Schadeherstel

Snel weer op weg

Hoe kunnen we je helpen?

Autoschade, je vraagt er niet om, maar toch gebeurt het. Gelukkig staan we voor je klaar op verschillende manieren. We geven je tips hoe je het best je schadeformulier kunt invullen, hoe we een sterretje in je ruit vaak kosteloos kunnen repareren en waar onze MerkZeker garantie voor staat. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel mogelijk goed te laten verlopen is er Škoda MerkZeker autoschadeherstel. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat je je niet druk hoeft te maken ver de afhandeling van de schade. Ontdoe jezelf van zorgen en ga voor MerkZeker van Škoda.


Alles over ruitenservice

Škoda werkt samen met Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstel formule voor merkdealers. Wie kent je auto tenslotte beter dan je Škoda dealer. Via Dealerglass ben je dus verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Dealerglass regelt voor jou afhandeling  met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo handig.
Dealerglass

Waarom Dealerglass?

Reparatie door een erkende merkdealer

Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen

Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging

Afspraak bij jou in de buurt

Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschappij

Ruitschade

Sterretje

Een sterretje in je ruit is niet alleen lelijk, maar ook onveilig. Door slecht wegdek of plotselinge temperatuurverschillen kan dat sterretje zomaar een barst worden, of erger. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren. Via Dealerglass gebeurt dat altijd bij jouw Škoda dealer. Plak bij de vorming van een sterretje direct beschermende stickers overheen, zo voorkom je eventuele grotere schade. Maak daarna direct een afspraak met de Dealerglass om je ruit snel en vakkundig door je Škoda dealer te laten maken.
sterretje

Ruitvervanging

Bij het plaatsen van een nieuwe, moderne voorruit is het cruciaal dat rijassistentiesystemen de juiste informatie van camera’s en sensoren blijven ontvangen. Alleen zo is de veiligheid gewaarborgd. Daarom maakt je Škoda dealer bij ruitschade gebruik van Škoda Originele Onderdelen® en door Škoda goedgekeurde kalibratie en reparatie technieken. Deze reparaties zijn in goede handen bij de perfect getrainde technici van de Škoda dealer. Dit alles leidt zowel optisch als op het gebied van veiligheid altijd tot een perfect, fabrieksnieuw resultaat. Daarbij blijft de fabrieksgarantie van kracht.
Waarom Dealerglass
Dealerglass
Ruitschade
sterretje
Waarom Dealerglass

Wat te doen bij het afhandelen van schade?

✓ Lees de instructies van het Škoda schadeformulier goed, dit spreekt voor zich, maar kan kleine, onnodige invulfouten voorkomen

✓ Vul het schadeformulier samen met de tegenpartij in

✓ Vergeet niet de gegevens (naam en adres) van eventuele getuigen in te vullen

✓ Controleer of jij en de tegenpartij het formulier hebben ondertekend

✓ Maak een kopie voor je eigen administratie

✓ Stuur het formulier zo snel mogelijk naar je verzekeraar


Voordelen van MerkZeker schadeherstel

MerkZeker

Gecertificeerde schadeherstel-bedrijven

MerkZeker schadeherstel is er exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, Škoda en Volkswagen bedrijfswagen. Een landelijk dekkend netwerk van bijna 50 gecertificeerde schade-herstelbedrijven die onderdeel zijn van het dealernetwerk.

Merkzeker

Een aanspreekpunt

MerkZeker schadeherstel kan voor de berijder geheel via de merkdealer verlopen. Dus soepel en eenvoudig via "het bekende adres". Dat betekent één vast contact dat alle zorg uit handen neemt, inclusief de financiële afhandeling. En met bijna 250 dealer-vestigingen in Nederland is er altijd één dicht bij in de buurt.

Merkzeker

Veiligheid gewaarborgd 

Huidige generatie voertuigen is steeds complexer en technologisch geavanceerder geworden. MerkZeker garandeert merkspecialisten die structureel trainingen volgen en werken met voorgeschreven gereedschappen en apparatuur. Bovendien beschikken deze specialisten altijd over de meest actuele informatie.

Merkzeker

MerkZeker staat voor

Zorgeloze schadeafwikkeling via één vertrouwd adres: de merkdealer! Borging van de veiligheid met reparaties uitgevoerd door speciaal opgeleide merkspecialisten en met merkspecifieke apparatuur en gereedschappen. En tot slot, maar zeker niet onbelangrijk het behoud van kwaliteit, gegarandeerd door het merkgarantiebewijs. 

Wil je meer informatie?

 

Neem contact op met de Škoda Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: