ŠKODA

Occasions

Een auto die altijd door een merkdealer is onderhouden

Bekijk alle occasions

Niet zomaar een gebruikte auto

Met een Das WeltAuto koop jij een occasion met zekerheid. Zo is de aanschaf van een gebruikte ŠKODA is hét startpunt voor jaren rijplezier. Ben je op zoek naar een auto met veel ruimte, een lage kilometerstand of een zuinige motor? Wat jouw wens ook is, de Das WeltAuto merkdealers hebben een groot aanbod aantrekkelijk geprijsde wereldoccasions. Mocht je geen occasion kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze dealers. Zij helpen je graag verder in jouw zoektocht.

Welk model is voor jou?

Elektrische Occasion

Met een elektrische occasion rijd je een gebruikte elektrische ŠKODA met de voordelen van een Das WeltAuto. Zo is de onderhoudshistorie bekend en klopt de kilometerstand. Als je kiest voor een elektrische occasion, dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidie loopt tot en met 31 december 2024. Wie weet rijd je binnenkort met het subsidievoordeel in een gebruikte ŠKODA ENYAQ iV of in een CITIGOᵉ iV.

Elektrische occasion

Laat je occasion uitgebreid checken!

Wanneer je jouw ŠKODA buiten het officiële dealernetwerk hebt gekocht, kan je je occasion laten checken op 50 essentiële punten. Dit doe je al voor € 59,-. Ook worden de vloeistoffen bijgevuld indien nodig en ontvang je een gratis 4-delig mattenset. 

Bekijk de Occasioncheck
Straat met ŠKODA
Ocassion
De voordelen van Das WeltAuto:

Onderhoudshistorie is bekend

De kilometerstand klopt

Op 130 punten gecheckt

14 dagen omruilgarantie

Altijd een proefrit met advies op maat

ŠKODA service checklist

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto