Autoschade

Na reparatie weer als nieuw

ŠKODA Autoschade

Vakkundig herstel

Autoschade: niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er ŠKODA autoschadeherstel.

Vind een ŠKODA dealer
 
CITIGO parkeersensoren:

ŠKODA CITIGO
€ 20 per dag

Tijdens een onderhoudsbeurt kun je gebruik maken van een ŠKODA CITIGO  voor maximaal € 20,- per dag (incl. BTW, maximaal 100km per dag). Voor een geringe meerprijs kun je gebruik maken van een grotere ŠKODA, informeer bij je dealer voor het exacte tarief.

Of maak gebruik van een gratis leenfiets. Beschikbaar voor elk type onderhoud of reparatie.

Handige video's

Ontdek meer over Service & Onderhoud voor je ŠKODA

Redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

6 good reasons Garantie

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht.

6 good reasons Kennis

Echt vakmanschap

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
6 good reasons Hulp

Gratis hulp onderweg

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa.

6 good reasons Onderhoudskosten

Lage kosten in onderhoud

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen.
Contact met SKODA

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.