Autoschade

Na reparatie weer als nieuw

ŠKODA Autoschade

Vakkundig herstel

Autoschade: niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er ŠKODA MerkZeker schadeherstel.

Vind een ŠKODA dealer
 

Voordelen van MerkZeker schadeherstel

MerkZeker

Gecertificeerde schadeherstel-bedrijven

MerkZeker schadeherstel is er exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, SKODA en Volkswagen bedrijfswagen. Een landelijk dekkend netwerk van bijna 50 gecertificeerde schade-herstelbedrijven die onderdeel zijn van het dealernetwerk.

Merkzeker

Veiligheid gewaarborgd 

Huidige generatie voertuigen is steeds complexer en technologisch geavanceerder geworden. MerkZeker garandeert merkspecialisten die structureel trainingen volgen en werken met voorgeschreven gereedschappen en apparatuur. Bovendien beschikken deze specialisten altijd over de meest actuele informatie.

Merkzeker

Een aanspreekpunt

MerkZeker schadeherstel kan voor de berijder geheel via de merkdealer verlopen. Dus soepel en eenvoudig via "het bekende adres". Dat betekent één vast contact dat alle zorg uit handen neemt, inclusief de financiële afhandeling. En met bijna 250 dealer-vestigingen in Nederland is er altijd één dichtbij in de buurt.

Merkzeker

MerkZeker staat voor

Zorgeloze schadeafwikkeling via één vertrouwd adres: de merkdealer! Borging van de veiligheid met reparaties uitgevoerd door speciaal opgeleide merkspecialisten en met merkspecifieke apparatuur en -gereedschappen. En tot slot maar zeker niet onbelangrijk het behoud van kwaliteit, gegarandeerd door het merkgarantiebewijs. 

Handige video's

Ontdek meer over Service & Onderhoud voor je ŠKODA

Redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

6 good reasons Garantie

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijg je vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht.

6 good reasons Kennis

Echt vakmanschap

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
6 good reasons Hulp

Gratis hulp onderweg

Is je ŠKODA volgens fabrieksvoorschrift door je ŠKODA dealer onderhouden? Dan heb je recht op gratis Mobiliteitsservice, levenslang

6 good reasons Onderhoudskosten

Lage kosten in onderhoud

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
Contact met SKODA

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.