Accu vervangen ?

Vaak nog dezelfde dag geregeld

ŠKODA Accu

Accucheck

Zelfs een ŠKODA-accu heeft niet het eeuwige leven. Gemiddeld gaat een autoaccu ongeveer 4 tot 6 jaar mee. Laat bij een ŠKODA-garage een accucheck uitvoeren, zo weet je direct meer over de staat van je accu.

Vind je ŠKODA Dealer
Accucheck

Wat houdt de accucheck in ?

Een derde van autopech is te wijten aan de accu. Bij een ŠKODA-accucheck controleren we de accu en uiteraard ook de startmotor en dynamo. Mocht het nodig zijn, dan zullen we je adviseren de accu te laten vervangen.

Accu vervangen

Als je vooral korte ritten met je ŠKODA maakt, is de accu eerder aan vervanging toe. Tijdens een korte rit wordt veel energie van de accu gevraagd en heeft de accu onvoldoende tijd om weer helemaal op te laden. Een accu vervangen is vaak dezelfde dag nog geregeld.

Vind een ŠKODA dealer

Handige video's

Ontdek meer over reparaties voor je ŠKODA

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij ŠKODA krijg je liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Vier jaar reparatiegarantie
ŠKODA vier jaar reparatiegarantie

Redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

6 good reasons Garantie

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijg je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht.

6 good reasons Hulp

Gratis hulp onderweg

Is je ŠKODA volgens fabrieksvoorschrift door je ŠKODA dealer onderhouden? Dan heb je recht op gratis Mobiliteitsservice, levenslang

6 good reasons Kennis

Echt vakmanschap

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
6 good reasons Onderhoud

Veelzijdig onderhoud

Je kan bij de ŠKODA dealer ook terecht voor ruit- vervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres.
Contact met SKODA

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.