Elektrische auto
Private Leasen

Houd mij op de hoogte

Een elektrische auto leasen

Het aankoopbedrag van een nieuwe elektrische auto, ligt over het algemeen hoger ten opzichte van andere auto's. Ook over de rest waarde is nog niet veel bekend, omdat er nog relatief weinig bekend is over de houdbaarheid van deze auto's. Deze risico's (hoge aanschafwaarde en onzekere restwaarde) zijn niet van toepassing wanneer je kiest voor private lease. Wist je dat je als ZZP'er bij het private leasen van een elektrische auto recht hebt op een extra aftrekpost (VAMIL) die vanuit de overheid is geregeld? Dit belastingvoordeel ontvang je als je een volledig elektrische auto leaset. Hierdoor is het extra interessant om te kiezen voor de vorm private lease bij de financiering van je elektrische auto.

Bekijk de Enyaq

Voor een vast maandbedrag

  • Alle kosten inbegrepen, behalve opladen
  • Mobiliteitsservice
  • Onderhoud bij de merkdealer

Onze elektrische modellen

Enyaq

De Enyaq is de volledig elektrische SUV van Škoda. De Enyaq biedt een enorme binnenruimte, snelladen en een actieradius tot maximaal 565* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor die de vooras aandrijft en tot wel 1.200 kg kan trekken.

Ontdek de Enyaq Stel 'm samen

Enyaq Coupé

De Enyaq Coupé is de volledig elektrisch SUV Coupé van Škoda. De Enyaq Coupé biedt een zeer ruime binnenruimte, een snellaadfunctie tot 175 kW/u en een actieradius tot maximaal 573* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft.

Ontdek de Coupé Stel 'm samen

Subsidie elektrische auto

Met een elektrische auto kun je in 2024 gebruikmaken van verschillende belastingvoordelen. De overheid stimuleert elektrisch rijden onder andere met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Zo kom je dit jaar in aanmerking voor maximaal € 2.950 subsidie* op 100% elektrische auto's die je koopt (ook geldig i.c.m. Private Lease). Kies je een occasion? Dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling loopt tot en met 27 december 2024. Soms zijn er ook regionale of gemeentelijke subsidies beschikbaar, zoals subsidies voor laadpalen of de aanschaf van een elektrische auto voor zakelijk gebruik. Neem contact op met jouw gemeente voor meer informatie.

Voordelen van
elektrisch rijden

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door hun stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Volledig vermogen bij wegrijden
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

Wat is Private Lease?

Bij Private Lease blijft de auto eigendom van je leasemaatschappij. Jij rijdt als particulier razendsnel in een nieuwe comfortabele elektrische auto gedurende de voor jou ideale contractperiode, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. En behalve stroom regelen is er helemaal niets waar je je druk over hoeft te maken. Oftewel: je houdt budget over voor andere leuke dingen, je loopt 0% risico, en profiteert van véél voordelen. Daarover lees je hieronder meer!

Wat is inbegrepen

Wat is inbegrepen

Afschrijving

Afleverkosten

Schade en reparaties

Verzekering met all risk dekking

BTW

Wegenbelasting

(Inter)nationale pechhulp

Onderhoud bij merkdealer

Vervangend vervoer na 24 uur

Minder gereden kilometers terugbetaald

Niet inbegrepen

Opladen

Boetes

Tol(kosten)

Auto wassen

Opkomst elektrische auto's

Opkomst elektrische auto's

De opkomst van de elektrische auto is niet alleen een reactie op het milieuvraagstuk - waarbij het terugdringen van de CO2 uitstoot zeer hoog op de agenda staat - maar ook het resultaat van de laatste ontwikkelingen en de beschikbaarheid van nieuwe technologie.

Zo staat officieel in het regeerakkoord, dat de overheid wil dat er na 2030 alleen nog elektrische auto's worden verkocht. 

ŠKODA VISION E

Hoe werkt een elektromotor?

Het tijdperk van de elektrisch aangedreven auto breekt aan. In 2019 brengt Škoda zijn eerste elektrische model op de markt en in 2025 zullen tien modellen een elektromotor hebben. Voor velen is de elektrische auto echter verre toekomstmuziek. Maar in feite steken elektrisch aangedreven auto's een stuk eenvoudiger in elkaar dan auto's met een verbrandingsmotor. Hoe dat komt? Lees het hier.

 

ŠKODA elektromotor

Soorten elektrische auto's

Met de term 'elektrische auto' kun je alle kanten op. Elke auto waarbij een elektromotor helpt met de aandrijving, kun je elektrisch noemen. Voor de duidelijkheid worden ze onderverdeeld in groepen, elk aangeduid met een andere afkorting. Wil je meer weten over welke groepen er zijn, en waar de afkortingen voor staan? Lees dan verder.

