Business uitvoeringen

SUPERB COMBI

De ŠKODA Business uitvoeringen zijn speciaal gemaakt voor de zakelijke rijder. Altijd voorzien van navigatie, Bluetooth voor handsfree bellen, cruise control en parkeersensoren achter.

SUPERB en SUPERB COMBI

De ultieme zakenauto. Bij de nieuwe ŠKODA SUPERB en SUPERB COMBI kunnen de  uitvoeringen uitgebreid worden met de aantrekkelijke Business uitrusting. Op de modelpagina zie je exact wat de mogelijkheden zijn van deze uitvoeringen.

OCTAVIA en OCTAVIA COMBI

Het zakelijk succes van de OCTAVIA en OCTAVIA COMBI heeft veel te maken met de ruime keuze in de Business uitvoeringen met een gunstige vanaf prijs. Door de gratis DSG of voorraadkorting tot € 5.000 is de OCTAVIA tijdelijk fiscaal extra aantrekkelijk.

Scherp geprijsd : Business Upgrade

Jouw SUPERB, OCTAVIA of KODIAQ voorzien van een nog rijkere uitrusting? Bekijk dan het Business Upgrade pakket. Zo krijgt jouw ŠKODA bijvoorbeeld (half)lederen bekleding, 18 of 19 inch velgen en getinte ramen. Het Business Upgrade pakket is nu zelfs tijdelijk extra scherp geprijsd. Profiteer nu van maximaal voordeel tot € 1.100!

 

Bekijk onze voordeelpakketten

KODIAQ

Een zakelijke allrounder. De KODIAQ Business uitvoeringen zijn voorzien van oplossingen die het voor de zakelijke rijder gemakkelijker maakt. Beschikbaar in vier uitvoeringen : Business Edition, Business Edition Plus, Limited Business Edition en de sportieve Sportline Business. 

Mijn ŠKODA app: standaard op alle business uitvoeringen

Alle Business-uitvoeringen van ŠKODA zijn voortaan ‘connected’. Eigenaren zijn via de ‘Mijn ŠKODA app’ altijd verbonden met de auto. Met de app zijn vele functies op afstand te checken. Hij laat zien wat de resterende actieradius is, waar de auto staat en of de deuren zijn afgesloten, maar geeft bijvoorbeeld ook een seintje als het tijd is voor onderhoud en/of APK. Daarnaast ondersteunt hij de berijder bij het realiseren van een zo laag mogelijk verbruik. Simply Clever dus, die Mijn ŠKODA app.
Mijn-Skoda-app-media-library

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
Vind jouw SKODA dealer