Autoruitschade?

Reparatie volgens fabrieksvoorschriften

ŠKODA lichte ruitschade

Onze ruitservice is 24/7 bereikbaar

Een ŠKODA ruitreparatie nodig vanwege een sterretje, barst of gebroken ruit? De ŠKODA-dealer herstelt de schade snel, zorgvuldig en sterreparatie is vaak zelfs gratis.
Direct hulp nodig?

Bel 0800-0230024 (binnenland) / +31 70-3145171 (buitenland) of vind een ŠKODA dealer in de buurt.

ŠKODA Ruitschade

Lichte ruitschade ?

Een klein barstje of lichte glasbeschadiging? Ga zo snel mogelijk langs bij de ŠKODA-dealer. Met speciale hars wordt de autoruit helemaal hersteld. Voorkom dat de schade groter wordt en de dealer het hele ŠKODA-glas moet vervangen.

Maak een afspraak

ŠKODA ruitenservice

Een sterreparatie in de ŠKODA-garage is bijna altijd gratis. We zorgen ervoor dat de eventuele sensoren en verwarming in de voorruit intact blijven en werken met originele reparatiematerialen. De voorruit is onderdeel van de veiligheidsconstructie van je auto. Dus het is belangrijk dat reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. Ruitreparatie door de ŠKODA dealer gaat uiteraard volgens ŠKODA-fabrieksvoorschrift.

Handige video's

Ontdek meer over reparaties voor je ŠKODA

Redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

6 good reasons Garantie

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijg je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht.

6 good reasons Hulp

Gratis hulp onderweg

Is je ŠKODA volgens fabrieksvoorschrift door je ŠKODA dealer onderhouden? Dan heb je recht op gratis Mobiliteitsservice, levenslang

6 good reasons Onderhoudskosten

Lage kosten in onderhoud

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
6 good reasons Kennis

Echt vakmanschap

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
Contact met SKODA

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.