Onze SUV Coupé

Een SUV met karakter

Bekijk onze Coupé

Een SUV-Coupé met karakter

Een SUV-Coupé combineert het terreinwagen-karakter met de sportieve uitstraling van een coupé. Dat maakt de elektrische Enyaq Coupé iV tot een indrukwekkende auto, met een aerodynamisch design. Hij is niet alleen onweerstaanbaar voor het oog, de stroomlijning verlaagt ook je luchtweerstand onderweg. Zo rijd je op één acculading tot 545km*. Ga dus op vakantie, help een dag spullen verhuizen, of neem met gemak overal je fietsen mee naartoe. De Enyaq Coupé iV komt beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 135 kW/u. De Enyaq Coupé RS iV is vanaf nu bestelbaar. Andere uitvoeringen volgen begin juli.

Onze SUV Coupé

De Enyaq Coupé RS iV

De krachtigste elektrische auto tot nu toe. Sta klaar voor elk avontuur met de 4x4 aandrijving, 300 pk en een actieradius van 505* kilometer. De Enyaq Coupé RS iV heeft een uitzonderlijke dynamiek, rijstabiliteit en veiligheid. De RS Lounge of Suite design selecties maakt het interieur net zo indrukwekkend als de prestaties. Nu bestelbaar!


Stel de RS samen
SUV Coupe ŠKODA

De Enyaq Coupé iV- Beschikbaar vanaf juli

De Enyaq Coupé iV torent overal bovenuit. Zo brengt het gestroomlijnde ontwerp je verder dan ooit tevoren (545km). Met 570 liter aan laadruimte neem je eenvoudig je hele gezin + bagage mee. De verschillende Design Selections en het 13-inch touchscreen maken het interieur net zo indrukwekkend als de buitenkant.
Bekijk de ENYAQ COUPÉ iV
SUV Coupe 2022
SUV Coupe ŠKODA
SUV Coupe 2022

Een SUV-Coupé anno 2022

De SUV is van origine een terreinwagen. De grote bouw, hoge instap en veel laadruimte maken ‘m bij veel mensen tot een geliefde vriend voor elk avontuur. Anno 2022 is de SUV-Coupé niet alleen meer de terreinwagen die vooral door de modder ploetert. In de Enyaq Coupé iV geniet je van alle luxe en comfort die je in een Škoda verwacht.

Zo bedien je met het 13-inch multimediascherm eenvoudig het infotainmentsysteem en je routebeschrijving. Škoda Front Assist houdt continu een oogje in het zeil, ook tijdens een vermoeiende rit. De assistenten ondersteunen je ook bij hogere snelheden op de snelweg.

Waar de daklijn bij een reguliere SUV nauwelijks afloopt aan de achterkant, heeft de Enyaq Coupé iV de kenmerkende sportieve coupé look. De aerodynamica zorgt daarbij voor minder luchtweerstand. Je haalt dus meer energie uit je Škoda met minder stroom. Win-win.

Een gestroomlijnde SUV

Er zijn twee manieren om een elektrische auto een groter rijbereik te geven: je stopt er méér accucellen in of je zorgt ervoor dat hij mínder stroom verbruikt en zo verder komt op een acculading stroom. De Eenyaq Coupé iV eet van twee walletjes, want hij is leverbaar met een accupakket van 62 kWh of een nog groter pakket van 82 kWh. Daarnaast maakt zijn schuin aflopende daklijn hem zuiniger dan de gewone Enyaq iV. De Škoda Eenyaq Coupé iV is bijzonder gestroomlijnd. Met zijn lage Cw-waarde van 0,234 verslaat hij alle andere elektrische SUV’s in zijn klasse.

Hoe open jij de deur naar een nieuw avontuur?

Ben je helemaal klaar om in de SUV-Coupé jouw avontuur aan te gaan? Een nieuwe Škoda SUV-Coupé rijdt het lekkerste als hij financieel ook goed zit. Je kunt bij Škoda daarom kiezen uit verschillende manieren om je auto aan te schaffen.

