De ŠKODA Superb Combi: flexibele representativiteit

De ŠKODA Superb Combi staat voor een unieke combinatie van stijl en gebruiksgemak. Hij is zakelijk verantwoord dankzij de fraaie vormgeving en de efficiënte motoren. Daarnaast biedt hij alle ruimte. Niet alleen voor zakenrelaties, maar ook voor de weekendboodschappen, hobby’s en vakanties.
Vergroten
 • De Superb Combi Champs-Élysées

  De Superb Combi biedt alle ruimte voor passagiers, voor bagage en voor 20% bijtelling. En tijdelijk past daar ook een voordeel van maximaal € 5.300,- bij.

 • Ideale lijn

  De Superb Combi is – al zeggen we het zelf – een pláátje. Elegante, gestrekte lijnen bepalen het profiel. Details zoals Bi-Xenon koplampen en de krachtige grille zetten dynamische accenten.
 • LED the light shine

  De Superb Combi heeft LED-verlichting achter. De sprankelende higtech-allure is fraai én functioneel: LED’s zijn buitengewoon energiezuinig en duurzaam.
 • Peilloze diepten

  De bagageruimte van de Superb Combi is even enorm als flexibel. Het laadvolume bedraagt maximaal 1.856 liter. Handige details: een in delen neerklapbare achterbank, standaard tassenhaakjes, 12V-aansluiting, goede verlichting.
 • Laat maar schuiven!

  Het panoramische schuif-/kanteldak zorgt op mooie dagen voor een heerlijke open-air ervaring. Bij minder goed weer laat het heel veel extra licht binnen.
 • De lounge

  Dit is een (werk)plek om jaloers op te zijn: volop been- en hoofdruimte, een overzichtelijk dashboard, mooie materialen. In één woord: weldadig.
 • Pure weldaad

  Groots comfort is een kwestie van attente details. Stoelverwarming achterin: héérlijk! Temperatuurweergave achter: handig! 12Volt-aansluiting: wie kan nog zonder?
 • Wis je dat?

  De Superb heeft een regensensor. Zodra hij neerslag ‘ziet’, zet hij de Aero-wissers in werking. De sensor houdt ook rekening met de intensiteit van de neerslag. Hoe harder het regent, des te meer wisbewegingen – volautomatisch.
 • Op je plaats!

  In een enorme bagageruimte kun je veel kwijt. Om alles op de plaats te houden zijn er handige bagagenetten. Dankzij de rolhoes zijn alle spullen aan het zicht te onttrekken.

In de pers

De vakpers heeft zich natuurlijk ook over de Superb Combi gebogen. Hier lees je wat experts van de auto vinden.

Testrijder voor een dag:

Wat een zee van ruimte en wat een uitstraling!

Testrijder voor een dag:

Dit wordt de volgende!

Motoren en Milieu

TSI en TDI: de kracht van zuinigheid

De TSI benzinemotoren en de TDI-diesels zijn krachtig én uitgevoerd met slimme brandstofbesparende technologieën zoals een Start-Stop systeem.

€ 5.300,- voordeel én 20% bijtelling

Met o.a. een multifunctioneel 3-spaaks lederen stuurwiel, Columbus navigatiesysteem en stoelverwarming voor is de Superb Combi Champs Élysées extra rijk uitgerust. En dat voor slechts € 32.890, dit levert een voordeel op van € 5.300.

Accessoires

Maak jouw Superb Combi persoonlijk

Geef je Superb Combi een sportieve look of kies juist voor comfort. Ga bijvoorbeeld voor de lichtmetalen velgen of de dakdragers. En geef je Superb Combi een eigen karakter.

Veiligheid

Voor de veiligheid

Veiligheid voor jou en de inzittenden heeft bij ŠKODA de allerhoogste prioriteit. Daarom is de Superb Combi er met geavanceerde veiligheidssystemen.

Slim samenspel

De grote airbags van de Superb Combi werken samen met de gordels. Bij een ongeval komen de bags tevoorschijn en tegelijkertijd worden de gordels aangespannen – dubbel veilig! De passagiersairbag is uitschakelbaar.

Rondom beschermd

De Superb Combi kan uitgevoerd worden met wel 9 airbags. De zij-bags beschermen borst en bekken bij een aanrijding van opzij.

Multimedia

Het ei van Columbus

Dit grote (6,5 inch) kleur touchscreen is de spil van alle multimediamogelijkheden van het Columbus navigatiesysteem. Columbus wijst de weg, maakt het mogelijk om vele functies te bedienen en toont indien gewenst zelfs TV-beelden.

Geslaagde koppeling

De MDI (Mobile Device Interface) maakt het mogelijk om smartphones en tablets aan het multimediasysteem van de auto te koppelen. Deze apparaten zijn dan te bedienen via bijvoorbeeld het multifunctionele stuurwiel.

Muziek, maestro!

In de Superb Combi waan je je in een concertzaal. Niet alleen door de enorme ruimte, maar ook door de muziekkwaliteit. Het Sound System met 10-kanaals versterker en tien speakers is goed voor een staande ovatie.

Jouw klik met de Superb Combi

Jouw auto moet royaal en comfortabel vervoer bieden, dag in, dag uit. In je auto kun je zaken doen, genieten van de omgeving, praten met collega's, wachten op je dierbaren, luisteren naar het nieuws en wat al niet meer... Daarom is het zo belangrijk om de beste keuze te maken. Kies dus voor een proefrit in de Superb en hij zal je vertrouwen beantwoorden.

Simply Clever

Zachtjes tikt de regen…

Als het regent, wil je zo snel mogelijk bij je Superb Combi zijn. Voor de paraplu zijn er speciale opbergvakken in de achterportieren. Zo blijft het ook interieur droog.

Aan de rol

Zelfs de rolafdekking van de bagageruimte is flexibel: door aan het uiteinde te drukken, schuift hij tot de helft terug. Nog een keer drukken en hij rolt volledig op.

Iet wiet, waait niet weg

Gebeurt vaak: bij het sluiten van de deur ‘waait’ je parkeerticket weg. Niet met deze handige tickethouder - dat scheelt onnodige bekeuringen!

Financiering

Financiering van
ŠKODA Bank

De ŠKODA-dealer kan dat direct
voor jou regelen.
Wil je financieren zonder moeite en tegen aantrekkelijke voorwaarden? Dat kan, direct bij de ŠKODA-dealer, via ŠKODA Bank.

De Superb Combi is al te rijden vanaf € 325 per maand

Bereken eenvoudig je persoonlijke maandbedrag via onderstaande knop.

Live chat