Elektrische gezinsauto

Duurzaam en ruim

elektrische gezinsauto

Grote elektrische auto's

ŠKODA richt zich met elektrisch rijden op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld, ruimte en de grootste actieradius. Grote elektrische auto's hebben als voordeel dat ze over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elktrisch. Hierbij rijd je nog met een elektrische gezinsauto niet alleen duurzamer, je hebt ook nog eens meer ruimte voor het gezin en bagage!

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door hun stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Volledig vermogen bij wegrijden
  • Beter voor het milieu

Daarom een elektrische gezinsauto

Opties voor financiering

Om je elektrische gezinsauto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private Lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen van je accu.
elektrische gezinsauto

Ruim en praktisch

De transformatie naar elektrische auto's zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de gezinsauto van nog meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische gezinsauto's enorm populair voor gezinnen en zakelijk gebruik.
elektrische gezinsauto

Zuinig en budgetvriendelijk

Wanneer je van plan bent om een elektrische gezinsauto te kopen, wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Denk hierbij aan een grote actieradius, want de zaterdag is vaak hard werken en kun je wel wat praktische hulp gebruiken. De maximale actieradius van de VISION iV bedraagt maximaal 500 kilometer volgens WLTP-norm en heeft hij een accucapaciteit van 83 kWh
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische gezinsauto

elektrische gezinsauto

De VISION iV

De VISION iV is een zeer sportief gelijnde Crossover-Coupé. Deze 100% elektrische aangedreven gezinsauto biedt met zijn elektrische bedienbare achterklep toegang tot een bagageruimte met een inhoud van 550 liter. Voor maximaal rijplezier beschikt hij over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk en vierwielaandrijving

Ontdek meer