Škoda Studiemodel

Vision 7S

De volledig elektrische zevenzitter

Blijf op de hoogte

Ontdek de Vision 7S

Een nieuwe designtaal

De Vision 7S is het eerste model met Škoda’s nieuwe ‘Tech-Deck’-gezicht. Kenmerkend is de grille, die aanzienlijk platter en breder is geworden. Op de hoeken staan smalle, rechtopstaande koplampen, die samen met de ver in de voorschermen doorgetrokken dagrijverlichting een T-vorm hebben.

Design schetsen

Met de exterieurschetsen van het Vision 7S studiemodel heeft Škoda opnieuw meer details van zijn nieuwe designtaal onthuld. De beelden lichten een tipje van de sluier op van het exterieur van de concept car en laten een krachtige SUV zien met een opvallend front en T-vormige koplampunits. Met Škoda’s nieuwe designtaal als basis verenigt de Vision 7S bekende merkwaarden - zoals robuustheid, functionaliteit en authenticiteit – en onderscheidt hij zich verder door een ruimtelijk interieur, duurzame en milieuvriendelijke materialen en een aerodynamische, efficiënte carrosserie.
Lees meer
Zevenzits concept car

Vision Interieur

De volledig elektrische zevenzitter heeft een minimalistisch en functioneel interieur, met een vlak en breed dashboard, afgevlakt stuurwiel en een centraal vrijstaand verticaal touchscreen.

Innovatieve oplossingen

Sfeerverlichting markeert verschillende delen van het interieur, inclusief de laadstatus, en zorgt voor passende verlichting bij het in- en uitstappen. De deurpanelen zijn eveneens voorzien van interactieve haptische en visuele elementen. Het geïntegreerde kinderzitje bevindt zich in de middenconsole – de veiligste plek in een auto.
Lees meer

Een duurzame toekomst

Elektrisch rijden met Škoda

Elektrisch rijden Hybride rijden
ENYAQ COUPÉ

Onze elektrische modellen

ENYAQ iV elektrische SUV

Enyaq

De Enyaq is de volledig elektrische SUV van Škoda. De Enyaq biedt een enorme binnenruimte, snelladen en een actieradius tot maximaal 565* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor die de vooras aandrijft en tot wel 1.200 kg kan trekken.

Ontdek de Enyaq Stel 'm samen

Enyaq Coupé

De Enyaq Coupé is de volledig elektrisch SUV Coupé van Škoda. De Enyaq Coupé biedt een zeer ruime binnenruimte, een snellaadfunctie tot 175 kW/u en een actieradius tot maximaal 573* km. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft.

Ontdek de Coupé Stel 'm samen

Verwacht: Elroq

In 2024 komt het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van vier op de markt: de ‘Compact’. Dit model krijgt de naam Elroq. De Elroq is de volledig elektrische opvolger van de Škoda Karoq, met een lengte van ongeveer 4,50 meter en een ruim en praktisch interieur.

Ontdek de Elroq Blijf op de hoogte