Elektrische gezinsauto

Duurzaam en ruim

Ontdek de Enyaq iV Nieuwsbrief Enyaq iV

Dé elektrische gezinsauto

Neem veilig en comfortabel jouw hele gezin mee in de elektrische gezinsauto. Met de assistentiesystemen van Škoda is elk van deze 545* duurzame kilometers ook nog extra veilig voor het hele gezin. Ontdek dé elektrische gezinsauto van 2024. 

Voordelen van een elektrische gezinsauto  

  •  Meer beenruimte door compacte techniek
  •  Opvallend door stilte
  •  Veiligheid voor het hele gezin
  •  Tot 570 liter laadruimte
  •  7 jaar gratis onderhoud
  •  Goed voor het milieu 

Daarom een Škoda als elektrische gezinsauto

Aantrekkelijk design

Een glansrijk design en een achterdiffusor met geïntegreerde reflector; er is geen elektrische gezinsauto zo sportief als die van jou. Begroet elk wegdek met het opvallende grille frame en de luchtgordijnen in de voorbumper. Met de standaard lichtmetalen velgen staat het sportieve charisma extra stevig op z’n wielen. En het design gaat verder dan alleen uitstraling. Het verlaagde sportonderstel zorgt ook nog voor een lagere luchtweerstand en grotere actieradius.

Bekijk de Enyaq Coupé iV
Elektrische SUV

Duurzaam in onderhoud

Tijdens de eerste 5 tot 7 jaar na aanschaf van je nieuwe Škoda is het onderhoud met de reparatiegarantie en APK (exclusief slijtage onderdelen) helemaal gratis. Als het nodig is, checken we het interieurfilter, verversen we de remvloeistof en reinigen we de trommelremmen. 

Wist je dat een elektrische auto op lange termijn minder snel slijt door het lage aantal bewegende onderdelen? Dat maakt ‘m op lange termijn extra duurzaam, zowel voor het milieu als jouw portemonnee.
 
Onderhoud voor je elektrische auto

Goed voor het milieu

Naast alle voordelen voor jou als elektrisch rijder, draag je met de elektrische gezinsauto ook nog eens je steentje bij aan het milieu. Zo rijd je overal uitstootvrij met de 100% elektrische Škoda. We gebruiken zoveel mogelijk gerecyclede materialen (zoals oude petflessen voor je stoelbekleding). En wanneer je Škoda aan het eind van z’n autoleven is, kunnen we ‘m bijna helemaal recycleren.

Duurzaamheid

Het hele gezin veilig

In de elektrische gezinswagen worden beide assen afzonderlijk aangedreven door een eigen elektromotor. Door intelligente elektronica werken deze motoren efficiënt samen. Zo raak je minder snel in slip en wordt de tractie optimaal benut. Het resultaat: de beste rijstabiliteit en veiligheid. En met Travel Assist bedien je eenvoudig de verschillende veiligheidsassistenten. Zo rijd je overal met een goed gevoel.
elektrische gezinsauto

Indrukwekkende actieradius

Met een actieradius tot 545 km brengt de elektrische gezinswagen je verder dan ooit. Ga dus met een gerust hart op vakantie met het hele gezin. Met meer openbare laadpalen dan tankstations in Nederland vind je overal de energie om te rijden. Moet je toch een keer laden? In slechts 42 minuten** ben je alweer onderweg met een capaciteit van 80%.

Actieradius van de elektrische auto
elektrische gezinsauto
Elektrische SUV
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto

Onze elektrische gezinsauto's

Enyaq

De Enyaq is de volledig elektrische SUV van Škoda. De Enyaq biedt een enorme binnenruimte, snelladen en een actieradius tot maximaal 565* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor die de vooras aandrijft en tot wel 1.200 kg kan trekken.

Ontdek de Enyaq Stel 'm samen

Enyaq Coupé

De Enyaq Coupé is de volledig elektrisch SUV Coupé van Škoda. De Enyaq Coupé biedt een zeer ruime binnenruimte, een snellaadfunctie tot 175 kW/u en een actieradius tot maximaal 573* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft.

Ontdek de Coupé Stel 'm samen

Hoe stap jij in je nieuwe elektrische gezinswagen?

Klaar om vol energie weg te rijden in je nieuwe elektrische auto? Kies zelf hoe je de deur opent naar jouw volgende gezinsauto. Met de verschillende financieringsmogelijkheden schaf je ‘m altijd aan op de manier die het beste past bij jou.

