aantrekkelijk maken. Daarom is er ook in 2024 een subsidie beschikbaar is (van € 2.950) voor het kopen of leasen van een elektrische auto.** Elektrische auto’s stoten namelijk tijdens het rijden geen broeikasgassen uit, zijn energiezuinig, goed voor het klimaat en dragen bij aan schone lucht. Meer informatie over de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) lees je via onderstaande knop.

ENYAQ iV actie

Bespaar ook op brandstof

Ga je elektrisch rijden? Dan ga je maandelijks ook besparen op je kosten voor brandstof. Het rekenvoorbeeld hieronder gaat uit van 10.000 km per jaar en een gemiddeld verbruik van een Enyaq en een soortgelijk model, aangedreven door benzine. We zijn uitgegaan van voorbeeldkosten per eenheid. Deze kunnen uiteraard afwijken per aanbieder. (*Energietarief volgens gemiddelde stroomprijs in maart 2024. Benzineprijs volgens gemiddelde benzine adviesprijs op 5 maart 2024.)

Thuisladen Benzinepomp
Gemiddeld verbruik 22kWh/100km 6,6L/100km
Kilometers 10.000 10.000
Eenheden benodigd 2.200 660
Prijs per eenheid € 0,35* € 2,18*
Kosten totaal € 770 € 1.438,80
Kosten per maand € 64,17 € 119,90

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Iedereen met een geldig autorijbewijs een Škoda Abonnement aanvragen. Om te controleren of het Škoda Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Škoda Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het Škoda Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.
Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?
Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?
Inruil is mogelijk. De Škoda dealer kan een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. Kies na het samenstellen van de auto voor bestellen en kies voor de optie aanvragen met hulp van een merkdealer in de buurt. Dan neemt de Škoda dealer contact met u op. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.
Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.
Als ik Škoda Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
Als ik Škoda Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. Škoda Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor Škoda Private Lease?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor Škoda Private Lease?
Ja, dit is mogelijk. Een private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is operational lease een passend alternatief. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 033 454 92 15 of [email protected].
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het Škoda Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.
Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?
Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?
Škoda Private Lease en Škoda Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private Lease contract kosteloos beëindigen?
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private Lease contract kosteloos beëindigen?

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 92.

Elektrisch rijden in de praktijk

Opkomst elektrische auto's

De opkomst van de elektrische auto is niet alleen een reactie op het milieuvraagstuk - waarbij het terugdringen van de CO2 uitstoot zeer hoog op de agenda staat - maar ook het resultaat van de laatste ontwikkelingen en de beschikbaarheid van nieuwe technologie.

Zo staat officieel in het regeerakkoord, dat de overheid wil dat er na 2030 alleen nog elektrische auto's worden verkocht. 

ŠKODA VISION E

Hoe werkt een elektromotor?

Het tijdperk van elektrisch aangedreven auto’s is in volle gang. In 2019 bracht ŠKODA zijn eerste elektrische model op de markt en in de toekomst zullen er nog velen volgen. Een elektromotor klinkt ingewikkeld, maar steekt eigenlijk eenvoudiger in elkaar dan een verbrandingsmotor. Wil je weten hoe dat komt? Lees meer over hoe de elektromotor werkt.

ŠKODA elektromotor

Soorten elektrische auto's

Elke auto waarbij een elektromotor helpt met de aandrijving is een elektrische auto. Onder de term ‘elektrische auto’ hangen echter verschillende soorten. Ben je benieuwd welke groepen er zijn en welke afkortingen er gebruikt worden? Lees meer over de verschillende soorten.

 

Laadpaal thuis en onderweg

Onze plug-in hybrides en volledig elektrische modellen moeten dagelijks opgeladen worden na het maken van een rit. Inmiddels zijn er in Nederland al een groot aantal openbare laadpalen. Benieuwd naar een laadpaal bij jou in de buurt? Je vindt hier een actueel overzicht en hoe je dit koppelt aan je smartphone of navigatie.
ENYAQ Elektrische SUV

Actieradius

De actieradius is naast de laadtijd een onderdeel dat van belang is bij een elektrisch auto. De actieradius geeft aan hoeveel kilometers je kan maken voordat je accu leeg is en je moet opladen. Je snelheid en rijgedrag hebben invloed op de actieradius van je ENYAQ iV. Met de ENYAQ iV geniet je van een ruime actieradius tot 510 km*.
ŠKODA VISION E

Onderhoud

Over het algemeen hebben elektrische auto’s minder onderhoud nodig vergeleken met een brandstofmotor. Dit komt omdat de elektrische motor geen olie gebruikt en geen brandstof- en luchtfilters heeft. Kies je voor elektrisch, dan profiteer je van een onderhoudsvriendelijke motor.
ŠKODA CITIGOe iV

Zuinig

Naast de financiële voordelen van elektrisch rijden is het bovenal een stuk beter voor het milieu. Met je elektrische ENYAQ iV rij je dus een stuk groener. Er is geen uitstoot van CO2 en stikstof tijdens het rijden en daarnaast zijn elektrische auto’s ook een stuk stiller.
ŠKODA
ŠKODA VISION E
ŠKODA elektromotor
ENYAQ Elektrische SUV
ŠKODA VISION E
ŠKODA CITIGOe iV
ŠKODA

* Voorwaarden

Private Lease tarief
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het 
Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2024, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

Actieradius
Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

Laadsnelheid
Opladen van 10 naar 80 procent binnen 25 minuten is met 170kW bij een snellaadpunt.

 

** Subsidie
Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. De Enyaq is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Meer informatie over SEPP subsidie vind je hier. Vraag je dealer naar de voorwaarden.