 

Voordelen van een SUV-Coupé:

  • De perfecte combinatie van een SUV-karakter en sportief uiterlijk
  • Het aerodynamische design vergroot je actieradius
  • Hoge instap en veel laadruimte

Hoe ga jij jouw nieuwe SUV-Coupé rijden?

Private Lease

De Enyaq Coupé iV zal binnenkort ook beschikbaar zijn als private lease. Een SUV-Coupé is uitermate geschikt voor Private Lease. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor de benzine. 

Financieren

Met Škoda Privé Plan rijd je weg in de SUV-Coupé voor een vast laag bedrag per maand. De slimme slottermijn zorgt voor lage maandlasten en een voordelige overstap naar een nieuw model.
Meer informatie

Kopen

Vanaf dag één helemaal eigenaar zijn van je nieuwe Škoda SUV-Coupé? Ga langs bij de dealer of stel jouw droom Enyaq Coupé iV samen met de Car Configurator.
Stel 'm samen
SUV Coupe 2022

Operational Lease

Met Operational Lease geef je alle zorgen van autorijden uit handen. Je maakt namelijk gebruik van de auto, zonder dat je deze als eigendom hebt. Hierdoor heb je geen zorgen over reparatiekosten of waardeverlies. Je hoeft je Enyaq Coupé iV alleen nog maar op te laden.
Meer informatie

Operational Lease

Met Operational Lease geef je alle zorgen van autorijden uit handen. Je maakt namelijk gebruik van de auto, zonder dat je deze als eigendom hebt. Hierdoor heb je geen zorgen over reparatiekosten of waardeverlies. Je hoeft je Enyaq Coupé iV alleen nog maar op te laden.
Meer informatie

Als eerste op de hoogte

Weten wanneer de andere uitvoeringen van de Enyaq Coupé iV bestelbaar zijn? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update over de Enyaq Coupé iV.

Blijf op de hoogte

Financial Lease

Als je gebruik maakt van Financial Lease, is de Enyaq Coupé iV aan het eind van de looptijd jouw economische eigendom. De verantwoordelijkheid van de financiën ligt bij de leasemaatschappij. De zakelijke kosten en de BTW die je betaalt aan de leasemaatschappij, zijn aftrekbaar bij de Belastingdienst.
Meer informatie

Zakelijk kopen

Als ondernemer kan het extra voordelig zijn om je nieuwe Enyaq Coupé iV op de zaak te kopen. Je kunt dan jaarlijks de gebruikskosten en afschrijvingskosten als aftrekpost gebruiken. Wanneer je meer dan 500 kilometer privé rijdt, moet je bijtelling betalen.
Meer informatie
SUV Coupe

Als eerste op de hoogte

Weten wanneer de andere uitvoeringen van de Enyaq Coupé iV bestelbaar zijn? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele update over de Enyaq Coupé iV.

Blijf op de hoogte

Op zoek naar een andere SUV?

Elektrische SUV

Onze nieuwste en eerste elektrische SUV. De Enyaq iV is een 5 persoons SUV met een actieradius van maximaal 537 km* en een trekgewicht van maximaal 1200 kg*. Samen met een laadruimte van 585 liter is het een uitermate geschikte SUV voor de familie. 

Bekijk de Enyaq iV

Grote SUV

Onze grote en ruime SUV’s zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de grote SUV’s. SUV-getrouw geven deze auto’s je dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

De Kodiaq biedt plek voor 5 óf 7 personen, waardoor er plek voor iedereen is.

Bekijk de Kodiaq

Avontuurlijke SUV

Wanneer je een kleinere auto zoekt, is een compacte SUV een auto met karakter op alle fronten. Stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket. Zo geniet je van de voordelen van een kleine auto zoals een lagere prijs en flexibiliteit in de stad.

Met de Karoq ben je voorbereid op iedere situatie.

Bekijk de Karoq

Stads-SUV

De nieuwe compacte SUV van Škoda is ideaal voor gebruik in de stad, maar ook daarbuiten. Hij is gebaseerd op het MQB-platform van Volkswagen en heeft een groot aantal nieuwe elektronische assistentiesystemen. 

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de Kamiq niet typeren.

Bekijk de Kamiq

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.