Elektrische gezinsauto

Duurzaam en ruim

Ontdek de ENYAQ Nieuwsbrief ENYAQ iV

Grote elektrische auto's

ŠKODA richt zich met elektrisch rijden op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld, ruimte en de grootste actieradius. Grote elektrische auto's hebben als voordeel dat ze over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elktrisch. Hierbij rijd je nog met een elektrische gezinsauto niet alleen duurzamer, je hebt ook nog eens meer ruimte voor het gezin en bagage!

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door hun stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Volledig vermogen bij wegrijden
  • Beter voor het milieu

Daarom een elektrische gezinsauto

Opties voor financiering

Om je elektrische gezinsauto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private Lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen van je accu.
elektrische gezinsauto

Ruim en praktisch

De transformatie naar elektrische auto's zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de gezinsauto van nog meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische gezinsauto's enorm populair voor gezinnen en zakelijk gebruik.
elektrische gezinsauto

Zuinig en budgetvriendelijk

Wanneer je van plan bent om een elektrische gezinsauto te kopen, wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Denk hierbij aan een grote actieradius, want de zaterdag is vaak hard werken en kun je wel wat praktische hulp gebruiken. De maximale actieradius van de VISION iV bedraagt maximaal 500 kilometer volgens WLTP-norm en heeft hij een accucapaciteit van 83 kWh
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische gezinsauto

ENYAQ iV elektrische SUV

ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de eerste volledig elektrisch SUV van ŠKODA. De ENYAQ iV biedt een enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 537* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg trekken.

Ontdek de ENYAQ iV

Elektrische modellen

Elektrische SUV

SUV modellen met een stoer design, ruimte, veel veiligheid én die ook nog duurzaam rijden? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische SUV COUPÉ

Het stoere design, de ruimte en veiligheid van een SUV model gecombineerd met de sportiviteit van een COUPÉ én dan ook nog duurzaam? De elektrische ENYAQ COUPÉ iV is jouw match. Je combineert uitstraling, ruimte en design met de voordelen van elektrisch rijden. Zo is onze elektrische SUV COUPÉ beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu het comfort van elektrisch rijden.
Elektrische SUV COUPÉ

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. ŠKODA maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden, de ruime actieradius en de extra ruimte grote pluspunten.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, op vakanties met het gezin maar ook waar voor je geld. Wij introduceren graag onze elektrische gezinsauto. Je rijdt hiermee niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra ruimte. Daarnaast komt je drukke schema niet in gevaar, met onze ruime actieradius maak je met gemak al je kilometers.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV