Elektrische stadsauto

Duurzaam en compact

Elektrische stadsauto

Kleine elektrische auto's

De toekomst van e-mobiliteit draait voor ŠKODA om meer dan alleen de productie van elektrische auto’s. Hierbij richt ŠKODA zich met elektrisch rijden op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld en praktische actieradius. Kleine elektrische auto’s hebben als voordeel dat ze nu over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elektrisch. Hierdoor is de combinatie van stadsauto en elektrisch een groot voordeel! Bij ŠKODA rijd je altijd voordelig een elektrisch stadsvoertuig.

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

Daarom een elektrische stadsauto

Zuinig en budgetvriendelijk

Een stadsauto is een prima auto voor een goede prijs. Afhankelijk van de extra’s die je neemt op het standaardmodel kun je nog kiezen voor een luxere uitvoering, maar de stadsauto blijft hiermee een budgetvriendelijke auto. Volledig elektrische auto’s zoals de ŠKODA CITIGO iV zijn volledig uitstootvrij. Dat is een verademing voor drukke binnensteden.

Compact en klein

De transformatie naar elektrische auto’s zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de stadsauto van meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische stadsauto’s enorm populair voor mensen die zich veel begeven in drukke steden.

Opties voor financiering

Om je elektrische stadsauto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen van je accu.

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische stadsauto

ŠKODA CITIGOe iV

CITIGOᵉ iV

De CITIGOᵉ iV is de eerste volledig elektrische stadsauto van ŠKODA. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en een koppel van 210 Nm. Een lithium-ion batterij maakt een actieradius van 260*km volgens WLTP-norm mogelijk.  Kortom, als occasion een slimme keuze

Bekijk onze occasions

Elektrische modellen

Elektrische SUV

SUV modellen met een stoer design, ruimte, veel veiligheid én die ook nog duurzaam rijden? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische SUV COUPÉ

Het stoere design, de ruimte en veiligheid van een SUV model gecombineerd met de sportiviteit van een COUPÉ én dan ook nog duurzaam? De elektrische ENYAQ COUPÉ iV is jouw match. Je combineert uitstraling, ruimte en design met de voordelen van elektrisch rijden. Zo is onze elektrische SUV COUPÉ beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu het comfort van elektrisch rijden.
Elektrische SUV COUPÉ

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. ŠKODA maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden, de ruime actieradius en de extra ruimte grote pluspunten.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, op vakanties met het gezin maar ook waar voor je geld. Wij introduceren graag onze elektrische gezinsauto. Je rijdt hiermee niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra ruimte. Daarnaast komt je drukke schema niet in gevaar, met onze ruime actieradius maak je met gemak al je kilometers.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV