Private Lease
met automaat

Geniet van zorgeloos Škoda rijden

De Private Lease modellen met automaat
automaat private lease

Private Lease auto met automaat

Ben je op zoek naar een nieuwe Škoda met automaat, en rij je er het liefst vandaag nog in weg? Met de financiering van Škoda lease je eenvoudig jouw favoriete auto met een automaat. Stel ‘m volledig samen naar jouw wensen, en geniet van zorgeloos rijden. Écht zorgeloos. Mocht zich dus ooit een onverwachte situatie voordoen – zoals werkloosheid – dan zeg je eenvoudig en zonder kosten op. Bij Private Lease voor een automaat is alles inbegrepen. Je hoeft dus alleen nog maar op te laden of te tanken.

Automaat rijden

Moet je veel forensen en kilometers maken op de snelwegen? Dan is filerijden voor jou vast een bekende situatie. Het zijn de momenten waarop de automaat uitblinkt in comfort en gemak. Door (snel)wegen die drukker worden, groeit het aantal mensen dat in een automaat rijdt nog steeds. Bij Škoda kun je daarom nu ook met Private Lease je nieuwe auto met automaat aanschaffen. Dat maakt rijden – naast alle voordelen van een automaat – extra comfortabel.

private lease automaat

Modellen met Automaat

Voor de stad, en daarbuiten

De Fabia is een vaste waarde in het Škoda gamma. Door zijn compacte maten zal je nooit problemen ondervinden bij het parkeren. Daarnaast is de auto bijzonder slim en bij de tijd. Hij helpt je op alle fronten aan een fijne rijervaring en assisteert je indien nodig. De Fabia is jouw alleskunner.

Bekijk de FABIA Automaat

Van alle markten thuis

De Scala is de sportieve Hatchback van Škoda. Hij is op alle vlakken een winnaar. Hij biedt enorm veel binnenruimte, beschikt over alle moderne systemen en rijdt daarbij nog eens als een klasse hoger. Met de Scala combineer je jouw rationele argumenten met emotie. 
Bekijk de SCALA automaat

Stads-SUV

De nieuwe compacte SUV van Škoda is ideaal voor gebruik in de stad, maar ook daarbuiten. Hij is gebaseerd op het MQB-platform van Volkswagen en heeft een groot aantal nieuwe elektronische assistentiesystemen. 

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de Kamiq niet typeren.

Bekijk de Kamiq automaat

Avontuurlijke SUV

Wanneer je een kleinere auto zoekt, is een compacte SUV een auto met karakter op alle fronten. Stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket. Zo geniet je van de voordelen van een kleine auto zoals een lagere prijs en flexibiliteit in de stad.

Met de Karoq ben je voorbereid op iedere situatie.

Bekijk de Karoq automaat

Grote SUV

Onze grote en ruime SUV’s zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de grote SUV’s. SUV-getrouw geven deze auto’s je dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

De Kodiaq biedt plek voor 5 óf 7 personen, waardoor er plek voor iedereen is.

Bekijk de Kodiaq automaat

Elektrische SUV

Onze nieuwste en eerste elektrische SUV. De Enyaq iV is een 5 persoons SUV met een actieradius van maximaal 537 km* en een trekgewicht van maximaal 1200 kg**. Samen met een laadruimte van 585 liter is het een uitermate geschikte SUV voor de familie. 

Bekijk de Enyaq iV automaat

Waarom private lease voor een automaat?

Met Private Lease rijd je razendsnel in je auto met automaat, zonder een grote investering vooraf. Je bepaalt vooraf zelf hoe lang je de auto wilt leasen. Tijdens de looptijd van je Private Lease blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, waardevermindering en schade. Je houdt budget over voor andere zaken, terwijl je geniet van het comfort van een automaat.

Voordelen van een automaat

  • Comfortabel tijdens filerijden
  • Te combineren met Private Lease
  • Houd volledige focus op het verkeer
  • Neem afscheid van de hellingproef
Zakelijk automaat rijden

Wil je als ondernemer ook genieten van de voordelen van een automaat? We vertellen je graag meer over de financiering die wij aanbieden voor zzp’ers, het mkb en andere zakelijke rijders. Met onze zakelijke financieringsmogelijkheden is er altijd een pakket voor het leasen van een automaat dat past bij jou.

Wat is inbegrepen?

Wel inbegrepen

Afschrijving

Afleverkosten

Schade en reparaties

All risk verzekering

BTW

Wegenbelasting

(Inter)nationale pechhulp

Onderhoud bij merkdealer

Vervangend vervoer na 24 uur

Minder gereden kilometers terugbetaald

Niet inbegrepen

Brandstof

Boetes

Tol(kosten)

Auto wassen

Karoq keurmerk
in vier stappen private lease

Veelgestelde vragen

Wat houdt Škoda Private lease in?
Wat houdt Škoda Private lease in?
Met het Škoda Abonnement wordt er een overeenkomst afgesloten voor een periode die je vooraf bepaalt. Daarbij leggen we ook een verwacht aantal kilometers vast dat je gaat rijden. Het is vergelijkbaar met het huren van een auto. Na het abonnement lever je de auto dus weer in. De risico’s zoals een lagere restwaarde of onderhoudskosten zijn voor ons. Zo heb je nooit onverwachte kosten. Škoda Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Alle kosten zijn inbegrepen: rente, afleveringskosten, afschrijving, wegenbelasting, verzekering, reparaties, vervanging van banden, onderhoud, schadeherstel, glasreparatie vervangend vervoer na 72 uur (bij Škoda Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW. Het enige wat niet valt binnen het vaste maandbedrag zijn kosten zoals boetes, tol, brandstof en het wassen van je auto. Daarnaast is er sprake van eigen risico wanneer je auto schade heeft die niet verhaald kan worden.
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?
Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een Škoda Abonnement aanvragen. Om te controleren of het Škoda Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Škoda Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het Škoda Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.
Mogen anderen in mijn auto rijden?
Mogen anderen in mijn auto rijden?
Ja! Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs voor de betreffende auto mag in jouw auto rijden en is verzekerd.
Als ik op ‘bestellen’ klik, is de order dan definitief?

Als ik op ‘bestellen’ klik, is de order dan definitief?

De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het Škoda Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.
Is een automaat zuinig?
Is een automaat zuinig?
Ja! Een automaat rijdt tegenwoordig net zo zuinig als een handgeschakelde auto. In de beginjaren van de automaat was het systeem nog volop in ontwikkeling. Het verbruik van een automaat lag daardoor soms hoger. Na jaren van ontwikkeling is automaat rijden steeds meer een standaard geworden. De automaat werkt daardoor nu erg zuinig.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

** Het trekgewicht van de Enyaq iV verschilt per accuversie en motorisering. Het maximale geremde en ongeremde trekgewicht is terug te vinden in het onderhoudsboekje.