Airco Service

Altijd frisse lucht in jouw Škoda

ŠKODA Airco

Fris achter het stuur

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om regelmatig een airco check te doen en om eens per drie jaar onderhoud aan je airco uit te voeren.
Maak een werkplaats afspraak
ŠKODA Airco

Airco Service € 139 * (inclusief geurbehandeling)

Met Airco Service wordt de airco in jouw Škoda goed nagekeken. De volgende controles worden uitegevoerd: check werking onderdelen, koeling controleren, controle stof- en pollenfilter, drukbeveiliging controleren, lekdichtheid checken, drukbeproeving inspecteren, leeghalen, vacumeren en afvullen.

Elke drie jaar Airco Service

Houd er rekening mee dat Airco Service niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt wordt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak met je Škoda-garage.

Vind je ŠKODA dealer

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Škoda krijg je liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële Škoda-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Vier jaar reparatiegarantie

Redenen om naar de Škoda dealer te gaan

4 jaar reparatiegarantie

Bij Škoda krijg je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële Škoda-dealer aan de auto heeft verricht.

Gratis hulp onderweg

Is je Škoda volgens fabrieksvoorschrift door je Škoda dealer onderhouden? Dan heb je recht op gratis pechhulp, levenslang

Echt vakmanschap

De Škoda-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke Škoda perfect kennen.

Veelzijdig onderhoud

Je kan bij de Škoda dealer ook terecht voor ruit- vervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres.
* voor auto's vanaf modeljaar 2017 geldt dat Airco Service € 189 kost.

Wil je meer informatie?

 

Neem contact op met de Škoda Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: