Škoda

Zakelijke occasions

Zakelijke occasions: kies je voor leasen of kopen?

Voor startende ondernemers en zzp'ers brengt een zakelijke occasion (tweedehands auto) veel voordelen met zich mee. Denk aan de lage aanschafprijs en de lage afschrijving. Fijn als je geen grote investering wil doen, maar toch snel in een goede auto wil rijden. Wat moet je weten over zakelijke occasions en wat kan Škoda voor jou betekenen? Lees het hier.

Een zakelijke occasion kopen

Zou je een zakelijke occasion willen kopen? Hou dan rekening met eventuele gebruikssporen. Weet ook dat de onderhoudskosten en reparatiekosten hoger kunnen zijn, vooral bij de wat oudere auto’s. Gelukkig wegen de lage afschrijvingskosten en -aanschafprijs daar wel vaak tegenop. Met Das WeltAuto heb je een ruime keuze aan aantrekkelijk geprijsde occasions. Denk aan de populaire Kodiaq of Octavia. Meer weten? Ontdek dan het occasion aanbod.

Een zakelijke occasion leasen

Wil je profiteren van een lage afschrijving, een vast laag maandbedrag en verschillende fiscale voordelen? Dan is een occasion zakelijk leasen wellicht iets voor jou. Neem contact op met je dichtstbijzijnde Škoda dealer. Die bekijkt graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Profiteer van btw-aftrek

Voor ondernemers is het financieel verstandig om te kiezen voor een btw-auto. Als je een occasion privé koopt en voor de btw op de zaak zet, dan profiteer je van de btw-aftrek en heb je geen bijtelling. In dat geval heb je ook btw-aftrek op brandstof, reparaties en onderhoud.

Meer over zakelijk rijden

Zakelijke mobiliteit is onmisbaar, maar welke oplossing is het beste voor je business? Škoda biedt aantrekkelijke voordelen aan en houdt je op de hoogte. Ontdek bijvoorbeeld of zakelijk elektrisch rijden iets voor jou is.