Occasions ŠKODA - Gezinsauto’s

De beste occasions voor je gezin met zekerheid

ŠKODA Tweedehands auto

Veilig, ruim en bruikbaar voor je gezin

Een goede gezinsauto betekent vaak een grote investering. Hierdoor is het kopen van een tweedehands gezinsauto een logische overweging. Een occasion aanschaffen is interessant, maar een onzekere factor kan zijn welke kosten en onverwacht onderhoud zich aandienen. Met een Das WeltAuto koop jij een occasion met zekerheid. Zo is de aanschaf van een gebruikte ŠKODA hét startpunt voor jaren rijplezier. Ben je op zoek naar een gezinsauto met veel ruimte, een lage kilometerstand of een zuinige motor? Wat jouw wens ook is, de Das WeltAuto merkdealers hebben een groot aanbod aantrekkelijk geprijsde wereldoccasions. Mocht je geen occasion kunnen vinden die aan de wensen voldoet van jouw en je gezin, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze dealers. Zij helpen je graag verder in jouw zoektocht.

Wanneer je van plan bent om een tweedehands gezinsauto te kopen, wil je weten wat de mogelijkheden zijn. Bij ons lees je alle informatie die je nodig hebt voor de aanschaf van de ideale gezinsauto voor jouw gezin. Houd daarbij rekening hoe die situatie er over enkele jaren uit zal komen te zien. Als je denkt aan gezinsuitbreiding, is het verstandig om vast voor meer ruimte te kiezen.

 

Zekerheid bij een tweedehands gezinsauto

Wanneer je op zoek bent naar een gezinsauto, is de veiligheid van de auto nóg belangrijker geworden. Je wilt dat je gezin niets overkomt bij een eventueel ongeluk. Alle ŠKODA modellen zijn beoordeeld met de hoogste mate van veiligheid binnen de NCAP-veiligheidsbeoordeling voor alle inzittenden en omstanders.
Veiligheid staat bij de aanschaf van een gezinsauto voorop. Deze zekerheid wil je ook krijgen bij de aanschaf van een tweedehands gezinsauto. Een gebruikte gezinsauto krijgt pas het predicaat Das WelAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.
Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van je auto ten goede komt en je veilig gevoel geeft. Kortom, een Das WeltAuto is een goedkope gezinsauto met zekerheid. Meer over Das WeltAuto

Tweedehands gezinsauto ŠKODA
Tweedehands gezinsauto ŠKODA

De voordelen van Das WeltAuto


Onderhoudshistorie is bekend

De kilometerstand klopt

Op 130 punten gecheckt

14 dagen omruilgarantie

Altijd een proefrit met advies op maat


Welk model gezinsauto is voor jou?

Bekijk hier alle tweedehands gezinsauto’s van ŠKODA. Kies voor tussen de Combi lijn en de SUV occasions.

Private lease gezinsauto’s

Fabia Combi Drive

FABIA COMBI

Vanaf € 319 Private Lease

Ruimtelijk & praktisch
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.395 liter
Trekgewicht: 590 kg
Brandstoflabel: E


Ontdek meer

Model overzicht

OCTAVIA COMBI

Vanaf € 409 Private Lease

Ruim & geavanceerd
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.740 liter
Trekgewicht: 680 kg
Brandstoflabel: E


Ontdek meer

Superb Combi Sportline Business

SUPERB COMBI

Vanaf € 594 Private Lease

Luxueus en geavanceerd
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.950 liter
Trekgewicht: 750 kg
Brandstoflabel: C


Ontdek meer

Karoq-Style

KAROQ

Vanaf € 488 Private Lease

Veelzijdig & avontuurlijk
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.810 liter
Trekgewicht: 680 kg
Brandstoflabel: B


Ontdek meer