Zakelijk

Duurzaamheid

Hero zakelijk duurzaamheid
ŠKODA is koploper op het gebied van zuinige en milieuvriendelijke auto’s. We presenteren je graag onze groene selectie modellen, maar ook feiten en fabels over aardgas. Kortom: hier vind je alles over schone mobiliteit op maat.

CNG (Aardgas): ook bij ŠKODA

Het echt groene alternatief. Rijden op het steeds populairder wordende aardgas c.q. CNG (Compressed Natural Gas) betekent rijden in een zeer milieuvriendelijke en zuinige auto. Daarom heeft ŠKODA de CITIGO G-TEC en OCTAVIA G-TEC.

Lagere kosten

Kies je voor rijden op CNG, dan kies je voor lagere brandstofkosten, minder CO2-uitstoot én fiscale voordelen en subsidies voor zakelijke rijders. En omdat het aantal CNG-tankstations in Nederland snel toeneemt, houdt niets jouw groene voordeel tegen!

De vraag naar zuinig rijden op CNG groeit gestaag. In de zakelijke sector is dit al jaren zichtbaar: het beperken van CO2-uitstoot mét bijbehorende fiscale voordelen verklaart de opmars.

Pluspunten CNG t.o.v. benzine en diesel

Cijfers op de kassadisplay liegen niet. CNG is erg voordelig. En ook belangrijk: het is veel milieuvriendelijker dan de andere twee fossiele brandstoffen. Waarom wil je als brandstof specifiek kiezen voor CNG?

  • Veel minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu
  • Goedkoper per liter (c.q. kilo)
  • Je betaalt minder wegenbelasting/BPM (t.o.v. dieselauto)
  • Je rijdt in een stillere auto

 

Je rijdt in een stillere auto

Lage CO2-uitstoot, lage bijtelling. Kortom, een schone, duurzame auto waarmee je het milieu en kosten bespaart. Bij ŠKODA heb je hierin zoveel keuze, dat we je graag verwijzen naar onze modellen met energielabel A en B.

Bekijk de groene selectie

Model overzicht

CITIGO G-TEC

Elke CITIGO is zuinig en schoon, maar de G-TEC spant de kroon. Hij levert je een aanzienlijke besparing op je brandstofkosten op. Als je hem zakelijk rijdt, profiteer je van 14% bijtelling.

Bekijk de CITIGO

Model overzicht

OCTAVIA G-TEC

Ook met de OCTAVIA G-TEC bespaar je aanzienlijk op brandstofkosten. Maar dan wel in combinatie met een actieradius van zo’n 1.300 km en alle typische OCTAVIA pluspunten.

Bekijk de OCTAVIA