ŠKODA-dealers - online en per telefoon bereikbaar - werkplaatsen geopend - lees meer

Elektrische stadsauto

Duurzaam en compact

Ontdek meer
Elektrische stadsauto

Kleine elektrische auto's

De toekomst van e-mobiliteit draait voor ŠKODA om meer dan alleen de productie van elektrische auto’s. Hierbij richt ŠKODA zich met elektrisch rijden op: rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld en praktische actieradius. Kleine elektrische auto’s hebben als voordeel dat ze nu over nog meer ruimte beschikken door de transformatie naar elektrisch. Hierdoor is de combinatie van stadsauto en elektrisch een groot voordeel!

Voordelen elektrisch

  • Minder onderhoud
  • Opvallend door stilte
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

Daarom een elektrische stadsauto

Zuinig en budgetvriendelijk

Een stadsauto is een prima auto voor een goede prijs. Afhankelijk van de extra’s die je neemt op het standaardmodel kun je nog kiezen voor een luxere uitvoering, maar de stadsauto blijft hiermee een budgetvriendelijke auto. Volledig elektrische auto’s zoals de ŠKODA CITIGO iV zijn volledig uitstootvrij. Dat is een verademing voor drukke binnensteden.

Compact en klein

De transformatie naar elektrische auto’s zorgt ervoor dat de vrijgekomen ruimte gebruikt kan worden om de stadsauto van meer ruimte te voorzien. Hierdoor zijn elektrische stadsauto’s enorm populair voor mensen die zich veel begeven in drukke steden.

Opties voor financiering

Om je elektrische stadsauto te financieren, heb je diverse mogelijkheden. Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen van je accu.

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

Een elektrische auto van ŠKODA is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Onze elektrische stadsauto

ŠKODA CITIGOe iV

De CITIGOᵉ iV

De CITIGOᵉ iV is de eerste volledig elektrische stadsauto van ŠKODA. Het compacte model met plaats voor vier heeft een elektromotor met een vermogen van 61 kW en een koppel van 210 Nm. Een lithium-ion batterij maakt een actieradius van 260*km volgens WLTP-norm mogelijk.

Ontdek meer

Hoe zit het met het opladen van mijn auto?

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij ŠKODA wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van Shuttel geregeld. Voor zakelijk- én thuisgebruik.

 

Meer over opladen

Elektrische modellen

Elektrisch rijden

Ben jij klaar voor de toekomst? Wij wel. Stap nu over op elektrisch rijden en geniet van alle voordelen. Zo heeft je elektrische auto minder onderhoud nodig, rij je in een automaat, heb je meer ruimte én draag je je steentje bij aan een beter milieu. Iedereen kan elektrisch rijden en overheid stimuleert dit ook. Zo zijn er verschillende subsidies en fiscale voordelen beschikbaar voor elektrische rijders. Ervaar het rijden van de toekomst en bekijk onze elektrische modellen.
Alles over elektrisch rijden
ŠKODA VISION E

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, op vakanties met het gezin maar ook waar voor je geld. Wij introduceren graag onze elektrische gezinsauto. Je rijdt hiermee niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra ruimte. Daarnaast komt je drukke schema niet in gevaar, met onze ruime actieradius maak je met gemak al je kilometers.
Elektrische gezinsauto

Elektrische stadsauto

In de drukke stad is onze stadsauto je beste vriend. Met ons budgetvriendelijke, compacte en wendbare model weet jij je weg te vinden in de smalste straatjes. Onze stadsauto is er nu ook in een elektrische variant. Dit is de stadsauto zoals je gewend bent, maar dan duurzamer en met meer ruimte. Daarnaast is elektrische model onderhoudsvriendelijk en een stuk stiller vergeleken met een brandstofmotor. Gegarandeerd rijplezier!
Elektrische stadsauto

Elektrische SUV

Wil je een stoer design, ruimte, veiligheid én duurzaam rijden? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. ŠKODA maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden en de extra ruimte grote pluspunten. Met onze ruime actieradius is je elektrische ŠKODA niet te stoppen.
Alles over zakelijk
ŠKODA VISION E