Elektrische stadsauto

Duurzaam en compact

Elektrische stadsauto

Kleine elektrische auto's

De toekomst van e-mobiliteit draait voor ŠKODA om meer dan alleen de productie van elektrische auto’s. Hierbij richt ŠKODA zich met elektrisch rijden op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld en praktische actieradius. Kleine elektrische auto’s hebben als voordeel dat ze nu over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elektrisch. Hierdoor is de combinatie van stadsauto en elektrisch een groot voordeel!

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

Daarom een elektrische stadsauto

Zuinig en budgetvriendelijk

Een stadsauto is een prima auto voor een goede prijs. Afhankelijk van de extra’s die je neemt op het standaardmodel kun je nog kiezen voor een luxere uitvoering, maar de stadsauto blijft hiermee een budgetvriendelijke auto. Volledig elektrische auto’s zoals de ŠKODA CITIGO iV zijn volledig uitstootvrij. Dat is een verademing voor drukke binnensteden.

Compact en klein

De transformatie naar elektrische auto’s zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de stadsauto van meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische stadsauto’s enorm populair voor mensen die zich veel begeven in drukke steden.

Opties voor financiering

Om je elektrische stadsauto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen van je accu.

Perfecte keuze voor de zakelijk rijder

Een elektrische auto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische stadsauto

ŠKODA CITIGOe iV

De CITIGOᵉ iV

De CITIGO iV is de eerste volledig elektrisch stadsauto van ŠKODA. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en een koppel van 210 Nm. Een lithium-ion batterij maakt een actieradius van 260 kilometer* volgens de WLTP-norm mogelijk.

Ontdek meer