Tourvoordeel | Tijdelijk extra scherpe Private Lease tarieven

Private Lease vanaf € 389 p/m*

✔ Stel je auto volledig naar jouw eigen wensen samen.
✔ Kosteloos opzeggen bij situaties zoals werkloosheid.
✔ Geen schadevrije jaren? Geen invloed op de leaseprijs.
✔ Alles inbegrepen! Behalve de brandstof of het opladen.
✔ Keurmerk Private Lease: Veilig en vertrouwd leasen.

Private Lease Tourvoordeel

Tijdelijk vanaf € 389 p/m*SUV Private Lease Tourvoordeel vanaf € 569 p/m*

Wat is inbegrepen?

In vijf stappen Private Leasen

1. Kies een passend model en stel deze samen.
1. Kies een passend model en stel deze samen.
Alleen jij weet hoe je droomauto eruit ziet. Kies zelf de perfecte kleur en uitvoering, en bepaal welke opties jij belangrijk vindt. Toch nog die andere kleur of liever het model met de automaat? Bij de dealer kunnen ze alle opties voor je op papier zetten.
2. Vraag direct online een offerte aan.
2. Vraag direct online een offerte aan.
Jouw droomauto samengesteld? De dealer neemt zo snel mogelijk contact met je op! Samen kunnen jullie alles rustig doornemen en jouw vragen beantwoorden. Geen zorgen, je zit gelukkig nog nergens aan vast!
3. Stel jouw ideale Private Lease contract op.
3. Stel jouw ideale Private Lease contract op.
Vrienden en familie om de hoek of aan de andere kant van Nederland? Afhankelijk van onder andere hoeveel kilometers je gaat rijden en de looptijd van je contract berekenen we jouw maandlasten.
4. Wij doen de financiële check.
4. Wij doen de financiële check.
Voordat je wegrijdt in jouw nieuwe Škoda, gaan we eerst kijken of private lease wel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het krediet beoordelingsformulier (VFN-norm). Goedgekeurd? Dan wordt de overeenkomst opgesteld! Zodra beide partijen akkoord zijn, is de aanvraag definitief en heb je nog 14 dagen bedenktijd.
5. Geniet van je nieuwe Škoda!
5. Geniet van je nieuwe Škoda!
Natuurlijk wil je zo snel mogelijk de show stelen in je nieuwe auto. Afhankelijk van het model en de uitvoering wordt de levertijd bepaald. De dealer in de buurt weet wanneer je auto klaar staat en neemt contact met je op voor het ophalen van de sleutels!

Wat houdt privé een auto leasen in?

Bij private lease blijft de auto eigendom van je leasemaatschappij. Jij rijdt als particulier razendsnel in een nieuwe comfortabele auto gedurende de voor jou ideale contractperiode, zonder dat je een grote investering hoeft te doen. En behalve benzine regelen is er helemaal niets waar je je druk over hoeft te maken. Oftewel: je houdt budget over voor andere leuke dingen, je loopt 0% risico, en profiteert van véél voordelen. Daarover lees je hieronder meer!

Waarom kiezen voor Škoda Private Lease?

Private lease via Škoda houdt in dat je in een nieuwe Škoda kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen of de brandstof.

Wat is inbegrepen?

Wat betekent Private Lease voor jou?

BKR-registratie

Bij het afsluiten van een private lease contract hoort een financiële toetsing. Een BKR-check is hier een vast onderdeel van. Zo ook bij Škoda. Wat betekent dit voor mijn private lease contract? Lees hier alle informatie zodat je volledig voorbereid gaat private leasen.
Meer informatie

Private Lease voor jou

De een rijdt liever rond in een rode Scala, de ander steelt het liefst de show met onze blauwe Karoq. Of rijd je het liefst in een automaat? Voor elk moment, voor elke wens en voor elke liefhebber van lichtmetalen velgen hebben wij een Škoda die het beste bij je past! Want ook al rijd je elk jaar drie keer naar Frankrijk of is dit je eerste auto, met Škoda private lease ben je verzekerd van vele mooie kilometers.

Op zoek naar je eerste auto?

