Škoda

Acties

Private Lease vanaf € 379 p/m*

Ontdek meer

Maandabonnement

Maandelijks opzegbaar vanaf € 429 p/m**
Deze actie is geldig op de volgende modellen:

Inruilvoordeel

Nu tot € 3.000 inruilpremie
Deze actie is geldig op de volgende modellen:

Private Lease

Nu tijdelijk vanaf € 379 p/m*
Deze actie is geldig op de volgende modellen:

DSG-automaat actie

Scherpe meerprijzen op een DSG-automaat
Deze actie is geldig op de volgende modellen:

Originele Škoda accessoires

Tijdelijk extra voordelig
Deze actie is geldig op de volgende modellen:

*Maandabonnement
Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. Zolang de voorraad strekt. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.

**Private Lease
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof en opladen zijn niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

***SEPP Subsidie
Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. Een beperkte oplage van Enyaq iV 60 is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. De Enyaq iV in Private Lease komt niet in aanmerking voor subsidie. Meer informatie over SEPP subsidie vind je hier. Vraag je dealer naar de voorwaarden.