Schadeherstel

Snel weer op weg

ŠKODA autoschade

Hoe kunnen we je helpen?

Autoschade, je vraagt er niet om, maar toch gebeurt het. Gelukkig staan we voor je klaar op verschillende manieren. We geven je tips hoe je het best je schadeformulier kunt invullen, hoe we een sterretje in je ruit vaak kosteloos kunnen repareren en waar onze MerkZeker garantie voor staat. We zorgen er samen voor dat jij snel weer veilig op weg kunt.
Rapid autoschade

Autoschade

Niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er ŠKODA MerkZeker autoschadeherstel. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de afhandeling van de schade. Het is immers al erg genoeg om schade te rijden. Ontzorg jezelf en ga voor MerkZeker van ŠKODA.Ruitschade

Een steentje tegen de ruit en helaas, er zit een sterretje in. Het kan de beste overkomen. Gelukkig kun je direct doorrijden naar de ŠKODA dealer. Deze kan een sterretje vaak kosteloos verwijderen zonder daarbij eventuele sensoren te beschadigen. Zo kun jij weer snel op weg zonder daarbij het risico te lopen dat het sterretje uitgroeit tot een gebroken ruit. 

Ruitschade

Wat te doen bij het afhandelen van schade?

✓ Lees de instructies van het ŠKODA schadeformulier goed, dit spreekt voor zich, maar kan kleine, onnodige invulfouten voorkomen

✓ Vul het schadeformulier samen met de tegenpartij in

✓ Vergeet niet de gegevens (naam en adres) van eventuele getuigen in te vullen

✓ Controleer of jij en de tegenpartij het formulier hebben ondertekend

✓ Maak een kopie voor je eigen administratie

✓ Stuur het formulier zo snel mogelijk naar je verzekeraar


ŠKODA autoverzekering

Wist je dat ŠKODA een eigen autoverzekering aanbiedt? Dit kan interessant zijn omdat je profiteert van een aantrekkelijke premie en verzekerd bent van de beste afhandeling bij pechgevallen. Je kunt kiezen uit een WA, WA+ en All risk autoverzekering. Er past dus altijd wel een ŠKODA autoverzekering bij jou!

Bereken jouw premie

Showroom

Voordelen van MerkZeker schadeherstel

MerkZeker

Gecertificeerde schadeherstel-bedrijven

MerkZeker schadeherstel is er exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, SKODA en Volkswagen bedrijfswagen. Een landelijk dekkend netwerk van bijna 50 gecertificeerde schade-herstelbedrijven die onderdeel zijn van het dealernetwerk.

Merkzeker

Een aanspreekpunt

MerkZeker schadeherstel kan voor de berijder geheel via de merkdealer verlopen. Dus soepel en eenvoudig via "het bekende adres". Dat betekent één vast contact dat alle zorg uit handen neemt, inclusief de financiële afhandeling. En met bijna 250 dealer-vestigingen in Nederland is er altijd één dicht bij in de buurt.

Merkzeker

Veiligheid gewaarborgd 

Huidige generatie voertuigen is steeds complexer en technologisch geavanceerder geworden. MerkZeker garandeert merkspecialisten die structureel trainingen volgen en werken met voorgeschreven gereedschappen en apparatuur. Bovendien beschikken deze specialisten altijd over de meest actuele informatie.

Merkzeker

MerkZeker staat voor

Zorgeloze schadeafwikkeling via één vertrouwd adres: de merkdealer! Borging van de veiligheid met reparaties uitgevoerd door speciaal opgeleide merkspecialisten en met merkspecifieke apparatuur en gereedschappen. En tot slot, maar zeker niet onbelangrijk het behoud van kwaliteit, gegarandeerd door het merkgarantiebewijs. 

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.