ŠKODA occasions

De beste occasions met zekerheid

Bekijk alle occasions

Niet zomaar een gebruikte auto

Met een Das WeltAuto koop jij een occasion met zekerheid. Zo is de aanschaf van een gebruikte ŠKODA is hét startpunt voor jaren rijplezier. Ben je op zoek naar een auto met veel ruimte, een lage kilometerstand of een zuinige motor? Wat jouw wens ook is, de Das WeltAuto merkdealers hebben een groot aanbod aantrekkelijk geprijsde wereldoccasions. Mocht je geen occasion kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze dealers. Zij helpen je graag verder in jouw zoektocht.

Laat je ocassion uitgebreid checken!

Wanneer je jouw ŠKODA buiten het officiële dealernetwerk hebt gekocht, kan je je occasion laten checken op 50 essentiële punten. Dit doe je al voor € 59,-. Ook worden de vloeistoffen bijgevuld indien nodig en ontvang je een gratis 4-delig mattenset. 

Bekijk de Occasioncheck
Ocassion
Straat met ŠKODA
De voordelen van Das WeltAuto:

Onderhoudshistorie is bekend

De kilometerstand klopt

Op 130 punten gecheckt

14 dagen omruilgarantie

Altijd een proefrit met advies op maat

Welk model is voor jou?

ŠKODA service checklist

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto