Škoda Connect

Altijd verbonden met jouw auto

Altijd verbonden met jouw Škoda

Maak kennis met Škoda Connect, de onlinediensten waarmee je meer uit je dag haalt! Met Škoda Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. Škoda Connect maakt het rijden in een Škoda nog comfortabeler en veiliger en is af- fabriek leverbaar,

Bekijk jouw functionaliteiten

Alles wat je moet weten over Connect op één plek

Om het gebruik van Škoda Connect zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we alle informatie op één plek gezet. Je kunt a.d.h.v. je chassisnummer alle content bekijken of klik jouw Škoda-model, bouwjaar en infotainmentsysteem aan, om alle videocontent te bekijken voor het dagelijks gebruik van Connect in jouw auto. De instructievideo's geven je informatie over het gebruik van Connect en het aanmaken van een account. Benieuwd? Bekijk direct alle video's.

Bekijk jouw functionaliteiten
ENYAQ-iV

Ontdek de vernieuwde infotainment apps

Infotainment apps

Met de infotainment apps kun je op een slimme manier nieuwe functies en diensten toevoegen aan het infotainmentsysteem van jouw Škoda zoals je agenda, het weer en de nieuws app. Je kunt de apps downloaden in de Connect-shop of op het Connect-portaal van Škoda Auto. In dit blok vind je meer informatie over al deze verschillende functionaliteiten. Klik voor de beschikbaarheid in jouw Škoda op onderstaande button.

Bekijk beschikbaarheid
Infotainment apps

Calender

Koppel nu eenvoudig je agenda aan je Google-account. Zo ben je altijd up to date, kun je onderweg je agenda checken en direct navigeren naar je bestemming waar je een afspraak hebt.  

Toon je agenda op het display in je auto

Navigeer snel en eenvoudig naar je afspraaklocatie

In-car conferencing

 

Kalender

Traffication

De app waarschuwt je onderweg voor diverse gevaren, zoals extreme weersomstandigheden, gevaarlijke situaties en zelf als je tegen het verkeer in dreigt te gaan rijden.

De meest actuele verkeerssituatie op je display

 

Traffication

News

Blijf op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Met de nieuws app kun je eenvoudig je favoriete nieuwskanalen toevoegen aan je infotainmentsysteem en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Je favoriete kanaal wordt getoond op het display

Met de zoekfunctie pas je het kanaal eenvoudig aan

 

Weather

Deze functionaliteit vertelt je alles over het weer op je huidige locatie en houdt je up to date langs je route. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan zodra je op je bestemming aankomt. 

Actuele weerradar met weersvoorspelling

Weer

Digitaal instructieboekje

Brandt er ineens een onbekend waarschuwingslampje? Of weet je niet precies hoe het infotainmentsysteem werkt? Het digitale instructieboekje op jouw infotainmentsysteem zorgt ervoor dat je altijd de instructies van jouw Škoda binnen handbereik hebt.

Inclusief instructiefilmpjes

Overzicht met alle belangrijke symbolen en waarschuwingslampjes

 

Installeren infotainment apps

Om de infotainment apps te installeren moet je drie stappen doorlopen vanuit je auto. 

1. Ga naar de In-Car shop op jouw fintainmentsysteem.

2. Klik op de desbetreffende tegel en klik op 'installeer'. 

3. Ga akkoord met de 'gebruikersvoorwaarden' en met de 'privacy policy'

Infotainment apps
Infotainment apps
Kalender
Traffication
Weer
Infotainment apps

Installatieproces infotainment apps

1. Ga naar de In-Car shop op jouw infotainmentsysteem. 

2. Klik op de desbetreffende tegel en klik op 'installeer'.

3. Ga akkoord met de 'gebruiksvoorwaarden' en met de 'privacy policy'.

 

Functions on Demand

Functions On Demand

Goed nieuws! Je kunt vanaf nu extra Functions on Demand toevoegen aan jouw Škoda. Dit maakt het rijden in een Škoda nog leuker. Krijg toegang tot geavanceerde technologie, extra interieurkleuren voor sfeerverlichting of maak kennis met spraak assistente Laura. Je koopt deze opties eenvoudig achteraf via de Škoda Connect shop. 

Let op: dit geldt alleen op auto's' die zijn uitgerust met Škoda Connect en niet met Connect LITE. 

