Elektrische gezinsauto

Duurzaam en ruim

Ontdek de ENYAQ Nieuwsbrief elektrisch rijden
elektrische gezinsauto

Grote elektrische auto's

ŠKODA richt zich met elektrisch rijden op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld, ruimte en de grootste actieradius. Grote elektrische auto's hebben als voordeel dat ze over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elktrisch. Hierbij rijd je nog met een elektrische gezinsauto niet alleen duurzamer, je hebt ook nog eens meer ruimte voor het gezin en bagage!

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door hun stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Volledig vermogen bij wegrijden
  • Beter voor het milieu

Daarom een elektrische gezinsauto

Opties voor financiering

Om je elektrische gezinsauto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private Lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen van je accu.
elektrische gezinsauto

Ruim en praktisch

De transformatie naar elektrische auto's zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de gezinsauto van nog meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische gezinsauto's enorm populair voor gezinnen en zakelijk gebruik.
elektrische gezinsauto

Zuinig en budgetvriendelijk

Wanneer je van plan bent om een elektrische gezinsauto te kopen, wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Denk hierbij aan een grote actieradius, want de zaterdag is vaak hard werken en kun je wel wat praktische hulp gebruiken. De maximale actieradius van de VISION iV bedraagt maximaal 500 kilometer volgens WLTP-norm en heeft hij een accucapaciteit van 83 kWh
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto
elektrische gezinsauto

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische gezinsauto

ŠKODA CITIGOe iV

CITIGOᵉ iV

De CITIGO iV is de eerste volledig elektrisch stadsauto van ŠKODA. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en een koppel van 210 Nm. Een lithium-ion batterij maakt een actieradius van 260 kilometer* volgens de WLTP-norm mogelijk.

Ontdek de CITIGOe iV

ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de eerste volledig elektrisch SUV van ŠKODA. De ENYAQ iV biedt een enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg trekken.

Ontdek de ENYAQ iV