Privé

Private Lease
Private Lease

Rijd in je nieuwe elektrische gezinsauto voor een vast all-in maandbedrag. De Škoda blijft ons eigendom. Denk niet meer aan verzekering, onderhoud en belasting. Je hoeft alleen op te laden, en te genieten van de voordelen van elektrisch rijden. De duratie en het maandbedrag bepaal je zelf.

Bekijk Private Lease

Financieren
Financieren

Spreid met Škoda Privé Plan het totale aanschafbedrag van je nieuwe elektrische gezinsauto over een periode die je zelf bepaalt. Door de aanbetaling en een slim slottermijn blijven je maandlasten extra laag. Is de financiering afgelopen? Dan is de Škoda 100% van jou.

Bekijk Škoda Privé Plan

Kopen
Kopen

Stel jouw droom gezinswagen samen en wees in één keer volledig eigenaar. Met de vele designs voor het exterieur, interieur en extra opties maak je ‘m tot jouw beste maat voor onderweg. Kom langs bij de dealer, of stel ‘m samen in de Car Configurator.

Car Configurator

Zakelijk

Financial Lease
Financial Lease

Kies je ervoor om jouw Škoda zakelijk te leasen? Dan is Financial Lease wellicht wat voor jou. Rijd snel weg in je nieuwe Škoda, voor een vast bedrag per maand. De Škoda dealer bij jou in de buurt vertelt je graag meer over de voordelen van Financial Lease.

Financial Lease

Operational Lease
Operational Lease

Wanneer je je auto financiert via Operational Lease, blijft ‘ie eigendom van ons. Het enige wat jij hoeft te regelen is het wassen van je auto en tanken of opladen. Zelfs voor dat laatste kunnen wij een brandstof-/laadpas regelen. Al voor een vast bedrag per maand rijd je weg in een gloednieuwe Škoda. Aan het einde van je contract lever je de auto gewoon weer in bij de Škoda dealer bij jou in de buurt. 

Operational Lease

Short Lease
Short Lease

Short Lease is het leasen van een Škoda voor een korte periode. Ideaal voor zzp’ers. Bij Short Lease zijn namelijk reparatie, onderhoud, banden, all risk verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting inbegrepen. Ook kun je ervoor kiezen om je auto na 12 maanden al kosteloos in te leveren. Zelfs als de leaseovereenkomst in eerste instantie 48 maanden was.

Short Lease

Zakelijk kopen
Zakelijk kopen

Als je voor je onderneming een auto koopt, komt de auto voor inkomstenbelasting bij het vermogen van je onderneming. De kosten van je auto kun je van de opbrengsten aftrekken. Het is dus mogelijk om een auto op naam van je bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent te kopen. De Škoda dealer bij jou in de buurt vertelt je er graag meer over. 

Zakelijk kopen

Bekijk alle elektrische modellen

Elektrische SUV

Op zoek naar een SUV-model met een stoer design, veel laadruimte, veiligheidsfuncties én die ook nog duurzaam rijdt? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische SUV Coupé

Het stoere design, de ruimte en veiligheid van een SUV model gecombineerd met de sportiviteit van een Coupé én dan ook nog duurzaam? De elektrische Enyaq Coupé is jouw match. Je combineert uitstraling, ruimte en design met de voordelen van elektrisch rijden. Zo is onze elektrische SUV Coupé beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu het comfort van elektrisch rijden.
Elektrische SUV Coupé

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. Škoda maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden, de ruime actieradius en de extra ruimte grote pluspunten.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, met het gezin comfortabel op vakantie kunnen en het liefst ook nog wat spaargeld overhouden. In een Škoda gezinsauto rijd je niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra veel ruimte. En door de ruime actieradius tot 545 km kom je verder, met meer energie.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV
* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

**De Enyaq iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten. Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in maximaal 42 minuten worden geladen van 10% naar 80%.
 

Veel gestelde vragen

Hoeveel kilometer kan een elektrische gezinsauto rijden?
Hoeveel kilometer kan een elektrische gezinsauto rijden?
De elektrische gezinswagen brengt je tot 545 kilometer ver. Moet je onderweg toch nog laden? In slechts 42 minuten** ben je alweer onderweg met een capaciteit van 80%.
Wat zijn de voordelen van een elektrische gezinsauto?
Wat zijn de voordelen van een elektrische gezinsauto?
De elektrische gezinsauto is beter voor het milieu, opvallend door stilte, heeft tot 570 liter laadruimte en heeft 7 jaar gratis onderhoud.