Wij zijn er voor
de Zaterdagfamilies

Bekijk de video's
Zaterdagfamilies

Zaterdagfamilies

Zij op wie je altijd kunt rekenen. Met wie je lief en leed deelt. En voor wie je alles over hebt. Verbonden door die ene dag. En ook al zie je elkaar alleen op zaterdag, het voelt als familie. Dat is het mooie van Zaterdagfamilies. En wij staan voor jullie klaar.

Ontdek meer

Zaterdagfamilies kunnen wel een ŠKODA gebruiken

De ideale auto voor jouw Zaterdagfamilie

Kan jij ook wel een ruime, praktische of elektrische ŠKODA gebruiken voor jouw Zaterdagfamilie? Ontdek hier al onze modellen en vind de ideale auto voor jouw Zaterdagfamilie. 

 

Ontdek onze modellen

s

Voor elke zaterdag wat wils

Zaterdag moet er altijd van alles en nog wat gebeuren en dus kun je wel een ruime en praktische ŠKODA gebruiken. Ontdek hieronder waarmee onze modellen jou het leven op zaterdag (en de andere dagen van de week) iets makkelijker maken.

Wij schieten te (Zaterdag)hulp!

Of je nou een kinderfeestje organiseert, een lastige doe-het-zelf-klus moet klaren, of een dag wilt fietsen als echte wielerprof: op zaterdag kun je op ŠKODA rekenen. Ontdek hoe ŠKODA eerder de (zater)dag redde met een van onze eerdere Zaterdaghulpen.Zaterdag boedelbak

ŠKODA Boedelbak

Zaterdag is klusdag. Een beetje hulp is dan erg fijn, niet? Daarom kun je als ŠKODA rijder gratis een ŠKODA Boedelbak lenen.

Bekijk beschikbaarheid