Škoda Connect Shop

High Beam Control

Schakelen tussen grootlicht en dimlicht kan vermoeiend zijn, vooral wanneer je lange afstanden rijdt. De High Beam Control-functie kan dit voor je doen. Het verhoogt automatisch zowel je comfort als je algemene veiligheid, aangezien je andere bestuurders nooit meer zult verblinden.

Ambient Lightning - Additional Colours

De extra kleuren maken het mogelijk om je reis op te fleuren, comfortabeler te maken en een prettige sfeer te geven. Je kunt de sfeerverlichting wijzigen op basis van je stemming, outfit of het weer, waarbij je kunt kiezen uit een breed kleurenpalet.

Ambient Lightning - Additional Functions

Geniet nog intenser van het rijden in de Sport-modus dankzij Ambient Light dat dynamisch verandert op basis van hoe je accelereert. Andere functies zoals synchronisatie met waarschuwingslichten en signalering van geopende deuren zorgen voor extra veiligheid.
 

Navigation

Bevind je je ergens waar je de weg niet kent, met een lege telefoon? Gelukkig heb je de navigatie aan boord! Met ons ultramoderne systeem raak je nooit meer de weg kwijt.

Traffic Sign Recognition

Mis nooit meer een verkeersbord! Met Traffic Sign Recognition worden verkeersborden weergegeven op de Virtual Cockpit en het infotainmentsysteem. De multifunctionele camera detecteert betrouwbaar snelheidslimieten, inhaalverboden, waarschuwingsborden en zelfs de aanvullende verkeersborden.

Laura

We praten bijna allemaal wel eens tegen onze auto. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je auto zou gaan reageren? Laura, onze stemassistente doet het! Laura begrijpt je instructies terwijl je veilig en gemakkelijk verder rijdt. Begin gewoon een gesprek door "OK, Laura!" te zeggen. 

Functions on Demand

Je kunt de Functions on Demand mogelijkheden voor jouw Škoda op de volgende manieren vinden:
 
1. Via de Connect Portal. Log in via je Škoda-ID en bekijk en bestel jouw opties.
 
2. Via het infotainmentsysteem in jouw Škoda. Klik op de 'Shop tegel' in je infotainmentsysteem en bestel je gewenste pakketten.

Naar de portal

Škoda Connect activeren en registreren

De Škoda Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de Škoda Connect app te downloaden op je smartphone.

Voordat je de Škoda Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account activeren en registreren via de Škoda Connect Portal.

Naar de portal

Klik hier voor een uitgebreide stap voor stap uitleg over het activeren en registreren. 

MyŠkoda apps

MyŠkoda

Deze app is alleen geschikt voor Enyaq rijders

MyŠkoda Essentials

Deze app is geschikt voor alle overige Škoda modellen

Connect verlengen

Škoda Connect verlengen

Verleng gemakkelijk en snel via Škoda Connect Portal, nu tijdelijk nog voordeliger.

Eén jaar Infotainment Online voor alle modellen: 
Van € 70 voor € 49

Eén jaar Care connect - Remote access: 
Van € 60 voor € 39

Naar Connect Portal

Škoda Connect - digitale diensten

Het gebruik van Škoda Connect (“diensten”) vereist een afzonderlijk online contract met Škoda Auto, a.s. Om de maximale duur van de diensten te kunnen benutten, heeft de klant vanaf de aflevering van de auto 90 dagen de tijd om de auto te registreren via http://www.skoda-connect.com. Noodoproep en eCall zijn bij aflevering al geactiveerd zonder dat registratie daarvoor nodig is.

 

Beschikbaarheid van diensten kan van land tot land verschillen en kan eveneens afhankelijk zijn van het model, het modeljaar en de uitrusting van de auto. Beschreven diensten kunnen later, na aflevering van de auto beschikbaar komen. De diensten kunnen alleen worden gebruikt door gebruik te maken van de beschikbare openbare communicatietechnologieën. Door de ontwikkeling van deze technologieën, met name mobiele netwerken, kan Škoda Auto niet in alle landen een consistente beschikbaarheid garanderen van de diensten. Mogelijke technologische veranderingen kunnen ertoe leiden dat diensten permanent niet meer beschikbaar zijn.

 

Bij gebruik van de diensten is eveneens een dataverbinding tussen het apparaat van de klant (smartphone, tablet, pc, enz.) en de dataserver noodzakelijk. Deze dataverbinding is niet bij de diensten inbegrepen. Ga voor meer informatie naar www.skoda.nl/skoda-connect, of neem contact op met jouw Škoda Servicepartner.