De auto is dé ideale plek voor een goed gesprek. Ontdek hier waarom

Trotse partner van

Team Jumbo-Visma

Škoda is partner van Team Jumbo-Visma

Sinds 2021 is Škoda de partner van Team Jumbo-Visma. Wij voorzien zowel de wielerploeg als de schaatsploeg van een uitgebreid wagenpark met tientallen Škoda's. Zowel binnen het wielrennen als het schaatsen is Team Jumbo-Visma dankzij de vele successen uitgegroeid tot dé trots onder de Nederlandse sportploegen. En ook voor dit seizoen zijn de ambities torenhoog.

Škoda en het team

Op wielergebied heeft Team Jumbo-Visma drie geledingen: het UCI Men’s WorldTour Team (met o.a. Vuelta-winnaar Primož Roglič, Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk), het UCI Men’s Development Team en het UCI Women’s Continental Team (met Marianne Vos). Op het schaatsvlak zijn er het Pro Team (met o.a. Antoinette de Jong), het Development Team en het Marathon Team. 

 

Team Jumbo-Visma zal het wagenpark van ruim 50 Škoda's inzetten voor onder andere het volgen en ondersteunen van toprenners in de klassiekers, grote rondes en andere bekende wielerwedstrijden. Maar ook voor de verplaatsingen van en naar de (inter)nationale schaatsbanen.

WeLoveCycling

De wielersport is een sport die dichtbij de mens staat. Met ons online magazine inspireren we jou met mooie verhalen, bijzondere video's, trainingtips, voedingadviezen en rapportages gemaakt voor én door fietsers.

Naar WeLoveCycling

Jumbo_Visma
Jumbo_Visma