De elektrische stadsauto

De Citigoᵉ iV is de volledig elektrische stadsauto

  • Manoeuvreer door drukke straten en krappe bochten
  • Zuinige aandrijving en lage onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting
Elektrische stadsauto

Klein elektrisch stadsvoertuig

Met een klein elektrisch stadsvoertuig ga je duurzaam en verantwoord de weg op. De Citigoᵉ iV beschikt over talloze voordelen. En deze gelden ook voor jou, want met de elektrische auto profiteer je van: rijplezier, een aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, de beste prijs-kwaliteitsverhouding en een praktische actieradius. De Citigoᵉ iV is lekker comfortabel, ook als je er met twee, drie of vier passagiers in zit. Door de compacte elektrische aandrijving geniet je van extra veel laadruimte. Tot 293 liter met de achterbank neergeklapt

Voordelen elektrisch

  • De eerste 5 jaar onderhoudsgarantie en APK (exclusief slijtage onderdelen)
  • Geheel geruisloos
  •  Automatisch schakelsysteem
  • Meer ruimte door compacte techniek
  •  Beter voor het milieu
  • Geen wegenbelasting tot 2025

Daarom een elektrische stadsauto

Duurzaam en voordelig

De Škoda Citigoᵉ iV is volledig elektrisch en daarmee vrij van CO2-uitstoot. Zo ben je duurzaam bezig en is het een verademing voor drukke binnensteden. 

Compact en klein

Het compacte en kleine formaat van de Citigoᵉ iV heeft talloze voordelen. De elektromotor van een elektrische auto bevat maar één bewegend onderdeel. Daardoor is ‘ie veel kleiner dan een verbrandingsmotor van een brandstofauto. Dit biedt onder andere meer bagageruimte voor elektrische auto’s. Vooral in drukke steden is dit een win-winsituatie.

Opties voor financiering

Je kunt ervoor kiezen om de occasion Citigoᵉ iV te Private Leasen. Dit houdt in dat je in de nieuwe Škoda kunt rijden, zonder dat je de auto in één keer hoeft te kopen. Je Private Lease kosten bestaan uit een vast all-in bedrag per maand. Je betaalt, naast de Private Leasekosten, alleen voor het opladen van je accu

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Ben je zzp’er, mkb’er of een andere zakelijke rijder? Ook dan profiteer je bij Škoda van allerlei voordelen met een elektrische auto. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische stadsauto

ŠKODA CITIGOe iV

Citigoᵉ iV

De Citigoᵉ iV is de eerste volledig elektrische stadsauto van Škoda. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en een koppel van 210 Nm. Een lithium-ion batterij is extra zuinig in verbruik. Daarmee leg je met een kleine auto opvallend grote afstanden af. Kortom, een slimme keuze wanneer je opzoek bent naar een occasion. 

Bekijk onze occasions

Onze elektrische SUV’s

Ben je opzoek naar een ruime, duurzame SUV met een stoer design? Dan zijn onze elektrische SUV’s de perfecte match voor jou. Je combineert de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van het elektrisch rijden. Met de Škoda SUV’s rijd je vrijwel geruisloos. Ook zijn ze zuinig in onderhoud. Dat maakt ze extra voordelig. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is en kom langs bij een van onze Škoda dealers

Ontdek meer van onze CITIGOᵉ iV

Veel gestelde vragen

Hoeveel kilometer kan een elektrische stadsauto rijden?
Hoeveel kilometer kan een elektrische stadsauto rijden?
Met een volgeladen accu kan met de Citigoᵉ iV naar verwachting maximaal 265 kilometer worden gereden.
Wat zijn de voordelen van een elektrische stadsauto?
Wat zijn de voordelen van een elektrische stadsauto?
De Citigoᵉ iV heeft tal van voordelen. Hij is lekker comfortabel, ook als je er met twee, drie of vier passagiers in zit. Door de compacte elektrische aandrijving geniet je van extra veel laadruimte. Daarnaast is hij beter voor het milieu, en betaal je geen wegenbelasting tot 2025.