Voor Škoda's van 5 jaar of ouder

Economy Service

Altijd 15% korting op onderhoud

Maak direct een afspraak

Voordelig in topconditie

Om je Škoda in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is jouw Škoda 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% korting op onderhoud én remmen en riemen*. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. En dat natuurlijk altijd met de hoogste kwaliteit door het gebruik van originele Škoda onderdelen.
Profiteer van 15% korting

De beste service voor jouw Škoda

 1. Gecertificeerde technici
  Ons professioneel opgeleid team kent jouw Škoda als geen ander.
 2. 4 jaar Reparatiegarantie
  Je krijgt liefst vier jaar garantie op alle reparatiewerkzaamheden.
 3. Pechhulp
  Pech onderweg? Met onze Škoda Pechhulp helpen we je kosteloos in heel Europa.
 4. Originele Škoda-onderdelen
  Onze Škoda-dealers gebruiken altijd volledig originele Škoda-onderdelen.

Vast onderhoud

Regelmatig onderhoud van je Škoda is belangrijk, ook als je niet zo veel kilometers aflegt. De hele auto wordt onder de loep genomen, je kunt denken aan het controleren van de multiriem, ruitenwissers en wielophanging. Met Škoda Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dat rijdt wel zo lekker! Ben je specifiek op zoek naar meer informatie over het onderhoud van je elektrische auto? Lees dan hier verder: Onderhoud elektrische voertuigen.

Long-life onderhoud

Wanneer is hét moment voor Škoda Long Life onderhoud? Daar hoef je zelf niet over na te denken, de boordcomputer van je Škoda berekent dit op basis van je rijgedrag en gereden kilometers. Dit kan tot 30.000 kilometer* of 2 jaar zijn. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het aanvullen of vervangen van de oliefilter en de verschillende vloeistoffen. Ook worden er verschillende checks uitgevoerd waardoor jouw Škoda nog lang mee kan gaan.

* Škoda Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Škoda's van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en remmen en riemen. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Škoda Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.