Maar geen geld voor een grote investering? Kies voor gemak en rij voor een vast bedrag per maand de ŠKODA naar jouw wens! Alle kosten zoals reparaties en verzekering zijn inbegrepen, het enige wat je betaalt is de brandstof, boetes, tol en wasmiddel om je auto mee te poetsen. Let wel op, je leasecontract wordt geregistreerd bij het BKR en kan dus van invloed zijn op bijvoorbeeld je hypotheekaanvraag.
FABIA HATCHBACK

Rijd je al in een (lease)auto?

Top! Dan ontbreekt alleen nog jouw favoriete Škoda. Rij morgen weg in jouw nieuwe droomauto en maak het komende jaar al de eerste 10.000 kilometer. Rijd je meer of minder? Dan maken we een transparante berekening. En als je nog een auto thuis hebt staan, kom dan langs bij onze Škoda dealer en dan bepalen we de inruilwaarde!
SCALA

Heb je een eigen bedrijf?

Dan arriveer je natuurlijk geheel in stijl bij de klant met jouw private lease Škoda. De private lease overeenkomst staat ook gewoon op jouw naam, niet op dat van je bedrijf. En in plaats van een loonstrook, vragen we een kopie van de aangifte inkomstenbelasting. Easy peasy!
SKODA Dealer

Ontvang je een mobiliteitsbudget?

Stel dan zelf jouw auto samen van alle verschillende kleuren en opties die er zijn. En mocht je toch plots zonder baan komen te zitten, dan gaan we samen kijken naar je nieuwe financiële situatie. Stel het lukt je niet om de maandprijs te betalen, dan kan het contract gewoon kosteloos worden beëindigd.
FABIA COMBI
FABIA HATCHBACK
SCALA
SKODA Dealer
FABIA COMBI

Veelgestelde vragen

Wat zijn de 10 redenen om te kiezen voor private lease bij Škoda?

Wat zijn de 10 redenen om te kiezen voor private lease bij Škoda?

 

1. Je kunt jouw Škoda helemaal zelf samenstellen!

2. Onze prijzen zijn transparant! Heb je geen schadevrije jaren opgebouwd? Dat heeft bij ons geen invloed op de leaseprijs!

3. Jouw Škoda dealer regelt alles voor je. Voor onderhoud en schade ga je dus ook altijd naar je eigen Škoda dealer bij jou in de buurt.

4. Je hebt standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.

5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 7 per maand extra!

6. Als je niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen omdat je je baan bent kwijtgeraakt of arbeidsongeschikt raakt kun je je contract kosteloos beëindigen. Dit kost bij veel andere aanbieders tot wel € 20 per maand extra!

7. Ook in geval van scheiding kun je je contract kosteloos beëindigen wanneer je de lasten niet meer kunt dragen.

8. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer je over je kilometerbundel heengaat, de kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend. En de kilometers die je minder hebt gereden worden aan jou uitbetaald.

9. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.

10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.

Wat houdt Škoda Private Lease in?
Wat houdt Škoda Private Lease in?

Het Škoda Abonnement is gebaseerd op private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Škoda Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij Škoda Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Iedereen met een geldig autorijbewijs een Škoda Abonnement aanvragen. Om te controleren of het Škoda Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Škoda Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het Škoda Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private Lease contract kosteloos beëindigen?
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private Lease contract kosteloos beëindigen?

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 92.

Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?
Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?
Inruil is mogelijk. De Škoda dealer kan een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. Kies na het samenstellen van de auto voor bestellen en kies voor de optie aanvragen met hulp van een merkdealer in de buurt. Dan neemt de Škoda dealer contact met u op. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.
Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.
Als ik Škoda Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
Als ik Škoda Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. Škoda Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor Škoda Private Lease?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor Škoda Private Lease?
Ja, dit is mogelijk. Een private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is operational lease een passend alternatief. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 033 454 92 15 of [email protected].
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het Škoda Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.
Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?
Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?
Škoda Private Lease en Škoda Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.

Klantenservice

*Private Lease
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2024, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Subsidie
Een nieuwe elektrische auto met een fiscale waarde onder de €45.000 komt in aanmerking voor de SEPP subsidie van de overheid. De Enyaq is hiervoor beschikbaar. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Meer informatie over SEPP subsidie vind je hier. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

Keurmerk Private Lease

** Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Zolang de voorraad strekt. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.