Eerste design schetsen

Škoda Elroq

Blijf op de hoogte
Compacte SUV Elroq

Onze volledig elektrische compacte SUV

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van vier op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De Elroq is de volledig elektrische opvolger van de Škoda Karoq, met een lengte van ongeveer 4,50 meter en een ruim en praktisch interieur. De onthulling van de Elroq zal al begin 2024 plaatsvinden. Na de Elroq volgen nog drie andere nieuwe volledig elektrische modellen: in 2025 verwachten we de 'Small', een compacte auto met een gelijk volume aan de Scala; in 2026 de 'Combi' als onze eerste volledig elektrische station; daarna de 'Space', ons grootste elektrische model en als concept bekend onder de naam Vision 7S.

Bekijk meer beeld van de Elroq
Nieuwe elektrische Elroq
6 nieuwe volledig elektrische modellen

De toekomst van elektrisch rijden

Škoda gaat versnellen met veel nieuwe elektrische modellen. Met de lancering van vier nieuwe modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq-familie breiden we ons aanbod tot 2026 uit naar zes volledig elektrische modellen. De toekomst van elektrisch rijden start al dit najaar met de onthulling van onze volledig elektrische compacte SUV: de Škoda Elroq.

De Škoda Elroq

De volledig elektrische opvolger van de compacte Karoq

Een duurzame toekomst

Elektrisch rijden met Škoda

Elektrisch rijden Hybride rijden
ENYAQ COUPÉ

Veelgestelde vragen

Wanneer komt de Škoda Elroq?
Wanneer komt de Škoda Elroq?
De Škoda Elroq wordt onthuld in het voorjaar van 2024. De Elroq zal in 2024 in de showroom staan. Blijf op de hoogte van de Elroq via deze link.
Wat voor een model is de Škoda Elroq?
Wat voor een model is de Škoda Elroq?
De Elroq is een volledig elektrische SUV van Škoda. Met zijn lengte van ongeveer 4,5 meter en ruime interieur is het de elektrische opvolger van de Karoq.
Welke carrosserievorm heeft de Elroq?
Welke carrosserievorm heeft de Elroq?

De Elroq overtuigt als SUV. De gezinsauto heeft compacte buitenmaten, waardoor je hem gemakkelijk door de stad manoeuvreert. Tegelijkertijd is de Elroq volwassen genoeg om ook buiten de stadsgrenzen zijn mannetje te staan. Met ruimte voor vijf inzittenden én hun bagage, ook als dit sportspullen zijn. 

Welke elektrische modellen volgen er nog meer?
Welke elektrische modellen volgen er nog meer?
Na de Elroq volgen nog drie nieuwe elektrische Škoda-modellen. In 2025 een elektrisch model met het formaat van de Scala. Een jaar later volgt de eerste elektrische stationwagen die gezelschap krijgt van een elektrische 7-persoons SUV, de grootste elektrische Škoda van allemaal.