Binnenkort in de showroom

De nieuwe OCTAVIA

Grote stap in technologie en design

Nieuwsbrief Brochure

Nieuw ontwerp, meer emotie

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de OCTAVIA nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen. De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe OCTAVIA leverbaar wordt met een head-up display, dat informatie projecteert op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit verbeterd en is de nieuwe OCTAVIA leverbaar met twee 10 inch schermen.

Blijf op de hoogte
Octavia combi

Liever direct wegrijden?

Kies dan voor een OCTAVIA (COMBI) Ambition Business, Style Business, Clever Edition of Sport Business met DSG-automaat uit voorraad.
Je kunt hem direct bij de dealer ophalen. Dat is wel zo fijn! Let op: OP = OP.

Bekijk de voorraad

Full-LED matrix koplampen

De koplampen en de achterlichten maken gebruik van moderne LED-technologie. Nieuw voor de OCTAVIA zijn volledige LED matrix koplampen. Door deze technologie kunnen bestuurders altijd met groot licht rijden zonder andere weggebruikers te verblinden. Tot slot zijn ook dynamische richtingaanwijzers aanwezig. 
LED Matrix OCTAVIA

Breed scala aan motoren

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA beschikt over moderne TSI-benzinemotoren, als bijzonder milieuvriendelijke variant met CNG-aandrijving en als plug-in hybride variant. En, voor het eerst bij ŠKODA, motoren met mild-hybride technologie.

 
 
  
Motoren aanbod nieuwe OCTAVIA

Nieuw stuurwiel

Het nieuwe multifunctionele stuurwiel heeft slechts twee spaken en dankzij het multifunctionele gedeelte kunnen 14 verschillende functies bediend worden. Het stuur heeft daarnaast een chromen afwerking en nieuwe schuifknoppen. 
Nieuw stuurwiel OCTAVIA

Nieuw interieurconcept

De middenconsole, de portierbekledingen en het dashboard zijn geheel opnieuw ontworpen. Het dashboard is opgebouwd uit meerdere lagen waarvan de lijnen en kleuren de kenmerkende vorm van de ŠKODA-grille weerspiegelen. Door de optische breedte van het instrumentarium benadrukt de nieuwe OCTAVIA de interieurruimte. Verder heeft ŠKODA de virtuele cockpit verfijnd en twee 10 inch schermen toegevoegd die naar wens instelbaar zijn.  
Nieuw interieur

Shift-by-wire technologie

In de stijlvolle middenconsole heeft een kleine tuimelschakelaar de plaats van de bekende versnellingspook ingenomen. Het systeem maakt gebruik van shift-by-wire-technologie die elektronisch communiceert met de gewenste stand van de DSG-transmissie. 
Tuimelschakelaar DSG nieuwe Octavia
LED Matrix OCTAVIA
Motoren aanbod nieuwe OCTAVIA
Nieuw stuurwiel OCTAVIA
Nieuw interieur
Tuimelschakelaar DSG nieuwe Octavia
Achteraanzicht nieuwe Octavia
Vooraanzicht nieuwe Octavia
Zijaanzicht nieuwe Octavia
Zijaanzicht nieuwe Octavia
Octavia Schets
Octavia schets

Jouw nieuwe OCTAVIA

Personaliseer de nieuwe OCTAVIA met jouw favoriete kleur, velgen en interieur.

De nieuwe OCTAVIA in de pers

Autoblog pers

Autoblog

"De OCTAVIA Hatchback is daarom wederom de auto met de ruimste achterbank in zijn klasse: de COMBI is met zijn 640 liter bagageruimte ook wederom de ruimste in zijn segment."Lees artikel

Autoweek pers

Autoweek

"De ŠKODA wordt uiteraard leverbaar met de bekende Virtual Cockpit, maar het is het stuurwiel dat de aandacht trekt. Jawel, ŠKODA geeft de OCTAVIA een tweespaaks stuurwiel mee!"Lees artikel

Autowereld

Autowereld

"Opvallend zijn de korte keuzeknop voor de DSG-transmissie op de middeltunnel, die nu niet meer mechanisch in verbinding staat met de versnellingsbak maar elektronisch de gekozen richting inschakelt."


Lees artikel

 

Veelgestelde vragen

Wanneer worden de prijzen bekendgemaakt?
Wanneer worden de prijzen bekendgemaakt?
De prijzen worden in het voorjaar van 2020 bekendgemaakt. Op dit moment zal de nieuwe OCTAVIA tevens te configureren zijn.
Welke motoriseringen komen beschikbaar?
Welke motoriseringen komen beschikbaar?
De motorenreeks van de ŠKODA OCTAVIA wordt verder uitgebreid en schoner en zuiniger dan ooit. Naast de bekende benzine-varianten worden er ook plug-in hybrids en mild-hybrids leverbaar. In het voorjaar van 2020 ontvang je meer informatie over welke motoren beschikbaar komen.
Vanaf wanneer kan ik de nieuwe OCTAVIA tijdens een proefrit ervaren?
Vanaf wanneer kan ik de nieuwe OCTAVIA tijdens een proefrit ervaren?
Naar verwachting kun je de nieuwe OCTAVIA in het voorjaar van 2020 ervaren tijdens een proefrit bij jouw lokale ŠKODA dealer.
Vanaf wanneer kan ik de nieuwe OCTAVIA bestellen?
Vanaf wanneer kan ik de nieuwe OCTAVIA bestellen?

De nieuwe OCTAVIA wordt in het voorjaar van 2020 bij de dealer verwacht. Op dit moment zal de nieuwe OCTAVIA tevens te bestellen zijn. Als eerste de kans krijgen om een nieuwe OCTAVIA te bestellen? Blijf dan op de hoogte via dit formulier.