Škoda Plus
Approved Occasions

De betrouwbaarheid van een nieuwe Škoda, voor de prijs van een occasion

Bekijk alle occasions

Betrouwbare occasions van de dealer

Op zoek naar een tweedehands auto die je écht kunt vertrouwen? Bekijk dan de Škoda occasions van Škoda Plus Approved Occasions, rechtstreeks geleverd vanuit de Škoda dealer. Je bent daardoor verzekerd van de betrouwbaarheid en service die je verwacht van een nieuw model. Denk aan vakkundig dealeronderhoud, ruime bedenktijd en een Škoda keurmerk. En dankzij het grote aanbod, vind je altijd de occasion waar jij jaren van geniet.

Ontdek alle occasions

Voordelen van Škoda Plus Approved Occasions

  • Altijd 12 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • De auto is op 130 punten gecheckt 
  • 14 dagen omruilgarantie
    • Pechhulp in Europa
    • Škoda Plus Approved Occasions Keurmerk

Welk model is voor jou?

Elektrische Occasion

Krijg je energie van de laatste elektrische auto’s, maar wacht je liever met het aanschaffen van een nieuw model? Met de elektrische occasions van Škoda Plus Approved Occasions rijd je morgen al in een jong gebruikte Škoda Enyaq of Citigoᵉ. Je komt daarbij ook nog in aanmerking voor € 2.500 subsidie (tot 31 december 2024).

Laat je occasion uitgebreid checken, ook zonder dealer historie

Heb je je Škoda occasion buiten het officiële dealernetwerk gekocht? Ook dan kun je je occasion door ons laten checken op 50 essentiële punten. Dit doe je al vanaf € 59. Ook vullen we indien nodig de vloeistoffen bij en ontvang je gratis een 4-delige mattenset.

Bekijk de Occasioncheck
Straat met ŠKODA
ŠKODA service checklist

Stap altijd met vertrouwen in je occasion

Het predicaat ‘’Škoda Plus Approved Occasions’’ betekent dat je kunt vertrouwen op een occasion die is gecheckt en voorzien van een keurmerk. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan in je occasion. Zo stap je altijd met vertrouwen in een betrouwbare occasion.