ŠKODA-dealers - showroombezoek op afspraak mogelijk - werkplaatsen geopend - lees meer

De ŠKODA YETI

ŠKODA YETI

ŠKODA YETI rijden?

De ŠKODA Yeti is een slimme SUV, op elk terrein. De stoere alleskunner valt op door zijn ruimte en flexibiliteit, zuinige en krachtige motoren, veel trekkracht en grip en uitstekende offroad kwaliteiten. Hierdoor is het een auto die geschikt is voor vele situaties De koplampen strekken zich uit tot de flank van de auto. Hiernaast zijn ronde lampen met geïntegreerde dagrijverlichting en mistlampen geplaatst.

Niet zomaar een gebruikte auto

De ŠKODA YETI is ook als occasion een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke YETI biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol. Een gebruikte YETI in topstaat vind je bij de ŠKODA-dealer. Kies uit een breed aanbod het exemplaar dat het beste bij jou past. De dealer is bekend met de onderhoudshistorie van elke YETI. Een prettige gedachte.

Maak kennis met de nieuwe SUV’s van ŠKODA

KAROQ

De KAROQ

De ŠKODA KAROQ is een compacte en toch zeer ruime SUV. Hierdoor is de KAROQ perfect voor elke situatie. Zowel in de stad als op een onverharde weg, biedt de KAROQ veel comfort. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige benzine- of -dieselmotoren en een strak design.

Ontdek de KAROQ

Ontdek de KODIAQ

De KODIAQ

De ŠKODA KODIAQ is een compleet nieuw design. De KODIAQ is daarom een lust voor het oog. Voor een grote en robuuste SUV biedt de KODIAQ een bron van rust en comfort. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige benzine- of -dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden.

Ontdek de KODIAQ

Ruimte voor avontuur

De ŠKODA YETI staat voor avontuur, want een auto moet je beleven. Niet voor niets verwijst de YETI naar het mythische figuur uit het Himalayagebergte, de verschrikkelijke sneeuwman. De ŠKODA YETI staat klaar voor jou en alle grote en kleine avonturen die je wilt beleven. Zoals op de drukke zaterdag: als je er op uittrekt naar het avontuur. De YETI helpt met de vakanties, weekendjes weg en andere avonturen. Af en toe moet je gewoon even buiten de gebaande paden leven, net als de ŠKODA YETI. Hij is compact genoeg voor in de stad en daadkrachtig genoeg voor ver daarbuiten. Zo brengt de YETI je op alle gewenste plekken in binnen- en buitenland met en zonder caravan. Als trekauto voor je caravan staat hij meer dan zijn mannetje.

De ontwikkeling van de YETI

De ŠKODA Yeti betrad de automarkt voor het eerst eind 2009. Dit was de eerste SUV vanuit ŠKODA die is uitgebracht en hij groeide gelijk uit tot een iconische auto. Dit werd bekroond door Top Gear Magazine die de YETI in 2009 heeft uitgeroepen tot familieauto van het jaarIn 2010 is de YETI uitgeroepen tot Trekauto van het jaar door het ANWB Kampeer & Caravan Kampioen, wat een begrip is onder kamperend Nederland.

Vanaf 2013 kreeg de YETI een facelift, waar het zijn kenmerkende snuit inruilde voor een serieuzere aanblik. De belangrijkste eigenschappen bleven echter altijd bestaan. Denk hierbij aan de grote laadruimte tot wel 1.760 liter en altijd zuinig in verbruik (5,5 liter/100 km). Ook niet onbelangrijk voor Nederlanders is het trekgewicht tot maar liefst 2100 kg. Hiermee heeft de YETI zich ontwikkeld tot echte krachtpatser in zijn klasse.

ŠKODA Yeti Kamperen

De uitvoeringen van de ŠKODA YETI

De ŠKODA YETI en de ŠKODA YETI Outdoor voelen zich thuis in het snelle ritme van de stad, maar passen ook naadloos bij een outdoor levensstijl met veel activiteiten en natuur. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en automaat, voorwielaandrijving en 4x4. De YETI bevat enkele Simply Clever oplossingen, waarmee je altijd voorbereid bent op diverse situaties. Neem de uitneembare zaklamp in de bagageruimte, zodat je altijd je weg kunt vinden in het donker.
ŠKODA YETI

De ŠKODA YETI

Standaard wordt de YETI geleverd in de elegante ‘city look’. Hierbij zijn de bumpers, spoilers en deurgrepen uitgevoerd in carrosseriekleur. Een ander in het oog springend kenmerk van de YETI is de honingraat grille in de voorbumper. Compact genoeg voor in de stad, maar ook klaar voor het avontuur buiten de stad.

ŠKODA YETI

De ŠKODA YETI Outdoor

Om helemaal klaar te zijn voor het avontuur, is er de ŠKODA YETI Outdoor 4x4. Herkenbaar aan de robuuste matzwarte carrosserie-elementen. De zelfverzekerde uitstraling van de YETI Outdoor staat helemaal in lijn met de verwijzing naar het mythische figuur, de verschrikkelijke sneeuwman YETI.