Move the City

Een interactieve experience voor jong en oud

Move the City

Move, exciting views on mobility 

Move is de nieuwe, interactieve Mobiliteits Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles over mobiliteit van vandaag en de toekomst. Ontdek hoe het is om mee te rijden in een zelfrijdende schoolbus. Of race virtueel op het fietspad van de toekomst. Bewonder bijzondere (luxe)auto- en fiets prototypes, beleef het allernieuwste op het gebied van fietsdesign en fietstechnologie, swap je fiets bij Swapfiets of switch naar elektrisch vervoer vanuit onze mobility hub. Move is een complete experience dus bieden we ook gezonde maar bovenal smaakvolle gerechten bij Madame Cyclette of zelfs fine dining bij restaurant Wils onder leiding van sterrenchef Joris Bijdendijk. 

Move

Bekijk de VISION iV in Move

Wil je de VISION iV graag in het echt zien? Deze concept car staat tot en met 12 maart 2020 in Move Amsterdam: dé interactieve Mobiliteits Experience op het Stadionplein. Kom langs voor alvast een eerste impressie en ontdek de mobiliteit van de toekomst. Bestel hier jouw gratis tickets

Move the City

In het thema ‘Move the City’ ervaar je hoe de toekomst van mobiliteit eruit kan zien in en om steden. Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Wist je dat de elektrische auto al 100 jaar bestaat? In Move the City kun jij als eerste kennis maken met onze VISION E. Prototypes, virtual reality en interactieve games verruimen je blik op mobiliteit. Speel bijvoorbeeld het connected-mobility-spel en vind de snelste weg naar je bestemming in verrassende voertuigen of ervaar zelf hoe het is om in een zelfrijdende auto te rijden. Geen stuur, geen pedalen! 

Reserveer je gratis ticket