De 7-persoons auto van Škoda

Onze grote en compacte zevenzitter

Ontdek meer Bekijk de Kodiaq

Wat is een 7-persoons auto?

Een 7-persoons auto is de meest ideale auto als je kiest voor ruimte en comfort. Ruimte voor je gezin, voor het vervoeren van vrienden en familie, maar ook voor activiteiten als sporten en verhuizen op zaterdag. De 7-persoons auto van Škoda heeft het karakter van een SUV. En de laadruimte tot 2065 liter geeft je genoeg ruimte voor al je spullen. Lees alles over onze 7-persoons auto.

Voordelen van een 7-zitter

  •  Ideaal voor gezin en werk
  • Hoge instap
  •  Ruimte en comfort voor passagiers
  •  Karakter van een SUV
  •  Slimme assistenten

Kodiaq: De stoere alleskunner

Onze grootste SUV is een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. De Kodiaq geeft je het prettige gevoel van robuustheid en veiligheid met vele veiligheidsfeatures. Daarnaast is de Kodiaq een lust voor het oog. Nu beschikbaar met 7 zitplaatsen. 

Ontdek meer Stel samen

Onze 7-persoons auto

Onze grote SUV

Kodiaq

Vanaf € 288 bijtelling p/m*

Vanaf 45.890 Private Lease vanaf 739 p/m*

Kodiaq

Eigenschappen van de Kodiaq
  • Laadruimte tot 2.065 liter
  • Trekgewicht tot 2.500 kg
  • Optioneel met vierwielaandrijving
  • 7-persoons SUV met optionele derde zitrij
  • Lengte 4.697 mm

Op zoek naar een 7-zitter?

Grote en ruime 7-persoons auto's

Škoda staat bekend om de ruime en comfortabele auto’s waarin rijden een plezier is. De 7-persoons SUV vergroot dit plezier. Letterlijk. De SUV heeft namelijk meer dan alleen veel ruimte. Voel je onderweg overal thuis in een ruim interieur, met de comfort en sfeer die je gewend bent van Škoda. Of gebruik ‘m voor je werk, en neem met gemak al je tools mee. Slimme functies en handig ingerichte opbergmogelijkheden maken groots inpakken in deze 7-zitter SUV tot een kleine moeite.

 

Bekijk de Škoda Kodiaq

Sportief of praktisch

Kies je voor de 7-persoons auto waarbij de rijbeleving voorop staat? Of droom je van de praktische alleskunner die je door elke klus loodst? De Kodiaq is als 7-persoons auto the best of both worlds. Maak ‘m energiek met de sportline bekleding, sportstoelen en het 3-spaaks lederen sportstuurwiel. Of kies een extra praktische inrichting met de virtual cockpit, elektrisch bedienbare achterklep en een groter navigatie touchscreen. Met de vele opties en 7 zitplaatsen is er altijd plek in deze SUV.

 

Bekijk de Škoda Kodiaq

Veiligheid staat voorop

Onderweg wil je veilig zijn. Waar je ook rijdt. Een 7-persoons SUV kenmerkt zich door de oersterke en extra hoge constructie. Dat geeft onderweg meer dan alleen een fijn gevoel. Het zorgt ook voor de belangrijkste bescherming voor degenen om wie je geeft. Daarnaast kun je altijd rekenen op de extra’s zoals een centrale deurvergrendeling, ABS en ESP. Elke nieuwe Škoda die rondrijdt, is goedgekeurd op basis van de hoogste veiligheidsbeoordelingen binnen de NCAP. Zowel voor alle inzittenden, als de omstanders.

 

Daarom een 7-persoons auto

7-persoons auto KODIAQ

Leasen of kopen

Een nieuwe ruime auto betekent vaak een grote investering. Kopen is echter niet de enige optie als je een nieuwe auto nodig hebt. Zo kun je kiezen voor private lease, waarbij je geen groot aankoopbedrag kwijt bent, maar een vast bedrag per maand. Hierdoor kun je toch genieten van de nieuwste technologieën en rijcomfort. Bij Škoda heb je keuze uit 7-persoons auto’s binnen private lease, nieuw en occasions.

Kodiaq Private Lease

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een 7-zitter van Škoda is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Škoda bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Conclusie voordelen 7-persoons auto

Een 7-persoons auto is de meest ideale auto als je kiest voor ruimte en comfort. Ruimte voor je gezin, voor het vervoeren van vrienden en familie, maar ook voor activiteiten als sporten en verhuizen. Comfort en ruimte is dan erg fijn!

Wanneer je een groter gezin hebt of je vaak op pad gaat met vrienden, is een ruime auto van belang. Het voordeel van een auto met 7 zitplaatsen zit hem in het comfort, flexibiliteit en de extra ruimte. De 7-persoons auto biedt meer laadruimte ten opzichte van de 5-persoons auto. Zo is er altijd ruimte voor extra bagage wanneer je op vakantie gaat of om chauffeur te spelen voor de kinderen. Een ander voordeel is de hoge instap, die ervoor zorgt dat je heel gemakkelijk in en uit de auto stapt.