Clever mobility

Meer mobiliteit voor de zakelijke rijder

Onze mobiliteit verandert snel. Duurzaamheid en flexibiliteit worden steeds belangrijker. Daarom biedt Škoda jou naast aantrekkelijke modellen en leasevormen, ook slimme services voor de mobiliteit van morgen. Denk aan een flexibel mobiliteitsbudget, of een mobiliteitskaart waarmee je eenvoudig van leaseauto naar OV of fiets wisselt. Maximale mobiliteit voor volledige vrijheid.

 

 

Wat is mobiliteit precies?

Mobiliteitsmanagement draait om de organisatie van slim reizen. Het gaat niet alleen om het woon-werkverkeer, maar vooral om mobiliteitsoplossingen waarbij wensen van de individuele werknemers van een bedrijf centraal staan. Uit onderzoek is gebleken dat flexibilisering van arbeidstijden en mobiliteitsbudgetten bijdragen aan het terugdringen van het aantal kilometers in het woon-werkverkeer.

De mobiliteitsoplossingen van Škoda  

Škoda biedt een aantal aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen aan die het leven van werknemers en werkgever een stuk makkelijker maakt. Lees hieronder meer over onze mobiliteitsvormen.

Het mobiliteitsbudget

Mobiliteitsbudgetten zijn goede mobiliteitsoplossingen als je medewerkers zelf de verantwoordelijkheid wilt geven over hun zakelijke reisgedrag. Het budget is niet alleen bedoeld als een vergoeding van reiskosten, het is ook een stimulans van bewust reis- en rijgedrag.

Sommige ondernemers kiezen er bijvoorbeeld voor om het mobiliteitsbudget onderdeel te laten zijn van duurzame bedrijfsdoelstellingen. Bijvoorbeeld omdat bedrijfsdoelstellingen zoals de vermindering van CO2-uitstoot worden verwerkt in de samenstelling van het mobiliteitsbudget. Het budget biedt de medewerker meer keuzevrijheid en vraagt om een ander, persoonlijk advies.

Lees meer

Connected Car

Een andere mobiliteitsoplossing van Škoda  is ons Connected Car-systeem. Hiermee sta je altijd in verbinding met je auto. Met de Mijn Škoda App houd je makkelijk zakelijke en privékilometers bij, heb je inzicht in brandstofverbruik en weet je wanneer er onderhoud nodig is. De Connected Car-systemen worden steeds geavanceerder en slimmer waardoor de app eigenlijk onmisbaar is voor de zakelijke rijder.

Lees meer

Rittenregistratie

Binnen het mobiliteitsmanagement is een correcte rittenregistratie van belang voor het wel of niet moeten betalen van bijtelling. Dankzij Mijn Škoda houd je hierover de controle. De Connected Car-systemen zijn ook te gebruiken voor fiscale rapportages en het inzien van ritinformatie. Rijden je medewerkers in een Škoda en is rittenregistratie een onderdeel van de zakelijke administratie? Lees dan meer over de eisen voor een correcte registratie van gemaakte kilometers.

Lees meer
Meer over zakelijk rijden
Zakelijke mobiliteit is onmisbaar, maar welke oplossing is het beste voor je business? Škoda biedt aantrekkelijke voordelen aan en houdt je op de hoogte. Ontdek bijvoorbeeld meer over zakelijk elektrisch rijden.

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind jouw dealer
Vind jouw SKODA dealer