Studiemodel

Škoda Epiq

Onze volledig elektrische stads-SUV

Blijf op de hoogte
Modern Solid Design Rond de € 25.000 Bagageruimte tot 490 liter
Skoda epiq
Perfect voor wie wil overstappen op elektrisch rijden

Een ruim interieur, verpakt in compacte afmetingen

Ontdek het nieuwe digitale studiemodel van Škoda, dat alle belangrijke kenmerken en functies van de toekomstige productieauto laat zien. Met een lengte van 4,10 meter biedt de Škoda Epiq genoeg ruimte voor vijf passagiers en een bagageruimte van wel 490 liter. Met een instapprijs vanaf ongeveer € 25.000 is dit de ideale keuze als je op elektrisch rijden wilt overstappen. De Škoda Epiq is ontworpen met de krachtige nieuwe Modern Solid-designtaal en heeft een indrukwekkend elektrisch rijbereik van ruim 400 kilometer.

Skoda Epiq achterlichten

Ontdek de eerste beelden

Bekijk de eerste schetsen

Veelgestelde vragen

Waarom de naam 'Škoda Epiq'?
Waarom de naam 'Škoda Epiq'?
De naam ‘Škoda Epiq’ past perfect in de namenstrategie van Škoda’s volledig elektrische SUV-modellen: de E aan het begin staat voor een batterij-elektrisch Škoda-model, terwijl de Q aan het einde hem identificeert als lid van de SUV-familie. Epiq is afgeleid van het oud-Griekse woord ‘epos’, dat staat voor ‘woord’ of ‘vers’, maar ook voor ‘verhaal’ of ‘gedicht’. De naam roept positieve associaties op, zoals geweldig, buitengewoon en opmerkelijk. Met zijn slimme kenmerken en veelzijdigheid wil de Škoda Epiq voldoen aan de behoeften van zowel gezins- als lifestylegerichte bestuurders.
Wat zijn de afmeting, prijs en elektrische range van de Škoda Epiq?
Wat zijn de afmeting, prijs en elektrische range van de Škoda Epiq?
Met een lengte van 4,10 meter biedt de Škoda Epiq voldoende ruimte aan vijf inzittenden en een bagageruimte van maximaal 490 liter. Met een instapprijs vanaf ongeveer € 25.000 is dit de perfecte keuze voor klanten die voor het eerst voor een elektrische auto kiezen. De Epiq is ontworpen op basis van de krachtige nieuwe Modern Solid-designtaal en biedt een maximaal elektrisch rijbereik van ruim 400 kilometer.
Wanneer wordt de Škoda Epiq onthuld?
Wanneer wordt de Škoda Epiq onthuld?
De onthulling van de productie Škoda Epiq staat gepland in 2025.