CNG aardgas

Hero CNG G-TEC

CNG (aardgas) bij ŠKODA: alleen maar voordelen

CNG staat voor Compressed Natural Gas ofwel aardgas, de schoonste fossiele brandstof die er is. En de voordeligste. Door aardgas te tanken, bespaar je aanzienlijk op brandstofkosten. En je hoeft daarbij niets in te leveren op het gebied van prestaties, ruimte en comfort.

Op dit moment heeft ŠKODA twee aardgas modellen: de Citigo en de Octavia. Voor beide geldt dat je ook op benzine kunt rijden – als het nodig is.

OCTAVIA CNG

Octavia met CNG

Met de aardgasvariant van de Octavia bespaar je aanzienlijk op je brandstofkosten. Maar dan wel in combinatie met een actieradius van ruim 1.300 km en alle typische Octavia-pluspunten!

Bekijk meer

CITIGO CNG

Citigo CNG

Elke Citigo is zuinig en schoon, maar de aardgas uitvoering spant de kroon. Hij levert je een aanzienlijke besparing op je brandstofkosten op. Als je hem zakelijk rijdt, profiteer je ook van 22% bijtelling.

Bekijk meer

Landelijke én Europese dekking

Aardgas is nu al op 125 locaties in Nederland beschikbaar. Er is altijd een tankstation in de buurt. Bovendien wordt het aantal verkooppunten snel uitgebreid. In heel Europa is aardgas goed verkrijgbaar. Bekijk met de knop hieronder alle locaties in Nederland.

Bekijk de tankstations
Landkaart CNG tankpunten

Rijden op aardgas

ŠKODA biedt de mogelijkheid om op aardgas te rijden. Wil je op brandstofkosten besparen? Dan kun je kiezen uit de Citigo, Octavia of Octavia Combi.

Bekijk de modellen

* De verbruikswaarden zijn gebaseerd op het Duitse H-Gas. In Nederland tank je aan de pomp L-gas met een lager methaangehalte en een ca. 15% hoger verbruik. Dit heeft geen invloed op de CO2-uitstoot.