4 tips

van ŠKODA
Autoverzekering

Bereken premie Meer over autoverzekeringen
Auto verzekeringen SKODA

We merken het steeds meer: de winter komt er aan.

En die winter kan mooie, maar ook vervelende momenten met zich meebrengen. Het wordt gladder, de regen laat zich vaker zien en de kou zorgt voor bevroren en beslagen autoruiten. Daarnaast kunnen we er niet omheen dat het gevaar op ongelukken toeneemt in de winter. Een ongeluk voorkomen kan natuurlijk niet, maar met deze ŠKODA Autoverzekering tips ga je veilig op weg en ben je klaar voor wintersport, ritjes naar familie en wordt de winter nóg gezelliger!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de ŠKODA Autoverzekering? Klik hier om alles te lezen over de mogelijkheden.

Ontdek meer

Vier handige tips

over verzekeringen

WInterbanden

Goede winterbanden

Wist je dat het in verschillende Europese landen verplicht is om winterbanden aan te schaffen? ŠKODA biedt voor een zachte prijs een mooie set winterbanden aan. Twijfel je over het profiel? Ga dan gerust even langs bij de dealer.
Pech onderweg

Check de voorwaarden

ook bij schade in het buitenland. Mocht je een ongeluk krijgen, dan is het prettig om te weten wat de verzekering voor je dekt en wat niet. Tip: Sla het telefoonnummer van de Mobiliteitsservice (+31 20929199) op in je telefoon.
Autoverzekering

Recht op vervangend vervoer?

De ŠKODA Autoverzekering laat je niet in de kou staan wanneer je auto schade heeft opgelopen. Met een all risk autoverzekering heb je recht op een vervangende auto gedurende de reparatie periode, wanneer je een schade oploopt.
ruitschade

Controleer je ruiten

Dat ene kleine sterretje kan bij temperatuurverschil ineens een grote barst worden. Laat je ruit harsen bij de dealer. Dit kan met de ŠKODA Autoverzekering zonder eigen risico. Hierdoor voorkom je ongemakken onderweg.

Meer weten over de  ŠKODA Autoverzekering.

Ben je benieuwd naar alle voordelen van een ŠKODA Autoverzekering? neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg bij het uitzoeken van een passende autoverzekering voor jou. Bereken je premie en kijk welke verzekering het best bij jouw situatie past.

Bereken premie