7-Persoons auto

7 persoons auto ŠKODA 6 persoons auto ŠKODA Auto 7 zitplaatsen ŠKODA Auto 6 zitplaatsen ŠKODA

Voordelen 7-persoonsauto

Een 7-persoons auto is de meest ideale auto als je kiest voor ruimte en comfort. Ruimte voor je gezin, voor het vervoeren van vrienden en familie, maar ook voor activiteiten als sporten en verhuizen. Comfort en ruimte is dan erg fijn!

Wanneer je een groter gezin hebt of je vaak op pad gaat met vrienden, is een ruime auto van belang. Het voordeel van een auto met 7 zitplaatsen zit hem in het comfort, flexibiliteit en de extra ruimte. De 7-persoons auto biedt meer laadruimte ten opzichte van de 5-persoons auto. Zo is er altijd ruimte voor extra bagage wanneer je op vakantie gaat of om chauffeur te spelen voor de kinderen. Een nadeel van een grote auto is dat deze iets zwaarder zijn. Dit kan er voor zorgen dat je verbruik hoger gaat zijn. Let hier op het brandstof label die de auto heeft gekregen.

Flexibele ruimte

De flexibiliteit van de auto is belangrijk, omdat je de auto voor verschillende zaken wilt gebruiken. De ene keer zit je met 6 vrienden in de auto wanneer je gaat voetballen, de andere keer breng je de kinderen naar school. En wanneer de kinderen gaan studeren, gaan er veel verhuizingen plaatsvinden. De 7 zitter geeft optimaal gemak in al deze situaties. De achterste stoelen naar beneden klappen geeft je ruimte voor nog meer bagage.

Veiligheid staat voorop

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto, is de veiligheid van de auto nóg belangrijker geworden. Je wilt je kinderen en vrienden zo goed mogelijk beschermen bij eventuele ongelukken. Let naast de veiligheid op extra’s zoals centrale deurvergrendeling, ABS en ESP. Alle ŠKODA modellen zijn beoordeeld met de hoogste mate van veiligheid binnen de NCAP-veiligheidsbeoordeling voor alle inzittenden en omstanders.

Slimme assistenten

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

Adaptive Cruise Control KODIAQ

Area View

Dankzij vier camera’s rondom de KODIAQ is op het beeldscherm zo’n beetje alles rond de auto te zien.

Area View KODIAQ

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.

Traffic Jam Assist

Laat de KODIAQ in files en in langzaam rijdend verkeer tot 60 km/u zelf het werk doen. Hij bedient het stuur, het gaspedaal en de remmen geheel automatisch.

S

Trailer Assist

Parkeren met een aanhanger of caravan was nog nooit zo makkelijk. Trailer Assist neemt de besturing over terwijl de KODIAQ langzaam achteruit rijdt.

S

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning ‘ziet’ via sensoren in de bumpers voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

S

Rear Traffic Alert

Deze uitbreiding van Blind Spot Detection ondersteunt je bij het achteruit uitparkeren vanuit een onoverzichtelijke situatie en remt bij gevaar vanzelf.

S

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkenning werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert je onder meer aan snelheidslimieten en inhaalverboden.

S

Dynamic Chassis Control

De KODIAQ 4x4 heeft een dynamische regeling van de dempers en besturing, die naar wens instelbaar is via de Drive Mode Select.

Dynamic Chassis Control KODIAQ

Vierwielaandrijving

Dankzij een elektronisch geregelde koppeling schakelen de achterwielen bij als de techniek merkt dat 4x4 nodig is.

Vierwielaandrijving KODIAQ

Offroad stand

Dankzij de speciale offroad-functie in de Drive Mode Select komt de KODIAQ niet alleen in de stad uitstekend uit de voeten, maar ook in serieus terrein.

Offroad stand KODIAQ

Leasen of kopen

Een nieuwe ruime auto betekent vaak een grote investering. Kopen is echter niet de enige optie als je een nieuwe auto nodig hebt. Zo kun je kiezen voor private lease, waarbij je geen groot aankoopbedrag kwijt bent, maar een vast bedrag per maand. Hierdoor kun je toch genieten van de nieuwste technologieën en rijcomfort. Bij ŠKODA heb je keuze uit 7 persoons auto’s binnen private lease, nieuw en occasions.

Nieuwe KODIAQ: De stoere alleskunner

De KODIAQ is ons nieuwste model met 5 óf 7 zitplaatsen. Onze grootste SUV is een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s. De Kodiaq geeft je het prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaf dat met vele veiligheidsfeatures. Daarnaast is de Kodiaq een lust voor het oog met een compleet nieuw design.

Ontdek meer Stel samen