Onze SUV’s zakelijk leasen

Meer ruimte voor avontuur. Zowel zakelijk als privé.

Bekijk de mogelijkheden
ŠKODA SUV

Zorgeloos een SUV zakelijk rijden? Lease een Škoda

Een SUV leasen is voor zakelijke rijders een aantrekkelijke optie want deze bieden volop ruimte voor de zaterdagen en vakanties. De SUV familie van Škoda voorziet in elke behoefte en bestaat uit de elektrische Enyaq, de grote Kodiaq, de avontuurlijke Karoq en de stedelijke Kamiq. Welke financiële optie het beste bij jouw SUV naar keuze past ontdek je op deze pagina. 

 

Hoe ga jij jouw nieuwe SUV rijden?

Een nieuwe auto rijdt pas echt lekker als hij óók financieel goed zit. Kijk je al uit naar een nieuwe Škoda?
Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe wil jij hem aanschaffen?


Operational Lease

Wanneer je kiest voor operational lease, kies je voor zorgeloos rijden. Je gaat namelijk een overeenkomst aan met de leasemaatschappij zodat je gebruik mag maken van een auto zonder deze als eigendom te hebben. Hierdoor heb je geen lasten als reparatiekosten en waardeverlies.


Meer informatie

Financial Lease

Als je kiest voor deze vorm van leasen, dan wordt de auto uiteindelijk jouw economische eigendom. De leasemaatschappij neemt de verantwoordelijk voor de financiën. De zakelijke kosten die je voor deze leaseauto maakt en ook de BTW die je aan de leasemaatschappij betaald, zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Meer informatie

Zakelijk kopen

Als je op zoek bent naar een auto voor je onderneming, dan kan het voordelig zijn om je Škoda op de zaak te kopen. Je mag dan de jaarlijkse afschrijvingskosten en gebruikskosten als aftrekpost gebruiken. Wil je echter meer dan 500 kilometer privé rijden met die auto, dan moet je bijtelling betalen.

Meer informatie

Private lease voor ZZP’ers

Ook jij als ZZP’er wilt graag in een nieuwe SUV rijden. Maar wist je dat Škoda private lease heel aantrekkelijk is voor ZZp’ers? Zonder investering vooraf rij je tegen een vast scherp tarief in een nieuwe SUV. En bovendien betaal je als ZZP’er geen bijtelling en mag je fiscaal € 0,19 per zakelijk gereden kilometer aftrekken. Zo rij je al vanaf € 620 p/m* in de volledig elektrische Škoda Enyaq iV.


Meer informatie
ENYAQ iV in de stad

De financiële voordelen van elektrisch rijden

De toekomst is elektrisch rijden. Škoda maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijk rijder. Naast de financiële en fiscale voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden en de extra ruimte grote pluspunten. Met onze ruime actieradius is de elektrische SUV zakelijk gezien een uitstekende keuze en ben je niet te stoppen.
Onze elektrische SUV

Op zoek naar een SUV?

Grote SUV

Onze grote en ruime SUV’s zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de grote SUV’s. SUV-getrouw geven deze auto’s je dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

De Kodiaq biedt plek voor 5 óf 7 personen, waardoor er plek voor iedereen is.

Bekijk de Kodiaq

Elektrische SUV

Onze nieuwste en eerste elektrische SUV. De Enyaq iV is een 5 persoons SUV met een actieradius van maximaal 537 km* en een trekgewicht van maximaal 1200 kg*. Samen met een laadruimte van 585 liter is het een uitermate geschikte SUV voor de familie. 

Bekijk de Enyaq iV

Avontuurlijke SUV

Wanneer je een kleinere auto zoekt, is een compacte SUV een auto met karakter op alle fronten. Stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket. Zo geniet je van de voordelen van een kleine auto zoals een lagere prijs en flexibiliteit in de stad.

Met de Karoq ben je voorbereid op iedere situatie.

Bekijk de Karoq

Stads-SUV

De nieuwe compacte SUV van Škoda is ideaal voor gebruik in de stad, maar ook daarbuiten. Hij is gebaseerd op het MQB-platform van Volkswagen en heeft een groot aantal nieuwe elektronische assistentiesystemen. 

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de Kamiq niet typeren.

Bekijk de Kamiq

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind jouw dealer
Vind jouw SKODA dealer