Time to Move

Een interactieve experience voor jong en oud

S

Move, Mobility Experience

Move Mobility Experience is een interactieve tentoonstelling voor het hele gezin. Onze tentoonstellingen openen je ogen voor de toekomst van mobiliteit, telkens vanuit een ander thema. Kom kijken naar auto’s, computersystemen, fietsen, films en vliegmachines die je nog nooit hebt gezien en laat je uitdagen door interactieve objecten. Time to Move laat je ervaren hoe mobiliteit zich ontwikkelt. Je ziet het verleden en de toekomst van mobiliteit in de stad met zelfrijdende en elektrische auto’s en supersnelle fietsen.

 

Meer informatie
Time to Move

Time to Move

Move

Move is een huis voor mobiliteit vlakbij het Olympisch Stadion in Amsterdam en organiseert interactieve tentoonstellingen, talks en events die verschillende perspectieven laten zien op de toekomst van mobiliteit.

Move Amsterdam

FABIA Rally

In vier jaar tijd zijn bijna 280 exemplaren van de vorige generatie FABIA R5 verkocht. Dat is een zeer respectabel aantal in de rallywereld. Sterker nog: de ŠKODA FABIA R5 was de bestseller in zijn klasse. De rally is de hele zomer nog te zien in Move te Amsterdam
Move Amsterdam

Een uitje voor het hele gezin!

Bij Move willen we jou inspireren om na te denken over mobiliteit – nu en in de toekomst. De toekomst is groener, maar ook sneller. Daarom besteden we aandacht aan racen met racegames die je zelf mag spelen en iconische raceauto’s. Een mooie interactieve tentoonstelling voor het hele gezin én een leuk uitstapje voor in de vakantie. 

Move Amsterdam
Move Amsterdam
Move Amsterdam
Move Amsterdam

Breng een bezoek aan Move

Move huisvest naast een Mobility Experience, ook nog een shop, restaurants, een fietswinkel en nog veel meer. Er zijn een aantal maatregelen getroffen om de gezondheid van zowel de bezoekers als medewerkers te waarborgen. Hier krijg jij bij je bezoek aan Time to Move mee te maken. Iedere bezoeker koopt van tevoren tickets voor een vastgesteld tijdvak, zodat we het aantal mensen dat tegelijk de tentoonstelling bezoekt, kunnen reguleren. Vrije inloop van bezoekers is niet toegestaan. 

Plan je bezoek