 

ŠKODA elektrische auto

Laadpaal thuis en onderweg

Plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s beschikken over een accu die dagelijks opgeladen dienen te worden na het maken van een rit. Nederland beschikt inmiddels over een groot aanbod van openbare laadpalen. Op deze website vind je een actueel overzicht van alle Nederlandse laadpalen bij jou in de buurt. Verder wordt op de website uitgelegd hoe je deze informatie kunt gebruiken op je smartphone of navigatiesysteem.
ŠKODA VISION E

Actieradius

Naast de laadtijd is ook de actieradius een praktisch onderdeel die van belang is bij een elektrische auto. Onder andere je snelheid en rijstijl hebben hier invloed op. Dankzij het systeemvermogen van 225 kW accelereert de Škoda Vision E onmiddellijk en op sportieve wijze. De topsnelheid bedraagt 180 km/u. De krachtige lithium-ion accu’s en de efficiënte recuperatie staan garant voor een actieradius van maximaal 500 kilometer.
ŠKODA VISION E

Zuinig

Elektrisch rijden is naast de financiële voordelen bovenal beter voor het milieu. Het is de groenste manier van autorijden, doordat er geen uitstoot van CO2 en stikstof plaatsvindt tijdens het autorijden. Emissievrij rijden in de stad is hiermee een feit. Daarnaast is er ook minder geluidshinder dan bij reguliere brandstofauto's.
ŠKODA
ŠKODA VISION E
ŠKODA elektromotor
ŠKODA elektrische auto
ŠKODA VISION E
ŠKODA VISION E
ŠKODA

In vijf stappen Private Leasen

1. Kies een passend model en stel deze samen.
1. Kies een passend model en stel deze samen.
Alleen jij weet hoe je droomauto eruit ziet. Kies zelf de perfecte kleur en uitvoering, en bepaal welke opties jij belangrijk vindt. Toch nog die andere kleur of liever het model met de automaat? Bij de dealer kunnen ze alle opties voor je op papier zetten.
2. Vraag direct online een offerte aan.
2. Vraag direct online een offerte aan.
Jouw droomauto samengesteld? De dealer neemt zo snel mogelijk contact met je op! Samen kunnen jullie alles rustig doornemen en jouw vragen beantwoorden. Geen zorgen, je zit gelukkig nog nergens aan vast!
3. Stel jouw ideale Private Lease contract op.
3. Stel jouw ideale Private Lease contract op.
Vrienden en familie om de hoek of aan de andere kant van Nederland? Afhankelijk van onder andere hoeveel kilometers je gaat rijden en de looptijd van je contract berekenen we jouw maandlasten.
4. Wij doen de financiële check.
4. Wij doen de financiële check.
Voordat je wegrijdt in jouw nieuwe Škoda, gaan we eerst kijken of private lease wel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het krediet beoordelingsformulier (VFN-norm). Goedgekeurd? Dan wordt de overeenkomst opgesteld! Zodra beide partijen akkoord zijn, is de aanvraag definitief en heb je nog 14 dagen bedenktijd.
5. Geniet van je nieuwe Škoda!
5. Geniet van je nieuwe Škoda!
Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de show stelen in je nieuwe auto. Afhankelijk van het model en de uitvoering wordt de levertijd bepaald. De dealer in de buurt weet wanneer je auto klaar staat en neemt contact met je op voor het ophalen van de sleutels!

Ook voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van Škoda is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij Škoda bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Keurmerk Private Lease

Bekijk alle elektrische modellen

Elektrische SUV

Op zoek naar een SUV-model met een stoer design, veel laadruimte, veiligheidsfuncties én die ook nog duurzaam rijdt? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische SUV Coupé

Het stoere design, de ruimte en veiligheid van een SUV model gecombineerd met de sportiviteit van een Coupé én dan ook nog duurzaam? De elektrische Enyaq Coupé is jouw match. Je combineert uitstraling, ruimte en design met de voordelen van elektrisch rijden. Zo is onze elektrische SUV Coupé beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu het comfort van elektrisch rijden.
Elektrische SUV Coupé

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. Škoda maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden, de ruime actieradius en de extra ruimte grote pluspunten.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, met het gezin comfortabel op vakantie kunnen en het liefst ook nog wat spaargeld overhouden. In een Škoda gezinsauto rijd je niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra veel ruimte. En door de ruime actieradius tot 545 km kom je verder, met meer energie.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

** Het trekgewicht van de Enyaq verschilt per accuversie en motorisering. Het maximale geremde en ongeremde trekgewicht is terug te vinden in het onderhoudsboekje.