ŠKODA-dealers - showroombezoek op afspraak mogelijk - werkplaatsen geopend - lees meer

ŠKODA Zaterdaghulp:
Tour Promotor

Bekijk de video
S

Zaterdaghulp: Tour Promotor

Geen EK-voetbal? Geen paniek. Want dankzij de Tour de France valt er alsnog genoeg te juichen deze zomer! Daarom komt ŠKODA met een nieuwe Zaterdaghulp: Tour Promotor.

Negenvoudig tourdeelnemer Bram Tankink ging langs bij hét voetbalcafé van het jaar en toverde voetballiefhebbers om tot echte tourfans. 

In de hoofdrol:
de OCTAVIA COMBI

Ontdek de OCTAVIA COMBI

Official partner bij de Tour

Ook voor de 107e editie van de Tour de France 2020 zit ŠKODA als hoofdsponsor en autopartner stevig in het zadel voor deze Tour. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Tour de France? Bekijk dan ons online magazine WeLoveCycling met mooie verhalen, bijzondere video's en speciale rapportages gemaakt voor én door fietsers.

Naar WeLoveCycling

Voor elke zaterdag wat wils

Zaterdag moet er altijd van alles en nog wat gebeuren en dus kun je wel een ruime en praktische ŠKODA gebruiken. Ontdek hieronder waarmee onze modellen jou het leven op zaterdag (en de andere dagen van de week) iets makkelijker maken.

Wij schieten te (Zaterdag)hulp!

Of je nou een kinderfeestje organiseert, een lastige doe-het-zelf-klus moet klaren, of een dag wilt fietsen als echte wielerprof: op zaterdag kun je op ŠKODA rekenen. Ontdek hoe ŠKODA eerder de (zater)dag redde met een van de eerdere Zaterdaghulpen.Zaterdag boedelbak

ŠKODA Boedelbak

Zaterdag is klusdag. Een beetje hulp is dan erg fijn, niet? Daarom kun je als ŠKODA berijder gratis een ŠKODA Boedelbak lenen.

Bekijk beschikbaarheid