De 7-persoons auto’s van ŠKODA

Grote en compacte zevenzitters

s

Wat is een 7-persoons auto?

Een 7-persoons auto is de meest ideale auto als je kiest voor ruimte en comfort. Ruimte voor je gezin, voor het vervoeren van vrienden en familie, maar ook voor activiteiten als sporten en verhuizen op zaterdag. Comfort en ruimte is dan erg fijn! Het voordeel van een 7-persoons auto zit hem in de grote laadruimte en het comfort voor alle inzittenden. Benieuwd naar ons aanbod 7-persoons auto’s?

Voordelen van een 7-zitter

  •  Slim design. Extra ruimte
  • Ideaal voor gezin en werk
  •  Hoge instap
  •  Ruimte en comfort voor passagiers
  •  Slimme assistenten

Op zoek naar een 7-zitter?

Grote en ruime 7-persoons auto's

ŠKODA staat bekend om zijn ruime auto’s en zo is het niet anders bij de modellen waar je 7 passagiers kunt vervoeren. Dit formaat is ideaal voor werk en gezin, waarbij de ruimte optimaal wordt benut. Deze praktische ruimte is namelijk standaard aanwezig en daardoor ben je voorbereid op iedere situatie.

 

Bekijk de SKODA KODIAQ

Sportief of praktisch

Kies je voor een sportieve 7-persoons auto waarbij de rijbeleving voorop staat of denk je meer aan een praktische auto die je bij iedere situatie kunt gebruiken? Een sportieve auto is voor veel autorijders een optie. Zo combineer je ruimte van een 7-persoons auto met behoud van rijcomfort en beleving van de auto. Een praktische auto moet bruikbaar zijn voor iedere situatie. Hier is niet alleen alleen de bagageruimte cruciaal, maar ook de ruimte voor de bestuurders en passagiers. Een ruime auto vergroot namelijk het rijcomfort. Binnen onze modellen is er voor elk gezin, en voor iedere automobilist, een ideale auto.

Bekijk de SKODA KODIAQ

Veiligheid staat voorop

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto, is de veiligheid van de auto nóg belangrijker geworden. Je wilt je kinderen en vrienden zo goed mogelijk beschermen bij eventuele ongelukken. Let naast de veiligheid op extra’s zoals centrale deurvergrendeling, ABS en ESP. Alle ŠKODA modellen zijn beoordeeld met de hoogste mate van veiligheid binnen de NCAP-veiligheidsbeoordeling voor alle inzittenden en omstanders. Bovendien beschikt een grote auto over een hoge instap, zodat ook de veiligheid van jezelf en passagiers voorop staat.

 

Daarom een 7-persoons auto

Een auto die past bij je werk

Een auto wordt vaak gebruikt voor het werk. Wellicht dat je de auto wilt gaan gebruiken om bij je huidige of nieuwe werkgever te komen. Zeker met het weer in Nederland is dit handig om goed voor de dag te komen. Denk bij de aanschaf dus goed na of je de auto gaat gebruiken om op het werk te komen en of er eventueel mensen meerijden? Wellicht dat je collega’s met je meerijden tijdens het werk om op een andere locatie te komen. In dit geval zal je auto genoeg zitplaatsen moeten hebben, waardoor een 7-persoons auto een goede keuze.

Houd bij de aanschaf van een 7-persoons auto ook rekening met lease mogelijkheden.

 

Opties voor zakelijk rijden

Gezin en uitbreiding

Ben je van plan om een gezinsauto te kopen? Wanneer je een nieuwe gezinsauto wilt kopen, wil je weten waar je op moet letten. Denk hierbij aan de ruimte, veiligheid en comfort. Lees bij ons alle informatie om tot de juiste beslissing te komen voor je gezinsauto.

Bij een groter gezin (3 of 4 kinderen) voldoet een 7-persoons auto uitstekend qua ruimte. Een auto met 7 zitplaatsen geeft naast ruimte voor je gezin ook ruimte om spullen te vervoeren tijdens een verhuizing. Neem je toekomstplannen voor het eventuele uit huis gaan van je kinderen ook mee in de keuze voor je auto. Wellicht dat een 5-persoons auto een goede optie voor je is wanneer je een kleiner gezin hebt.

 

Bekijk onze gezinsauto's

Opties voor financiering

Om je 7-persoons auto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor de benzine. Voor de zakelijke 7-persoons auto rijders zijn diverse opties zoals operational lease en financial lease.

Financieringsopties

Onze 7-persoons auto

Onze grote SUV

KODIAQ

Vanaf € 245 netto bijtelling p/m*

Vanaf 34.490

KODIAQ

Eigenschappen van de KODIAQ
  • Laadruimte tot 2.065 liter
  • Trekgewicht tot 2.500 kg
  • Optioneel met vierwielaandrijving
  • 7-persoons SUV met optionele derde zitrij
  • Lengte 4.697 mm

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een 7-zitter van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

ŠKODA KODIAQ: De stoere alleskunner

Onze grootste SUV is een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. De Kodiaq geeft je het prettige gevoel van robuustheid en veiligheid met vele veiligheidsfeatures. Daarnaast is de Kodiaq een lust voor het oog. Nu beschikbaar met 7 zitplaatsen. 

Ontdek meer Stel samen

7-persoons auto KODIAQ
7-persoons auto KODIAQ interior

Leasen of kopen

Een nieuwe ruime auto betekent vaak een grote investering. Kopen is echter niet de enige optie als je een nieuwe auto nodig hebt. Zo kun je kiezen voor private lease, waarbij je geen groot aankoopbedrag kwijt bent, maar een vast bedrag per maand. Hierdoor kun je toch genieten van de nieuwste technologieën en rijcomfort. Bij ŠKODA heb je keuze uit 7-persoons auto’s binnen private lease, nieuw en occasions.

KODIAQ Private Lease

Conclusie voordelen 7-persoons auto

Een 7-persoons auto is de meest ideale auto als je kiest voor ruimte en comfort. Ruimte voor je gezin, voor het vervoeren van vrienden en familie, maar ook voor activiteiten als sporten en verhuizen. Comfort en ruimte is dan erg fijn!

Wanneer je een groter gezin hebt of je vaak op pad gaat met vrienden, is een ruime auto van belang. Het voordeel van een auto met 7 zitplaatsen zit hem in het comfort, flexibiliteit en de extra ruimte. De 7-persoons auto biedt meer laadruimte ten opzichte van de 5-persoons auto. Zo is er altijd ruimte voor extra bagage wanneer je op vakantie gaat of om chauffeur te spelen voor de kinderen. Een ander voordeel is de hoge instap, die ervoor zorgt dat je heel gemakkelijk in en uit de auto stapt.