Shortlease bij Škoda

ŠKODA KODIAQ

Zakelijke shortlease bij Škoda

Ben je als zzp’er nog maar net begonnen, maar wil je wel graag een goede en betrouwbare auto? Of heb je als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke mobiliteit, op flexibele basis én voor een scherp tarief? Dan biedt Škoda je de keuze om verkort te leasen: zakelijke shortlease.

Zakelijke shortlease: wat is dat precies?

Met Škoda Short Lease sluit je tegen een scherpe prijs een contract af met een korte looptijd van 12 tot 24 maanden. Dit geeft jou als ondernemer veel vrijheid en flexibiliteit. Zeker wanneer je tijdelijke werknemers of werknemers met een proefcontract van mobiliteit wil voorzien.

Bovendien profiteer je van alle voordelen van een compleet leasepakket. Zo zijn reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting gewoon inbegrepen.

De voordelen van zakelijk kort leasen

  • Het comfort van een nieuwe Škoda met full operational service
  • Scherp geprijsd
  • Geen verrassingen achteraf - alle kosten zijn inbegrepen in het maandtarief
  • Maximale flexibiliteit in contracten

Meer weten over shortlease bij Škoda?

Is shortlease iets voor jou? Of ben je nieuwsgierig naar de andere leasevormen bij Škoda : financial lease en operational lease? Welke vraag je ook hebt, de Škoda dealer helpt je graag bij het maken van de keuze die het beste je wensen past. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Škoda dealer.